Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Megjött a gyereknek rendelt idegenbeli mez.
Nagyon adja élőben is.
Eladó, ha valakit érdekel.
https://www.dhgate.com/store/20825829
Nagyon adja élőben is.
Eladó, ha valakit érdekel.
https://www.dhgate.com/store/20825829
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ha érdekel valakit, Aboutyou-n a 21-22-es 3. számú mezünk 12745ft-ért megcsíphető, igaz csak 1 db van és csak-M-es méretben, ma éjfélig.
https://m.aboutyou.hu/p/adidas-performa ... gn=product
https://m.aboutyou.hu/p/adidas-performa ... gn=product
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Nem szükséges írni a sellernek!Kercsó írta:és itt szokás szerint írsz az eladónak, hogy nyomják rá a BL14 logót stb? vagy alapból rajta van?

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és itt szokás szerint írsz az eladónak, hogy nyomják rá a BL14 logót stb? vagy alapból rajta van?haszi írta:Ez volna azhehetheoriginal írta: Az ilyet miert kell privatban?![]()
Június 5 rendeltem és 24-én meg is érkezett
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az optimális és/vagy jó döntést elfogadom, mert egyetertek velük
ha viszont balfaszkodás megy, vagy látom, hogy tudná jobban, de mégsem teszi, akkor nyilik a pokol kapuja
kb mint mj edzes közben a csapattarsakkal

ha viszont balfaszkodás megy, vagy látom, hogy tudná jobban, de mégsem teszi, akkor nyilik a pokol kapuja

kb mint mj edzes közben a csapattarsakkal

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nah ez most kezdett érdekes lenni.hehetheoriginal írta: csapatban es egyenileg is dolgozni lehet,

Ez nem baj, mert a problémákra egy normál ember elkezdi keresni a megoldásokathehetheoriginal írta: mint akarmilyen futas, ahol az ember a problemakra gondol

Én imádom a labdajátékokat, foci,tenisz,kosár, de emellett teljesen más élményt nyújt a futás. Imádom.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Régen én is így voltam vele, futni csak akkor ha van miért (pl. labda), aztán valami változott.hehetheoriginal írta: kösz, de nem kösz![]()
maradok a labdajatekoknal, ahol gondolkodni, problemat megoldani, optimalis dontest hozni, csapatban es egyenileg is dolgozni lehet, plusz a labdara koncentralas elfeledteti, hogy minnyart összeesek a gecibe a faradtsagtol
futasban mi a kikapcsolodas, nem tudom, egy foci sokkal jobban kikapcsol, mint akarmilyen futas, ahol az ember a problemakra gondol, ahelyett, hogy azt nezne, hogy most felbőrözzem a buzi vedőt előttem, vagy kitegyem szelre balra vagy jobbra, hogy helyzet legyen
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
kösz, de nem kösz
maradok a labdajatekoknal, ahol gondolkodni, problemat megoldani, optimalis dontest hozni, csapatban es egyenileg is dolgozni lehet, plusz a labdara koncentralas elfeledteti, hogy minnyart összeesek a gecibe a faradtsagtol
futasban mi a kikapcsolodas, nem tudom, egy foci sokkal jobban kikapcsol, mint akarmilyen futas, ahol az ember a problemakra gondol, ahelyett, hogy azt nezne, hogy most felbőrözzem a buzi vedőt előttem, vagy kitegyem szelre balra vagy jobbra, hogy helyzet legyen

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Buuuuurnnmate írta:Ez mondjuk megmagyarázza, hogy hehe miért nem szeretigéza írta:en jol elvagyok a sajat magam tarsasagaval ilyenkor![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Futásban tényleg az a jó, hogy nagyon jól ki tud kapcsolni, és barhol tudod csinálni - illetve nagyon jól tudod a célokat felépíteni. Futópályát én sem szeretem annyira, nekem is az erdő jött be. Tavaly a terepmaraton is megvolt, na az kemény 900m szinttel. Azt már nem feltétlenül sorolnám az egészséges kategóriába. Utána kb 6 hét kellett mire összeszedtem magam.
Bicikli engem is sokkal kevésbé terhel meg, térdemet sem érzem, míg azért a futásnál elöfordul. Egy Ironmanre csak rá kellene vennem magam nekem is. Mármint régóta tervezem, csak nem vettem rá magam, hogy jelentkezzek, mert tudom, hogy nagyon sok idő a felkészülés - és nem is az a része, hogy mondjuk 6 hónap, hanem, hogy minden héten legalább 10 órádat elviszi, és nem mindig egyszerű betervezni. Terepmaratonnál is amikor a vége felé minden vasárnap délelött 2 és fél 3 órára eltűnsz egyedül az erdőben, aztán egész délután hulla vagy, az nem biztos, hogy családbarát, még ha otthonról támogatnak is.
Bicikli engem is sokkal kevésbé terhel meg, térdemet sem érzem, míg azért a futásnál elöfordul. Egy Ironmanre csak rá kellene vennem magam nekem is. Mármint régóta tervezem, csak nem vettem rá magam, hogy jelentkezzek, mert tudom, hogy nagyon sok idő a felkészülés - és nem is az a része, hogy mondjuk 6 hónap, hanem, hogy minden héten legalább 10 órádat elviszi, és nem mindig egyszerű betervezni. Terepmaratonnál is amikor a vége felé minden vasárnap délelött 2 és fél 3 órára eltűnsz egyedül az erdőben, aztán egész délután hulla vagy, az nem biztos, hogy családbarát, még ha otthonról támogatnak is.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Futni a kornyezetben szamomra baromi meditativ teljesitmeny, setalni is szeretek sokat, szerintem semmi unalmas nincs benne, vagy legalabbis en jol elvagyok a sajat magam tarsasagaval ilyenkor.
Mondjuk alapvetoen elegge termeszetkozeli ember vagyok, szoval minden futasnal racsodalkozok, hogy baszki milyen jol nez ki az a fa, meg az egesz latkep, meg a folyo.
Mondjuk alapvetoen elegge termeszetkozeli ember vagyok, szoval minden futasnal racsodalkozok, hogy baszki milyen jol nez ki az a fa, meg az egesz latkep, meg a folyo.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Bringába van elektromos is, aztán azzal rá tud segìteni pár km. után..Realista24 írta:Miért, futás közben csukva a szemed?hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, pl ha monoton dolog, akkor a bicaj megy, ott legalabb van sebesseg meg neznivalo, bar az is geciunalmas hosszu tavon zene nelkul.
ez a futas uszas napestig kombó, idopocséklás![]()
Zene is mehet futás és úszás közben is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, futás közben csukva a szemed?hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, pl ha monoton dolog, akkor a bicaj megy, ott legalabb van sebesseg meg neznivalo, bar az is geciunalmas hosszu tavon zene nelkul.

Mivel futás off, így én is a tekerésre pártoltam át.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nyilván èn is sokkal jobban szeretem a focit, de futás is baromi jò szerintem, zenèvel szèpen ki tud kapcsolni ès főleg, hogy utána mennyivel jobban èrzed magad, engem mintha kicserèltek volna egy hosszabb táv után..
Leghosszabb nekem is fèlmaraton volt, van ismerős, aki iron man-t csinálta vègig idèn, na azok nagyon betegek, azt èn sem èrtem, hogy lehet èlvezni..
Nekem mèg annyi ösztönzès van, hogy itt a futòpályán elèg jòfèle csajok szoktak szaladgálni..
Leghosszabb nekem is fèlmaraton volt, van ismerős, aki iron man-t csinálta vègig idèn, na azok nagyon betegek, azt èn sem èrtem, hogy lehet èlvezni..

Nekem mèg annyi ösztönzès van, hogy itt a futòpályán elèg jòfèle csajok szoktak szaladgálni..

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig tényleg az van, amit R24 ír.hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, pl ha monoton dolog, akkor a bicaj megy, ott legalabb van sebesseg meg neznivalo, bar az is geciunalmas hosszu tavon zene nelkul.
Kurva nagy szabadságérzetet ad. Bárhol tudod csinálni. Lényegében nem kell hozzá semmi. Mellé kellően megterhelő így érzed is, hogy csinálsz valamit. Tudsz nézelődni, gondolkodni.
Kikapcsol, feltölt.
Egy bármilyen futás kb a legjobb aktív pihenés tud lenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is a futás része a legunalmasabb, az még a legjobb kb. Hanem erősíteni, nyújtani, hengerezni stb., bringázásnál is ezt utálom a legjobban, de ott kevesebbet kell csinálni ahhoz, hogy ne fájduljon meg semmiRealista24 írta: Én azt vettem észre, hogy aki nem bír hosszabb távot futni

Nehéz sport, hatalmas monotonitás tűrés, akaraterő és elszántság kell ahhoz, hogy tudd csinálni olyan szinten, hogy ne csak Spar 5k érmekkel legyen tele a falad. Viszont könnyű sikerélményt szerezni, évente 10-20 verseny is van, amire el tudsz menni úgy hogy kb. 10km-t tudsz futni, outi bringázásnál van évente 2-3 normális verseny, amit amatőrként tudsz nyomni, ott is limitidővel küzdés néz ki inkább egy átlag bringásnak

Ami fel tudja dobni futást, az a terepfutás, terepmaratonra készülésbe tört nekem bele a bicska anno.
- hehetheoriginal
nem ertek egyet, pl ha monoton dolog, akkor a bicaj megy, ott legalabb van sebesseg meg neznivalo, bar az is geciunalmas hosszu tavon zene nelkul.
ez a futas uszas napestig kombó, idopocséklás
ez a futas uszas napestig kombó, idopocséklás

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt vettem észre, hogy aki nem bír hosszabb távot futni (bármilyen, nem egészségügyi okból), az ezt mondja, amit hehenmate írta:fgyhehetheoriginal írta: azt mondjatok el mi a rettenet jo nektek a futasban, geciunalmas es alapbol egy szenvedes, sehol egy labda, vicc az egesz, tul van ertekelve![]()

Személyes példám is van, mert pont ugyanezt gondoltam, mint a kolléga, egészen addig, ameddig elkezdtem futni, felkészüni egy félmaratonra, elmélyedni a témában, stb.. Nagy fun volt, aztán a bűnszar térdeim köszönték szépen, és mondták, hogy ne erőltessem ezt tovább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema