Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 23:09

Megyek indulok :kalapos:
:smile:
thereisonly1ronaldo

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 30., szombat 21:49

hehetheoriginal írta: Igen, mert a dac kb telefon meretu, kis helyen nagy teljesítmény, hogy hordozhato legyen
Lattam par hete akcióban felaron sennheiser ie800s-t banom mar, hogy nem rendeltem meg
Jajj hagyd már a sennheisert meg a bwilkinst :D Airpods MAX-al a fejeden vagy a legnagyobb király :mrgreen: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 21:33

Raakadtam a moondrop es hasonlo markakra, kinai motyok, ha jol latom, a variationsre minden teszt azt mondja, hogy a legjobb iem füles minden szempontbol...
Nem tudom mennyire megbízható ez, plane ennyi pénzért kinabol rendelni, gari meg minden...
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 18:45

Igen, mert a dac kb telefon meretu, kis helyen nagy teljesítmény, hogy hordozhato legyen
Lattam par hete akcióban felaron sennheiser ie800s-t banom mar, hogy nem rendeltem meg
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 30., szombat 16:10

Vegyél egy csomag fültisztító pálcikát, használd, onnantól sokkal jobban fog szólni a kamu kínai Beats by Dre-d is :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 16:02

Zsunyi, Steve nezem, köszi.
Ands: fiio dac/mp3 lejatszoval, mindenfelet hallgatok, ha nagyon baszo lesz a minoseg, akkor lehet meg klasszikust is. az ar az tök változó is lehet, mert ahogy olvastam a teszteket mar a 100 euro kategoriaban is van olyan, ami fullos hangzasu es veri a joval dragabbakat. Tudom, ki kell probalni, es ami nekem bejon, de nyilvan ha egy felmillios cuccot belenyomok a zsirosmocskos fulembe, akkor nem biztos, hogy visszaveszik :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 30., szombat 14:49

hehetheoriginal írta: Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
Szia Hehito! Nem tudom kapható-e még, de ha vezetékes és agybadugós, minőségi füles a cél, akkor lesd meg a Bowers & Wilkins C5 Series 2-t.

Pusziiiiii :-*

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 14:48

hehetheoriginal írta: Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
Nekem van egy Meze fejhallgatom nagyon fasza, a fulhallgatokrol is kivaloak a velemenyek pl.: https://mezeaudio.eu/collections/all/products/advar

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 13:43

Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 29., péntek 9:49

Céges melógép nekem is m1 airbook, vannak faszságai de egy biztos: baromi hosszú az üzemideje és nagyon kompakt, jól lehet vele utazni. Azolra a dolgokra amit írtál, én tuti azt választanám.

Touchscreent sztem minimális az az ember aki valóban használja is, legalábbis azok közül akik nem hiperfiatalok hogy ebben nőttek fel hogy minden cucc amit megnyomnak az touchscreen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 20:06

Megnezed a specet milyen akksi megy bele, aztan amazon
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 27., szerda 18:53

géza írta:
Pipita írta: Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék.
Pedig a chipet azt nagyon eltalaltak, akksi ido is boven rendben van, barhova befer, szepen nez ki, es az UI meg szamomra kenterbe veri a windowst. En amiota valtottam, azota sokkal produktivabban dolgozom, raadasul ha most veszel egyet, az ot ev mulva is fogja azt hozni, mint most, viszont a fullos gamer laptopomba mar fel ev utan kellett cserelni a dolgokat. :lol:
+1 az M1-es macbook airnek, a vilagot nem valtja meg, de az arkategoriajaban messze a legjobb, 6-8 orat kibir az akksi, kijelzo szep, es tingi-tangli felhasznalassal megakaszhatatlan

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 27., szerda 18:39

Pipita írta: Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék.
Pedig a chipet azt nagyon eltalaltak, akksi ido is boven rendben van, barhova befer, szepen nez ki, es az UI meg szamomra kenterbe veri a windowst. En amiota valtottam, azota sokkal produktivabban dolgozom, raadasul ha most veszel egyet, az ot ev mulva is fogja azt hozni, mint most, viszont a fullos gamer laptopomba mar fel ev utan kellett cserelni a dolgokat. :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. július 27., szerda 18:20

hehetheoriginal írta: A mostani (uzleti) laptopok birnak egy egesz napot, csak lehet az tobb, mint 3-4szaz k

Thinkpad x1 carbon vagy mi amugy hasznaltan jó biznic, max rendelsz bele uj akksit
Touchscreen jo dolog, segit.

Vagy samsung s8+ tablet, billentyuzettel, amire kell neked, arra helyettesiti a laptopot
(Samsung dex majnem windows kozeli elmeny, csak ne kezdj el komoly appokat hasznalni munkara)
Na, ezen gondolkoztam ma én is, hogy vajon érdemes-e egy faszább tabletbe beruházni, érdemes lehet-e azon jegyzetelni és irkálni, elvileg elég kell legyen. Xiaomikat nézegettem mondjuk első körben. Google Doc gondolom elfut egy tableten :D

Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék. :mrgreen: :mrgreen:

R24, sebydani, nektek külön örök hála a hasznos segítségetekért, csak a szokásos. :-* :sziv: :lol:
Thinkpad x1 carbon vagy mi amugy hasznaltan jó biznic, max rendelsz bele uj akksit
Ez is jól hangzik amúgy, gondolom 200 körül kapni már használtan, meg még bele egy akksi, monmdjuk azt nem tudom hogy honnan lenne érdemes venni. És azzal menne ugyanúgy mint új korában, bírna vajon 8-10 órát? Elég fontos lenne, az 5-6 órámat 6-7 órára cserélni tök felesleges lenne. :'( :mrgreen:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 27., szerda 18:01

Ha az erintokepernyo nem olyan fontos szempont, akkor en M1-es Macbook Air-t ajanlanek.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 27., szerda 17:58

A mostani (uzleti) laptopok birnak egy egesz napot, csak lehet az tobb, mint 3-4szaz k

Touchscreen jo dolog, segit.

Vagy samsung s8+ tablet, billentyuzettel, amire kell neked, arra helyettesiti a laptopot
(Samsung dex majnem windows kozeli elmeny, csak ne kezdj el komoly appokat hasznalni munkara)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 27., szerda 18:01-kor.
thereisonly1ronaldo

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 27., szerda 17:54

Szomorúan látom, hogy a Momentum nem biztosít céges laptopot neked :( :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 17:48

Pipita írta: Na, drága mindentudó nép, én is hozzátok fordulnék :mrgreen:

Laptop vásárlás előtt állok, és max 3-400k-ból szeretném megúszni, de nyliván minél olcsóbban, annál jobban. Munkához, egyetemi jegyzeteléshez és utazáshoz szeretném használni, nincs szükségem videókártyára, játszani nem fogok rajta. Egy fasza processzor, minimum 8gb ram, érintőképernyő, és egy olyan aksi, ami legalább 10 órát bír. Igazából ennyi igényem lenne. Évek óta ThinkPad párti vagyok, de ha nagyon jót ajánlotok, hajlandó vagyok gondolkodni a váltáson. Ki mit tanácsol, hol érdemes nézelődni, és az aksi adatok mennyire szoktak hitelesek lenni? Ha azt írják, hogy 10 órát bír, az tényleg bír tíz órát? Pár éve még 3-4 órát nettó le kellett ezekből vágni. Amúgy eddig ezeket néztem ki, ezekről tud bárki bármit?
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_yoga ... _1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/uj_lenovo_f ... _1-50.html

Előre is köszi :mrgreen:
Olvass vissza. Szívesen.

:kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. július 27., szerda 17:21

Na, drága mindentudó nép, én is hozzátok fordulnék :mrgreen:

Laptop vásárlás előtt állok, és max 3-400k-ból szeretném megúszni, de nyliván minél olcsóbban, annál jobban. Munkához, egyetemi jegyzeteléshez és utazáshoz szeretném használni, nincs szükségem videókártyára, játszani nem fogok rajta. Egy fasza processzor, minimum 8gb ram, érintőképernyő, és egy olyan aksi, ami legalább 10 órát bír. Igazából ennyi igényem lenne. Évek óta ThinkPad párti vagyok, de ha nagyon jót ajánlotok, hajlandó vagyok gondolkodni a váltáson. Ki mit tanácsol, hol érdemes nézelődni, és az aksi adatok mennyire szoktak hitelesek lenni? Ha azt írják, hogy 10 órát bír, az tényleg bír tíz órát? Pár éve még 3-4 órát nettó le kellett ezekből vágni. Amúgy eddig ezeket néztem ki, ezekről tud bárki bármit?
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_yoga ... _1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/uj_lenovo_f ... _1-50.html

Előre is köszi :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 25., hétfő 20:31

Nem a windows frissites szopat? Kapcsold ki, es utana nezd meg mit produkal a gep.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: