Mobilon jónak tűnik minden.
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 15., csütörtök 7:56
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. szeptember 13., kedd 16:12
Javítva, köszi!El Sie7e írta: PC, Chrome:
az oldalsó sáv (legfrissebb hírek) nem mozog együtt a fórummal, lefelé görgetésnél az aktuális legrisebb cikk marad felül
Sajnos nem.Bencze írta: Embedded YouTube videok es tweetek megoldhatoak?
Erre gondolok
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 8., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. szeptember 5., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 5., hétfő 22:50
Nálam nem változott semmit, kérdőjel van továbbra is.d.gergo írta:Köszi ezt is, beírtam!lordgabi írta:Holnap a Sport 1 adja a meccsünket.
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. szeptember 5., hétfő 19:54
Oh, megvariálták a kis hamisok. Köszönöm a jelzést, javítva!peadani írta: Csak egy észrevétel. A mérkőzésnaptárban a Mallorca elleni meccs szeptember 10. 21:00-ra van írva de hivatalosan 11-én 14:00-kor kezdődik.
Köszi ezt is, beírtam!lordgabi írta:Holnap a Sport 1 adja a meccsünket.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 5., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: peadani » 2022. szeptember 4., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 31., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 15:46
Igen ez egy nagyon jó ötlet.Faust írta: Gondolom csak jobb dolgod van Gergo, de nem lehet veletlenul valamit mokolni a forummotorral, hogy a tiltott emberek baromsagait idezve se lassam?
Khm, lassuk.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. augusztus 19., péntek 15:43
Visszaértem "szabiról", a holnapira már elérhető a keret alatt és a meccsnaptárban is!halamadrid írta: Mágnestábla?![]()
Nem mondom egyből, hogy "nem", de 99%, hogy nem megoldható.Faust írta: Gondolom csak jobb dolgod van Gergo, de nem lehet veletlenul valamit mokolni a forummotorral, hogy a tiltott emberek baromsagait idezve se lassam?
Khm, lassuk.![]()
Ilyet én még nem tapasztaltam, "sajnos", mert így nem tudok egyelőre kezdeni vele semmit. Más valakinél is előfordul ilyesmi? El kell kezdenem aktívabban fórumozni majd, hátha nekem is előjön ez a furcsaságDonát írta: Többször észrevettem már, hogy idézetek elé a rendszer berak egyilyen emojit nekem. Tudatosan nem nyomom meg. Ez valami bug, vagy az ujjam akad bele úgy, hogy észre se veszem? Azért gondolom, hogy mégsem én vagyok, m mindig ezt rakja be, sosem másikat. Meg a komment legelejére, de a kurzor elvileg alapból a végén van. Más is tapasztalta?
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 13., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 3., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: revolver » 2022. július 27., szerda 14:48
megkérdezemNagyon furcsa, ha a szolgáltatón múlik tényleg. Sajnos tanácstalan vagyok egyébként, hogy ilyenkor mi lehet a következő lépés.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. július 27., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 27., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. július 27., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: Morta » 2022. július 27., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 27., szerda 10:31
Én nem tudok hozzászólni, nem vagyok benne az IT dolgokban. Annyit fedeztem fel, hogy a routerbe se tudok belépni. XD Amikor új volt cseréltem wifi jelszót, a gyári login/password admin, admin páros működött, most nem... De inkább elengedtem, annyira nem fontos. Ha nem javul meg "magától", és elfogy a türelmem, majd hívom az ügyfélszolgálatot, hátha.d.gergo írta: Nagyon furcsa, ha a szolgáltatón múlik tényleg. Sajnos tanácstalan vagyok egyébként, hogy ilyenkor mi lehet a következő lépés.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem