Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
géza

Re: Divat

HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 27., szerda 10:24

https://www.adidas.at/herren-running-sc ... ow-to-high

Van jo par 100 euro alatt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 8:42

azt mondjatok el mi a rettenet jo nektek a futasban, geciunalmas es alapbol egy szenvedes, sehol egy labda, vicc az egesz, tul van ertekelve :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 7:33

_Bushido_ írta:
nmate írta: Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?

Btw legolcsóbb futócipő a legjobb, nyújtás, erősítés, nyújtás ami kell, rakás bullshit futócipő feature-ök 90%-a csúcskategóriások alatt.
Vettem már a Dechatlonban 4000-es futócipőt, a legolcsóbbat. De az futásra alkalmatlan, sz*rt se tartja a lábat. Utcai használatra okés, szellőzik ilyenkor nyáron, pont jó. Vettem picivel drágábbat is, 7 ezer volt asszem, dettó hasonló a tapasztalat. Nem terepfutásra alkalmas darab.
Nem futok én sokat, sőt, inkább keveset.
Jelenleg ilyenem van, már a 3.at nyúzom. de most látom, épp lehet még venni ilyet, lehet az lesz, veszek egy negyediket is :mrgreen:
csababarca írta: Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be. Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
messze van a legközelebbi bolt is.
Asicsot vettem kettőt korábban, 1et pár nap múlva visszavittem, nem jött be (terepen nem használtam, csak elvittem tesztelni egy bevásárlóközpontba - fura szokásom, de eddig bejött :D ), másikat pedig szintén utcai cipőnek használom néha, kinézetre tetszik, de nem futásra termett.
Szóval korábban azt írtad, hogy a túracipo szar futásra, és erre linkeled hogy már három pár turacipot elhasznaltal és most veszel jó eséllyel egy negyediket is.

Egyébként meg van futócipőd, utcára, nem futasra. Meg amúgy sem futsz sokat, sőt keveset.

Kegyetlen vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 27., szerda 5:42

_Bushido_ írta:
Tjacks írta:

Sima Decathlon kecsua( :mrgreen: ) , világból is kifutottam vele, hosszútávú túrázásnál (70km+) is bevált. Tiniként még hajtottam a márkás cipőket, de ugyanannyit értek mint a többi, akkor meg csak kidobott pénz.
De ezek a kecsua cipők viszont nehezek, mondván túracipők - nem? a futócipők lényege pedig épp az ellenkező. Könnyed, könnyebben "felemelhető" darab.
Spoiler veszély: a kecsua cipőkből van futó és túra cipő is. Mivel te a futást kérdezted így értelemszerűen én arra gondoltam.

Régen sokat futottam amatőr szinten egész jó időeredményekkel félmaratonokat,maratonokat (2 :D ), az a tapasztalat hogy mindegy hogy saucony, Asics, Nike vagy kecsua cipőm van. De ahogy írták: ez egyénfüggő, nincs bevált recept.

Ugyanez igaz edzésekre is, vannak félmaratoni/ maratoni edzés tervek a neten kezdőknek/haladóknak. Hát meghalnék ha úgy kéne felkészülnöm. Mindig magam "írtam" az edzéstervet, tudtam hogy verseny előtt mikor kell a legjobb formát időzíteni. És volt úgy hogy még ez sem volt elég hogy javítsak az időmön, mert aznap nem úgy voltam "összerakva".

De ez már nagyon off.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 27., szerda 5:04

https://www.mozgasvilag.hu/futas/hirek/ ... -cipoteszt
10-14 km távok, aszfalt, mezőföld, futópálya.
2000 km fölött jóval van benne, a talpán a sarok részénél elkopott már eléggé, mint amikor a futómű el van tekeredve, és eszi a gumit a kocsi, de még bőven fogom használni, amíg ki nem lépek belőle. :mrgreen:
Azt hiszem ősszel lesz 3. éve, hogy megvettem, de csak valamikor újév után vettem használatba először.
Nem találtam a Decathlon oldalán, 20 ezer körül volt az ára, tökéletesen szolgál.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 26., kedd 21:53

_Bushido_ írta:
Asicsot vettem kettőt korábban, 1et pár nap múlva visszavittem, nem jött be (terepen nem használtam, csak elvittem tesztelni egy bevásárlóközpontba - fura szokásom, de eddig bejött :D ), másikat pedig szintén utcai cipőnek használom néha, kinézetre tetszik, de nem futásra termett.
ezért írtam, hogy ez egyénfüggő a legtöbb esetben.
nekem csak az asics-ban nem fájdul meg a lábam, próbáltam niket, adidast, nekem azok nem váltak be.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 26., kedd 21:44

nmate írta: Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?

Btw legolcsóbb futócipő a legjobb, nyújtás, erősítés, nyújtás ami kell, rakás bullshit futócipő feature-ök 90%-a csúcskategóriások alatt.
Vettem már a Dechatlonban 4000-es futócipőt, a legolcsóbbat. De az futásra alkalmatlan, sz*rt se tartja a lábat. Utcai használatra okés, szellőzik ilyenkor nyáron, pont jó. Vettem picivel drágábbat is, 7 ezer volt asszem, dettó hasonló a tapasztalat. Nem terepfutásra alkalmas darab.
Nem futok én sokat, sőt, inkább keveset.
Jelenleg ilyenem van, már a 3.at nyúzom. de most látom, épp lehet még venni ilyet, lehet az lesz, veszek egy negyediket is :mrgreen:
csababarca írta: Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be. Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 26., kedd 21:37

Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be.

Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 26., kedd 21:10

Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 26., kedd 21:02

Tjacks írta:
_Bushido_ írta: Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?
Deichmann és egyéb "átlagos" cipőboltok OFF. Hervisben néztem, de ami érdekelne, az 20, de inkább 30 ezer felett van - általában bőven a felett. Régebben, 5-6-7 éve vettem párat Aldi-Lidl párosban is, de ezekben a boltokban már lényegesen gagyibb a kínálat, mint anno volt. Dechatlonban vettem a jelenlegi és az előző kettőt is (egy típus). De ezt már nem kapni, a többi nem jön be (próbáltam). Pár hete Ausztriában néztem, szintén 100 euro felett vannak az értelmesebb cipők, de voltak 160 euroért is, háát az krva felejtős.

További kérdés, hogy focicsapatok mezeit neten hol érdemes venni idehaza?
Sima Decathlon kecsua( :mrgreen: ) , világból is kifutottam vele, hosszútávú túrázásnál (70km+) is bevált. Tiniként még hajtottam a márkás cipőket, de ugyanannyit értek mint a többi, akkor meg csak kidobott pénz.
De ezek a kecsua cipők viszont nehezek, mondván túracipők - nem? a futócipők lényege pedig épp az ellenkező. Könnyed, könnyebben "felemelhető" darab.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 26., kedd 19:57

_Bushido_ írta: Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?
Deichmann és egyéb "átlagos" cipőboltok OFF. Hervisben néztem, de ami érdekelne, az 20, de inkább 30 ezer felett van - általában bőven a felett. Régebben, 5-6-7 éve vettem párat Aldi-Lidl párosban is, de ezekben a boltokban már lényegesen gagyibb a kínálat, mint anno volt. Dechatlonban vettem a jelenlegi és az előző kettőt is (egy típus). De ezt már nem kapni, a többi nem jön be (próbáltam). Pár hete Ausztriában néztem, szintén 100 euro felett vannak az értelmesebb cipők, de voltak 160 euroért is, háát az krva felejtős.

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 26., kedd 19:40

Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. július 25., hétfő 12:22

Beleszerkesztettem a hozzászólásba, lemaradt a linkek előtt a https://, ezért relatív URL-ként vette a rendszer mint kvázi fórumon belüli hivatkozás. :)

Most már a helyes linkek vannak ott. Már csak az okozhat gondot, ha valamelyik site nem HTTPS, akkor majd visít a böngésző :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 25., hétfő 9:30

Marci77 írta: De mit cseszhettem el a linkeknél? Máskor is így linkelek. Ha idézitek látszik,hogy jónak kéne lennie.
Valóban, vmi a madridommal lehet akkor, mert privátban is ugyanez volt a linkekkel.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 25., hétfő 9:29

hehetheoriginal írta: ja látom, de hallod ezek az oldalak mind fake cuccok, nem? :hmmm:
Az összes legit. Ezeknél szokott lenni drop is, ahonnan retailbe beszerezhtesz magas reselles cipőket is...ha szerencséd van.

De mit cseszhettem el a linkeknél? Máskor is így linkelek. Ha idézitek látszik,hogy jónak kéne lennie.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 9:23

ja látom, de hallod ezek az oldalak mind fake cuccok, nem? :hmmm:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 25., hétfő 9:18

hehetheoriginal írta:egyik link se műxik :mrgreen:
Igen, vhogy odakerült a madridom.hu mindegyik link elé. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 9:16

egyik link se műxik :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 25., hétfő 8:58

Halfkey írta: Persze hogy fizetni kellett, miért ne lenne Angliából vám?
Tudom hogy van vám,de ugyanarról a helyről pl egy haveromnak nem volt,és mások is már úszták meg,igazából nem értem hogy. Inkább bosszúság,kár hogy nem volt szerencsém, alapban számítottam rá.
Ha hehe cipője USAbol jött,annál is meglep.
hehetheoriginal írta: who cares? :D
Jó akkor majd te legyél miatta figyelmeztetve :mrgreen: :lol:

Akkor pár oldal:
1(nekik van BPn is boltjuk,alapban cseh asszem)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Sierra írta: A warez oldalak voltak anno tiltottak, de annak már több mint 10 éve. :lol:
Értem,túl régóta vagyunk itt :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 25., hétfő 8:52

Marci77 írta:Há nem tiltott? Vagy régen volt az?
A warez oldalak voltak anno tiltottak, de annak már több mint 10 éve. :lol:

Vissza: