babaking írta:
De akkor ha ez szerepet játszott a döntésében -mondván nem szeretne ebben a kizsákmányolásban részt venni az pont az álszentség ellentéte?
Egyébként ha amiatt is hagyja abba akkor nem jó döntés - hacsak nem marad az F1 közelében más szerepben. Ebben a tekintetben F1nek is belülről kell megújulnia - tehát nem otthagyni kell, hanem belülről megváltoztatni.
- szakítani azokkal az országokkal ahol az emberi jogok nem teljesülnek (sajnos innen jön a pénz nagy része)
- több pénzt fektetni a CO2e mentes üzemanyag fejlesztésébe
- csökkenteni a logisztikával járó környezetterhelést a naptár átszervezésével (hát mi ez a sor, hogy Szaudi - Ausztrál - Olasz - USA - Spanyol, aztán Azeri - Kanada - GB??) (az hogy fákat ültessünk, hogy papíron semlegesek legyünk az szemfényvesztés és csalás)
- elkaszálni az új Brazil versenypályaépítését amit konkrétan egy erdöböl vágnának ki
ésatöbbi ésatöbbi.
Kihagytad egyébként a személyes kedvencemet, a versenyek után elégetett böszme sok gumit..
Én nem török pálcát Seb felett, nem tartom képmutatónak/álszentnek, hisz neki ez a tehetsége, hogy gyorsan vezet autót, ez ezzel jár.. Én bírom őt is, meg hogy felhívja/hívta a figyelmet, de az tényleg megmosolyogtató, hogy mennyi szennyezés tartozik pl. az f1-hez, de a nézők egyéni felelősségére próbálják felhívni a figyelmet.. --> Mint a gyereknevelés: Kisfiam, edd meg a zöldséget is, mert egészséges. Majd beversz 3 sört a nutellás milka mellé
Szóval a rendszerben van egy álszentség és ezt lehet is firtatni.. De az szerintem is komolytalan elvárás, hogy a versenyző csak akkor beszélhet a környezetvédelemről, ha inkább visszavonul a mocskos versenyzésből és "Nepálban él tovább, mint egy kecske".. Egyértelmű..