Egy tavalyi bajnoki meccs megy rajta felvételrőlmexes írta:Spilerre van/volt kiírva. De nem találok semmi infót...alexoxladjackoxi írta: Kajak nem adja semmi a szuperkupa döntőt?

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 30., szombat 17:38
Egy tavalyi bajnoki meccs megy rajta felvételrőlmexes írta:Spilerre van/volt kiírva. De nem találok semmi infót...alexoxladjackoxi írta: Kajak nem adja semmi a szuperkupa döntőt?
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. július 30., szombat 17:36
Spilerre van/volt kiírva. De nem találok semmi infót...alexoxladjackoxi írta: Kajak nem adja semmi a szuperkupa döntőt?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 30., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 30., szombat 15:33
Ahogy Remy is írta, ez most nagyon nem az elmúlt 5-6 évben látott Arsenal, hanem tavaly egy nagyon ígéretes projekt vette kezdetét. Tele vagyunk tehetséges fiatalallal, a léhűtők zöme kiszórva, már tavaly is majdnem meglett a BL, szerintem idén abszolút favoritjai vagyunk a 3.-4. helynek. Egyszerűen előrébb tart a csapat, mint a United, ahol most kezdődik egy új projekt, a Chelseanél meg nyomnak egy restartot. Továbbra is tartom, hogy július ide vagy oda, de a Spurssel mi vagyunk az esélyesei a "maradék" két BL-helynek. Jön a VB, Jesusnak állandó játéklehetőség kellett, ráadásul itt tényleg húzóember lehet, és maximálisan élvezheti kilencesként a bizalmat, amit úgy istenigazából sosem kapott meg Manchesterben. Illetve ne felejtsük el, Arteta dolgozott már vele együtt, biztosan komoly szerepe volt abban, hogy ő és Zinchenko is itt kötött ki. Én egy Alexis féle kivirágzást simán el tudok képzelni a brazilnak.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
Amúgy oké hogy csak felkészüési meccs, de most nézem hogy 23-án az Arsenal 4-0-ra elpicsázta a Chelsea-t.Szép.
Én nem bánnám ha lenne újra egy BL-ben is tényező Arsenal, szívesebben nézném őket mint a fos tátenemet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 30., szombat 15:21
Werner meg még 15 másik Drogba ótaSierra írta:Werner nem vált be oké, de attól még egy PL-ben évek óta játszó támadó beválhatott volna.Remy írta: Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 30., szombat 15:08
Mondjuk Pooltól most ment el Mané, igaz jött is a Benficából a gyerek. Az igaz, hogy kezdőbe valszeg nem tudott volna kerülni.Remy írta: Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 30., szombat 14:52
Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.Sierra írta:Persze azt értem, de ott van még a Pool meg a Chelsea is pl.reeed_ati írta:
Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 30., szombat 14:36
Persze azt értem, de ott van még a Pool meg a Chelsea is pl.reeed_ati írta:Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 30., szombat 14:33
Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 30., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 14:06
Miért, melyik van nagyobb tétje, a nyári sörmeccsnek, vagy a bajnokinak? Arsenal meg egyre komolyabb fejlődést mutat az utóbbi időszakban.hehetheoriginal írta: Latom sevilla odateszi magat, mint ellenunk altalaban a bajnokikon![]()
Lolzenal meg minden evben igy kezd, aztan oktoberben mar az edzo allasa veszelyben van![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 30., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 13:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 30., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 30., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 30., szombat 12:04
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 28., csütörtök 14:44
nem hiszem, hogy ezeddigis az ára volt a dolgok előtt az akadálysebydani írta:Ha nincs szerződése lehet egyszerűbben kopogtat majd a csapatoknál Mendes, nem?Mester77 írta:
de hova a fenebe akar menni, mikor senki se akarja megvenni?![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. július 28., csütörtök 14:38
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem