who cares?Há nem tiltott?Vagy régen volt az?

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 8:48
who cares?Há nem tiltott?Vagy régen volt az?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 25., hétfő 8:47
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 25., hétfő 8:44
Az korrekt ár bőven. Engem még Angliából is megvámoltak egyszer ősszel...hehetheoriginal írta: asszem 15 EUR volt a bevizsgálás + szállitás, de azt irja is az app.
nem volt vám, dhl vagy posta kihozta aztan kalap
ebay.com usa-bol, azt szokták vámolni
Há nem tiltott?hehetheoriginal írta: miert lenne reklám? es ha reklám, akkor mi van?
ezt se meg a privi uzenetes linkeket se ertem soha
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 25., hétfő 8:34
miert lenne reklám? es ha reklám, akkor mi van?Ha nem reklám(?) szívesen bedobom a Sierranak küldött linkeket,persze az oldalak nevei helyett számokkal. Ahonnan EUba fixen/könnyen rendelhettek.
Jobb akciók vannak mint amiket itthon találtok általában
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 25., hétfő 8:22
Alapárhoz képest mennyit fizettél rá a cipőre mindennel együtt? És megvámolták? (Ha MOra rendelted,anno volt,hogy kártyát Ausztriába rendeltem,és meg se vámoltak 1x,1x meg lófsz összeget kértek)hehetheoriginal írta: Stockx, ott tudsz tajekozodni mi mennyiért megy jelenleg, meg tudod intezni magadnak is a kereskedest.
En 2 csukat vettem ott, boven a hirdetett aron alul amugy, (szoval ha van kiszemelt peldany, lehet jo biznict csinani) hasznalom mindkettot, de ahogy lattam a befektetni akarok kereskedo arcok is ott nyomjak
Máshol nem próbáltad? SNS,END(bár ez gci,font ár korrekt,de euroban nevetségesen felnyomják,de van aholo úgy is megéri),bstn,shinzo,sivasdescalzo...Zsombor írta: Ma rámentem volna a TS AJ1 lowra, app full kuka volt, el se fogadta egy ideig a jó jelszavam, majd miután elfogadta, nem engedte kifizetni, mert hogy túl sokan próbálkoznak éppen. De ahogy láttam nem csak engem érintett ez.
Realista24 írta: Világosköszi, nézelődök majd, de jó eséllyel venni sosem fogok ilyen céllal, de érdekes kör.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 22., péntek 7:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 22., péntek 6:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. július 21., csütörtök 22:02
Hát, szerintem leginkább youtube videókból lehet, én ott néztem rengeteg ilyen dolgot, de rengeteg minden időszakos. Pl ilyen 5-6 évvel ezelőtt ilyen Jordan 3-4 nagyot mentek, manapság már kb csak a Jordan 1 amit azonnal elkapkodnak, de ott is csak az érdekesebb colorwayeket. Manapság a dunk lowk, amikért mindenki oda van kint.Realista24 írta: Korrekt.
Mark egyik csapattarsa (nyilván az apja) vett valami lepot fel millaert. Volt valami videó is egy raklap like-kal.
Talán Dunk Low Travis Scott volt...állítólag jóval többet ér most.
Honnan tudod előre, hogy mi lesz olyan, amit megéri.
Olvasgatok a temaban meg csak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. július 21., csütörtök 19:06
Az ilyen collabos témák abszolút befektetés, pl ami ma került ki a SNKRS appre, 1000 euró felett megy, retail meg valami 170 volt. Itthon meg annyira nincs ennek kultúrája, látom csoportokban, hogy 17-18 éves gyerekek kb 3-4 millió forint értékben árulnak cipőt, persze csomószor olyat, amit a kutya nem venne meg annyiért még Amerikában se, itthon meg pláne.Realista24 írta:Hordod is vagy befektetés?Zsombor írta:
Patták abszolút királyak, meg ezek a színes dunkok Bart simpson, cherry, green apple stb.
Ma rámentem volna a TS AJ1 lowra, app full kuka volt, el se fogadta egy ideig a jó jelszavam, majd miután elfogadta, nem engedte kifizetni, mert hogy túl sokan próbálkoznak éppen.![]()
![]()
De ahogy láttam nem csak engem érintett ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 18:25
Hordod is vagy befektetés?Zsombor írta:Patták abszolút királyak, meg ezek a színes dunkok Bart simpson, cherry, green apple stb.Marci77 írta:
US 14-15 a lábamAF1ből 14,de van amiből 15 kell..
+még mindig nem tudom eldönteni egyik Cactus Jack verzióról se,hogy tetszik-e. De egyiket se venném jelenleg meg annyiért amennyiért mennek.
Black,Noise Aqua,White Patták a nyerők nekem idén magasan AM1ból.
Volt a Debossed Turquoise régebben amin nagyon gondolkoztam,Watermelon,OG fehér piros,Full Bordeaux.
Meg ugye a Sean Wotherspoon.
Aztán még egy se volt![]()
Ma rámentem volna a TS AJ1 lowra, app full kuka volt, el se fogadta egy ideig a jó jelszavam, majd miután elfogadta, nem engedte kifizetni, mert hogy túl sokan próbálkoznak éppen.![]()
![]()
De ahogy láttam nem csak engem érintett ez.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. július 21., csütörtök 18:20
Patták abszolút királyak, meg ezek a színes dunkok Bart simpson, cherry, green apple stb.Marci77 írta:US 14-15 a lábamZsombor írta:
Travis Scottos collab AM1 eladó.![]()
AF1ből 14,de van amiből 15 kell..
+még mindig nem tudom eldönteni egyik Cactus Jack verzióról se,hogy tetszik-e. De egyiket se venném jelenleg meg annyiért amennyiért mennek.
Black,Noise Aqua,White Patták a nyerők nekem idén magasan AM1ból.
Volt a Debossed Turquoise régebben amin nagyon gondolkoztam,Watermelon,OG fehér piros,Full Bordeaux.
Meg ugye a Sean Wotherspoon.
Aztán még egy se volt![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 15., péntek 8:57
Igen, inkább vennék egy 100mm doppal ellátott niket 35k-ért, az sokkal jobb___Samy___ írta:Aztan mi a tokom kerul ezen 8 ezer forintba?
Jaja, pont ígyhehetheoriginal írta: az. fehér, adidas logós zoknival, hasitasi, nyomjad csak ne hallgass másokra![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 15., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 15., péntek 8:47
az. fehér, adidas logós zoknival, hasitasi, nyomjad csak ne hallgass másokranmate írta: Nyáron minimalista szandál, amúgy meg szintén decából sima gyaloglós cipő. Az a helyzet, hogy terepfutó (túra) cipőre többet költök egy évben, mint minden más cipőre összesenOtt számít nekem inkább, mégiscsak 1000km megy bele terepen évente.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 15., péntek 7:30
HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. július 15., péntek 7:26
Meló, utca, kirándulás, vagy vegyes tüzelés?CS0ki írta:Én se értem miről beszélnek, de ez biztos valaki generációs különbség.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.![]()
Azt is úgy, hogy bemegyek egy boltba és veszek egyet, ami ott megtetszik és jó nekem, sosem vettem még úgy cipőt, hogy kinézek neten valamit és azt vadászom.
De ha már cipők, a talán 7 éve vett timberlandem lassan tönkremegy, ezeket a gt cipőket használja itt valaki, tartósak?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. július 14., csütörtök 23:49
Én se értem miről beszélnek, de ez biztos valaki generációs különbség.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.![]()
Azt is úgy, hogy bemegyek egy boltba és veszek egyet, ami ott megtetszik és jó nekem, sosem vettem még úgy cipőt, hogy kinézek neten valamit és azt vadászom.
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. július 14., csütörtök 15:53
Ez volna azhehetheoriginal írta: Az ilyet miert kell privatban?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 14., csütörtök 15:51
Nem igénytelenség, szimplán nem érdekelnek a sneakerek úgy, mint aki sneakerhead. Nálam pl a cipő mindig prioritás volt, arra sosem sajnálom a pénzt, számomra fontos elem az életben. Nagyon sokan először a cipőt nézik meg az embereken egyébként, és sok mindent el is árul az emberről.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem