hát nem volt egy papirforma es eszeveszett látványos támadofoci, de lehet a lyuventusznak is drukkolni, mondtam, mehettek, ha ez kellSüti írta:mint a tavalyi?hehetheoriginal írta: az garantalt nulla kupás szezon akkor![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 11:00
hát nem volt egy papirforma es eszeveszett látványos támadofoci, de lehet a lyuventusznak is drukkolni, mondtam, mehettek, ha ez kellSüti írta:mint a tavalyi?hehetheoriginal írta: az garantalt nulla kupás szezon akkor![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. július 27., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 27., szerda 10:45
mint a tavalyi?hehetheoriginal írta: az garantalt nulla kupás szezon akkor
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 27., szerda 10:44
Mint a tavalyi.hehetheoriginal írta: az garantalt nulla kupás szezon akkor
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. július 27., szerda 10:19
Ez így pontatlan. Nyilatkozta a meccs után, hogy a szuperkupán azokat fogja elsősorban számításba venni, akik az előző szezonban BL-t nyertek, mert az Európai Szuperkupa a BL-nek az eredménye, ezért az előző szezonhoz tartozik igazából.flori írta: Ancelotti assures that the Super Cup will be played by those who won the Champions League. @AranchaMOBILE
Eléggé megbízható forrás. Előszezon alapján Camavingának járna egy hely.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 10:13
Carlo azt nyilatkozta, hogy Mendy a kezdő balhátvéd, de ha gondja van, akkor Alaba lesz a beugró.Anthony írta: Az a védelem még össze kell álljon.
Rüdiger egy probléma, mert játszatni "kell", de nincs igazi posztja ezért össze vissza lesz rakosgatva miatta a védelem, én őszintén nem is tudom mennyire jó ötlet ez, de majd kiderül.
Alabát teszi-veszi majd ki a szélre és kimarad Mendy vagy mi a terv?
A jobb oldalról ne is beszéljünk.
Tobias ha esetleg befut neki még akkor is idő kell.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 27., szerda 10:11
Amúgy ja, úgy néz ki, mindkét csapat kísérletezgetős ősznek nézbelébe, nem szabadna nagy előnyt adni a másiknak, mert korán elmehet a reális bajnoki esély. Aztán ez vagy kiegyenlíti egymást, vagy az egyik szerencsésebb lesz, és elhúz. (Vagy sérülések) Nekik nagy előnyük lehet, hogy sok gólt tudnak szerezni. Ha mi feladjuk azt a nagy előnyünket, hogy keveset kapunk, mert középen túl lesz tolva a veterán osztag, hátul meg megy a veszekedés a posztokon, akkor cumi lehet. In Carlo we must trust!Anthony írta: Az a védelem még össze kell álljon.
Rüdiger egy probléma, mert játszatni "kell", de nincs igazi posztja ezért össze vissza lesz rakosgatva miatta a védelem, én őszintén nem is tudom mennyire jó ötlet ez, de majd kiderül.
Alabát teszi-veszi majd ki a szélre és kimarad Mendy vagy mi a terv?
A jobb oldalról ne is beszéljünk.
Tobias ha esetleg befut neki még akkor is idő kell.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. július 27., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 27., szerda 9:57
De akkor majd nem kell csodálkozni, ha megint a Barca kapja majd a semmire a hype-ot. Ha még egy szezonban elfogadjuk az alárendelt szerepét, úgy hogy lenne lehetőség ezen fordítani, akkor bármit nyerünk a közvéleménytől nem jön az elismerés, csodálkozunk, ha magyarázkodnia kell Kroosnak egy győztes BL döntő után, és újra a Barca, City, Bayern lesz éltetve, ha kiesnek az EL-be, kiüti őket a Villarreal, vagy ha másfél milliárd után sem nyernek BL-t, akkor is.sonic írta:Es ez nagy valoszinuseggel igy is lesz. CKM alapkezdo a meccsek nagy reszen - amiben remenykedni lehet hogy kicsit tobb lehetoseget kap Camavinga mint elozo szezonban es nyilvan be-be rakja az uj ember Tchuamenit is igy jovo tavaszra talan kevesebb jatekperccel erkezik a CKM mint iden. Szerintem ebbe a forgatokonyvbe csak egy esetleges hosszabb serules szolhat bele.hehetheoriginal írta:
király, akkor ki is kapunk
akkor ilyen alapon az egesz bajnoksag meg a beell is mehet a ckm-mel, mert ok voltak az alap tavaly![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 27., szerda 9:39
Es ez nagy valoszinuseggel igy is lesz. CKM alapkezdo a meccsek nagy reszen - amiben remenykedni lehet hogy kicsit tobb lehetoseget kap Camavinga mint elozo szezonban es nyilvan be-be rakja az uj ember Tchuamenit is igy jovo tavaszra talan kevesebb jatekperccel erkezik a CKM mint iden. Szerintem ebbe a forgatokonyvbe csak egy esetleges hosszabb serules szolhat bele.hehetheoriginal írta:király, akkor ki is kapunkflori írta: Ancelotti assures that the Super Cup will be played by those who won the Champions League. @AranchaMOBILE
akkor ilyen alapon az egesz bajnoksag meg a beell is mehet a ckm-mel, mert ok voltak az alap tavaly![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 9:32
Azt nyilatkozta legutóbb, hogy aki a Juve ellen kezd, az lesz a kezdő a döntőben is.hehetheoriginal írta:király, akkor ki is kapunkflori írta: Ancelotti assures that the Super Cup will be played by those who won the Champions League. @AranchaMOBILE
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 9:30
király, akkor ki is kapunkflori írta: Ancelotti assures that the Super Cup will be played by those who won the Champions League. @AranchaMOBILE
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 27., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 27., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 27., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 27., szerda 9:12
mert nincsenek meg fix mezszamok kiosztva.Sierra írta: Már ezt is akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem: a felkészülési meccsek alatt a spanyolok mezein miért nincsenek fent a nevek? A Realt eddig is tudtam, sose volt, de most néztem, hogy a barcának sem volt, gondolom akkor ez valami spanyol szokás lehet. Tudja valaki az okát?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 27., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 27., szerda 4:17
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. július 27., szerda 4:15
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem