Formula-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Formula-1
Ha ebbol nem hoz ki a ferrari kettos győzelmet, akkor Remy elhagyja a forumot
thereisonly1ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon kemény volt Russel.
Ennek ellenére holnap kötelező a Ferrari 1-2.
Ennek ellenére holnap kötelező a Ferrari 1-2.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Russell wtf? Azt a.... azt nagyon odarakta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Russell
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2022. július 30., szombat 17:02-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Perez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Pont ezt nezem , ezek a buzik esku direkt csináljákRemy írta: Fekete az ég, de a Ferrari a boxban.Mekkora lenne, ha leszakadna hirtelen az ég és utolsó 2 helyről mennének.
![]()
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Fekete az ég, de a Ferrari a boxban.
Mekkora lenne, ha leszakadna hirtelen az ég és utolsó 2 helyről mennének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
GOATifi
- Remy
- Kapcsolat:
Na, egy jó esős F3-as futam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- babaking
Ezen a múltkor eléggé meglepödtem - azt hittem mást értenek újrahasznosítás alatt, mint hogy elégetik, hogy energiát nyerjenek belöle. Ráadásul hiába égetik magas hömérsékleten, saját bevallásuk szerint sem tökéletes az égés.raul 4 ever írta:
Kihagytad egyébként a személyes kedvencemet, a versenyek után elégetett böszme sok gumit..
Én nem török pálcát Seb felett, nem tartom képmutatónak/álszentnek, hisz neki ez a tehetsége, hogy gyorsan vezet autót, ez ezzel jár.. Én bírom őt is, meg hogy felhívja/hívta a figyelmet, de az tényleg megmosolyogtató, hogy mennyi szennyezés tartozik pl. az f1-hez, de a nézők egyéni felelősségére próbálják felhívni a figyelmet.. --> Mint a gyereknevelés: Kisfiam, edd meg a zöldséget is, mert egészséges. Majd beversz 3 sört a nutellás milka mellé
Szóval a rendszerben van egy álszentség és ezt lehet is firtatni.. De az szerintem is komolytalan elvárás, hogy a versenyző csak akkor beszélhet a környezetvédelemről, ha inkább visszavonul a mocskos versenyzésből és "Nepálban él tovább, mint egy kecske".. Egyértelmű..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Vagy: amikor Binotto kibaszta, akkor azt az evet elengedte, majd leszerzodott egy csapathoz, aki abban az adott evben a legtobb fejlodest mutatta, annak remenyeben, hogy podiumokert harcolhat majd, cserebe az auto rossz lett, vart meg egy evet, hatha eltalaljak a beallitasokat, nem jott ossze, kozben idosebb lett, rajott, hogy ez ilyen formaban mar nem eri meg azokat az aldozatokat, amiket meg kell hoznia, ezert visszavonult. Ezektol fuggetlenul pedig szolidaris maganemberkent erdekli a tarsadalmi szerepvallalas, es mivel egyike azon szerencses embereknek, akiknek van hangjuk, ezert kihasznalja azt, amig meg figyelnek ra, es rivaldafenyben van.h3x0r írta:Ez a "kornyezetvedelmi szerepvallalas" kicsit a mostani evekre jellemzo PR duma. Egyszeruen Vettel mar a Ferrariban elengedte ezt az egesz versenyzest meg a Forma 1-et. Az Astonos fizu meg nyilvan eleg jo, hulye lett volna nemet mondani. Hogy most azert ment at klima meg lmbtq aktivistaba, mert addig se a pocsek formajarol beszelnek, vagy csak egyszeruen ez jobban erdekli, azt nem tudom. Valoszinuleg a ketto meg csak nem is kell feltetlenul kizarja egymast.babaking írta: Vettel egyébként az elmúlt időben egyre nehezebben tudta a környezetvédelmi szerepvállalását összhangba hozni az Forma1-el, lehet, hogy ez is szerepet játszott a döntésében.
- h3x0r
Ez a "kornyezetvedelmi szerepvallalas" kicsit a mostani evekre jellemzo PR duma. Egyszeruen Vettel mar a Ferrariban elengedte ezt az egesz versenyzest meg a Forma 1-et. Az Astonos fizu meg nyilvan eleg jo, hulye lett volna nemet mondani. Hogy most azert ment at klima meg lmbtq aktivistaba, mert addig se a pocsek formajarol beszelnek, vagy csak egyszeruen ez jobban erdekli, azt nem tudom. Valoszinuleg a ketto meg csak nem is kell feltetlenul kizarja egymast.babaking írta: Vettel egyébként az elmúlt időben egyre nehezebben tudta a környezetvédelmi szerepvállalását összhangba hozni az Forma1-el, lehet, hogy ez is szerepet játszott a döntésében.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kihagytad egyébként a személyes kedvencemet, a versenyek után elégetett böszme sok gumit..babaking írta: De akkor ha ez szerepet játszott a döntésében -mondván nem szeretne ebben a kizsákmányolásban részt venni az pont az álszentség ellentéte?
Egyébként ha amiatt is hagyja abba akkor nem jó döntés - hacsak nem marad az F1 közelében más szerepben. Ebben a tekintetben F1nek is belülről kell megújulnia - tehát nem otthagyni kell, hanem belülről megváltoztatni.
- szakítani azokkal az országokkal ahol az emberi jogok nem teljesülnek (sajnos innen jön a pénz nagy része)
- több pénzt fektetni a CO2e mentes üzemanyag fejlesztésébe
- csökkenteni a logisztikával járó környezetterhelést a naptár átszervezésével (hát mi ez a sor, hogy Szaudi - Ausztrál - Olasz - USA - Spanyol, aztán Azeri - Kanada - GB??) (az hogy fákat ültessünk, hogy papíron semlegesek legyünk az szemfényvesztés és csalás)
- elkaszálni az új Brazil versenypályaépítését amit konkrétan egy erdöböl vágnának ki
ésatöbbi ésatöbbi.
Én nem török pálcát Seb felett, nem tartom képmutatónak/álszentnek, hisz neki ez a tehetsége, hogy gyorsan vezet autót, ez ezzel jár.. Én bírom őt is, meg hogy felhívja/hívta a figyelmet, de az tényleg megmosolyogtató, hogy mennyi szennyezés tartozik pl. az f1-hez, de a nézők egyéni felelősségére próbálják felhívni a figyelmet.. --> Mint a gyereknevelés: Kisfiam, edd meg a zöldséget is, mert egészséges. Majd beversz 3 sört a nutellás milka mellé
Szóval a rendszerben van egy álszentség és ezt lehet is firtatni.. De az szerintem is komolytalan elvárás, hogy a versenyző csak akkor beszélhet a környezetvédelemről, ha inkább visszavonul a mocskos versenyzésből és "Nepálban él tovább, mint egy kecske".. Egyértelmű..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kinek mi a férfias magatartás. Nekem az jön le hogy már unja az egészet, belefásult és menne már haza.... Feketén-fehéren a tényeket elmondta ennyi.
Viszont ha ilyen üde a hozzállása, mint a videoban, mint a video hangvétele és tényleg ennyire unja akkor én nem engedném a hátralévő versenyeken indulni.
Viszont ha ilyen üde a hozzállása, mint a videoban, mint a video hangvétele és tényleg ennyire unja akkor én nem engedném a hátralévő versenyeken indulni.
Toni
Luka
Lucas. 
15 ev utan tavozik, a sport egyik legsikeresebb alakjakent, az elmult husz evben nala csak ketten nyertek tobbet, nyilvan elmondja az indokait, meg amugy is minden ujsagironak ez lett volna az elso kerdese. Ha mondjuk anno Badoer vagy Wurz csinal egy ilyen videot, akkor neztem volna, de azt is be lehet tudni a 15 perc hirnevnek.
Azzal mondjuk egyetertek, hogy a fekete-feher filterre talan nem lett volna szukseg, de szerintem emiatt nem lesz kevesbe ferfias.
Azzal mondjuk egyetertek, hogy a fekete-feher filterre talan nem lett volna szukseg, de szerintem emiatt nem lesz kevesbe ferfias.
- hehetheoriginal
En errol a nyálas férfiatlan csepegos koritesrol beszelek.
Meg magánügy amugy, mindenki a csaladjaval akar lenni, wow what a surprise, bolondokon kivul senkit se erdekel, hogy mit akar az eletevel, eleve minek megy bele, ki kert magyarazatot? ennyire ne legyen mar vki béta
Meg magánügy amugy, mindenki a csaladjaval akar lenni, wow what a surprise, bolondokon kivul senkit se erdekel, hogy mit akar az eletevel, eleve minek megy bele, ki kert magyarazatot? ennyire ne legyen mar vki béta
thereisonly1ronaldo
Elmondja, hogy tobb idot akar a csaladdal tolteni, latni akarja a harom gyereket felnoni, es tovabbpasszolni az ertekrendeszeret, mindezt 35 evesen, ugy hogy mar csak ertelmetlenul korozget iden. Tenyleg egyertelmu milyen gyenge fejben.
- hehetheoriginal
most láttam vettel videoját a visszavonulásról
jesuschrist
fekete fehér tipikus liberál snowwhite túlérzékeny cupcake videó, nem csodálkozom most már, hogy miért nem birta el fejben a ferraris éveket
jesuschrist
thereisonly1ronaldo
En sajnalom, korszakos figuraja volt o az f1-nek, barki aki negyszer zsinorban tud nyerni, legyen az barmilyen autoval az a legszukebb elit tagja.
Micsoda karrier, meg ugy emlekszem a talan 13. vagy 14. futamara, ahol a Toro Rossot behozta elso helylre, mintha tegnap lett volna. Kar, hogy az Aston egy gozolgo szar, de tavaly pl. a Hungaroringen elert masodik helyezese is gyonyoru teljesitmeny volt.
Micsoda karrier, meg ugy emlekszem a talan 13. vagy 14. futamara, ahol a Toro Rossot behozta elso helylre, mintha tegnap lett volna. Kar, hogy az Aston egy gozolgo szar, de tavaly pl. a Hungaroringen elert masodik helyezese is gyonyoru teljesitmeny volt.
- babaking
Amit kirakott instára abból egyértelmű, hogy ez is szerepet játszott a döntésében amit raul4ever linkelt.