35 egyébként..
Amúgy a tartalom nélküliségről: abban éppen mi volt az, hogy egy felk. meccsünk után leírtam, h a középpálya sztem ok?
(meg h tetszett Benz gólja (bár az kinek nem))
Azért fáj ámSierra írta:![]()
![]()
![]()
nagyon nagyon hasonlóak, de tényleg.

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 27., szerda 15:48
Azért fáj ámSierra írta:![]()
![]()
![]()
nagyon nagyon hasonlóak, de tényleg.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 27., szerda 15:43
Realista24 írta:+1, szerintem Réj testvére, de minimum rokona.
én is ezt a kérdést tettem fel anno, borzasztó olvasni őket.tomi_b írta: Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.
egyébként ez egy jó taktika lenne, de ha beidézi valaki a hsz-üket, már látom is sajnos.Faust írta:Tiltva is van mindketto.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 27., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 15:36
+1, szerintem Réj testvére, de minimum rokona.tomi_b írta:Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.raul 4 ever írta: Középpálya miatt én már telj. nyugodt vagyok, mindenből van kettő:
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
Fede-Csumi-Cama-Vini, de szvsz sose leszünk rákényszerülve, hogy legalább az egyik öreg "zsenink" ne lehessen pályán
De előre kell egy igazolás.. Vagy Hazi legyen az, vagy előre sántítani fogunk, 4 ember: Fede, Rodry, Vini, Benz nem biztos, fogják 4-en bírni az egész szezont..
De alakul ez, biztató dolgokat lehet látni.. Benz gólja azért kicsit finom volt, mit pöcizgettek ott Ase-val, wow..
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 27., szerda 15:25
Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.raul 4 ever írta: Középpálya miatt én már telj. nyugodt vagyok, mindenből van kettő:
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
Fede-Csumi-Cama-Vini, de szvsz sose leszünk rákényszerülve, hogy legalább az egyik öreg "zsenink" ne lehessen pályán
De előre kell egy igazolás.. Vagy Hazi legyen az, vagy előre sántítani fogunk, 4 ember: Fede, Rodry, Vini, Benz nem biztos, fogják 4-en bírni az egész szezont..
De alakul ez, biztató dolgokat lehet látni.. Benz gólja azért kicsit finom volt, mit pöcizgettek ott Ase-val, wow..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 27., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 27., szerda 14:25
Egyébként szerintem Ceba sem volt rossz egyáltalán, a Kroos-Modric utáni időszakban baromi hasznos kiegészítő ember lehetne, 10-15 milliókért nagy kár lenne eladni..hehetheoriginal írta: https://youtu.be/hndxPBBZPE0
kb. 2:00-től indul a bulika, nagyon beton a verőnégerekkel meg futóbolond valverdevel a kp.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 27., szerda 13:23
Ceballosról jó ezt olvasni, szerintem bőven lenne benne lehetőség, nagyon remélem hogy idén tud majd bizonyítani. CKM lassan kimegy, lehet rotálni.Pad'em írta:
Azért ez a 2.félidei dominancia elég fasza volt. Camavinga és Ceballos gecijók, a franci mindenhol ott van, szerel, cselez, irányít, gyönyörűen játszik, nagyon jó nézni.
Ceba meg ahogy teszi veszi szintén nagyon finom, remélem marad végül és kap egy vállalható szerepet. Alaba még mindig a legjobb balhátvédünk, látszódik mennyivel jobbak vagyunk előrefele vele mint Mendyvel.
Ha valaki visszanézné, a második félidő ajánlott:
https://www.youtube.com/watch?v=gkOdNfoJ8_M
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 27., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 27., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 27., szerda 9:06
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 27., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 8:26
most reggel leszedtem torrentrol, megneztem gyorsba, pár gondolat:Süti írta: Aki nézte, irhatna majd par sort. Foleg a masodik felidos sor erdekelne,Ceballos meg a tobbiek.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 27., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 12:13
Szerintem az felfoghatatlanPad'em írta: Mekkora videó![]()
Real Madrid BEAUTIFUL Moments 2022
https://www.youtube.com/watch?v=rfuerCEDxmI
Így, hogy lassan kanyarodunk rá az új szezonra fel kéne fogni végre mi volt ez az előző![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 21., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2022. május 31., kedd 10:53
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem