Viszont már olyan rég keresem, eddig nem is nagyon láttam elérhető áron (viagogo még ennél is sokkal drágább, hivatalos oldalon nem is láttam),nagyon elgondolkodtató most ez a lehetőség.
Vagy esetleg nincs valakinek 3 jegye pluszba?
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. október 19., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 2., péntek 11:31
Köszi. Tudtam én, hogy tegnap reggel amikor még volt meg kellett volna venni Lipcsébe a 3 meccses BL bérletet.Realista24 írta:Utóbbi.babaking írta: Sziasztok!
Idegenbeli meccsekre is lehet venni a hivatalos honlapon jegyet, vagy meg sem hirdetik mert szétoják a szurkolói klubok között?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 11:25
Utóbbi.babaking írta: Sziasztok!
Idegenbeli meccsekre is lehet venni a hivatalos honlapon jegyet, vagy meg sem hirdetik mert szétoják a szurkolói klubok között?
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 2., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 7:21
Ha szeretitek a minimum kettes szorzót sportfogadáson kívül is, akkor jók az ilyen oldalak.Lénó716 írta:Szia!firefree írta: Sziasztok!
Barátnőmmel kinéztük a jövő február 26-án tartandó Real Madrid - Atletico Madrid mérkőzést. Nem jártunk még Real meccsen, ez lenne az első, az én álmom beteljesülése.![]()
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- Mekkora esély van rá, hogy sikerül 2 db jegyet szerezni online, a meccs előtt (nem jegyüzérektől a stadionnál)? Bármi tipp/trükk, amivel "garantálni" lehet? Madridista kártya mondjuk?
- Érdemesebb magunknak összerakni az utazást vagy inkább meccsre utaztató irodával próbálkozni?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet jövök még kérdésekkel.
Köszi előre is!![]()
Én mikor megyek meccsre mindent magamtól szervezek meg és szerintem kényelmesebb úgy! Jegyet azt meccsjegyek.hu oldalon szoktam, ahol volt nb1 játékos kanta szabi csinál. Ha többen mentünk mindig egymás mellé tudta intézni a jegyeket. Szállás még Airbnb.
HozzászólásSzerző: Lénó716 » 2022. augusztus 28., vasárnap 18:14
Szia!firefree írta: Sziasztok!
Barátnőmmel kinéztük a jövő február 26-án tartandó Real Madrid - Atletico Madrid mérkőzést. Nem jártunk még Real meccsen, ez lenne az első, az én álmom beteljesülése.![]()
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
- Mekkora esély van rá, hogy sikerül 2 db jegyet szerezni online, a meccs előtt (nem jegyüzérektől a stadionnál)? Bármi tipp/trükk, amivel "garantálni" lehet? Madridista kártya mondjuk?
- Érdemesebb magunknak összerakni az utazást vagy inkább meccsre utaztató irodával próbálkozni?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet jövök még kérdésekkel.
Köszi előre is!![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 6:31
Addig szerzek pilcsijogsit is ne aggódj, jó kezekben leszelkodo írta: Valaki indul valamelyik bl csoportmeccsre? Szivesen tarsulnek, csak ne hehe vezesse a kamiont.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 27., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: ikva39 » 2022. augusztus 24., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: firefree » 2022. augusztus 9., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: DaveKO » 2022. július 23., szombat 22:24
Szia!chronic írta: Sziasztok!
Szeptemberben tervezek kilátogatni az egyik hazai meccsre madridba, legutóbb 10 éve voltam meccsen, nem ma volt.
Két kérdésem lenne:
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 21., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 21., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 14:05
Na ugyeChreos04 írta:Meglett minden. Hát ilyenkor jön rá az ember mennyire minőségbeli különbség van a Madrid és a többi klub honlapja között!!! Aug.28 án ott leszünk Cornellaban, remélem a covid szabályozások nem fognak kib@szni velünk!!!Realista24 írta:Majd lesz.
HozzászólásSzerző: Chreos04 » 2022. július 21., csütörtök 14:01
Meglett minden. Hát ilyenkor jön rá az ember mennyire minőségbeli különbség van a Madrid és a többi klub honlapja között!!! Aug.28 án ott leszünk Cornellaban, remélem a covid szabályozások nem fognak kib@szni velünk!!!Realista24 írta:Majd lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 8:48
Általánosságban kb 3 héttel előtte várható.chronic írta: Sziasztok!
Szeptemberben tervezek kilátogatni az egyik hazai meccsre madridba, legutóbb 10 éve voltam meccsen, nem ma volt.
Két kérdésem lenne:
A Mallorca elleni meccsnek(szept 10-11-i hétvége) kb mikor lesz hivatalos az időpontja?
Covid szabályok spanyolban mostanában hogy alakulnak, aki mostanság volt meccsen, esetleg csak nyaralni Spanyolországban, felhomályosítana kicsit(2x vagyok oltva)?
Köszi szépen a választ előre is!
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 20., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 7., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: Chreos04 » 2022. július 7., csütörtök 21:21
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem