El Clasico will now kick off at 5:06am (Spanish time). @MarioCortegana
6 perccel több alvás

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 23., szombat 8:06
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 22., péntek 21:48
Na, sokan írtuk már el. Persze lehet Jessica Alba isNika91127 írta:Alba ne legyen inkábbSierra írta:
Na ezert lesz Alba iden az elso szamu BHV sztem.
Hazard meg no comment.a tohonya izmai vegre meg lettek dolgozva, oszt egybol tul van terhelve.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 22., péntek 20:58
Alba ne legyen inkábbSierra írta:Na ezert lesz Alba iden az elso szamu BHV sztem.halamadrid írta: Hazardnak túl vannak terhelve az izmai, de játszani fog.
Mendynek a "szokásos", Carvajalnak meg azt hiszem valami a térdével, de talán semmi komoly.
Hazard meg no comment.a tohonya izmai vegre meg lettek dolgozva, oszt egybol tul van terhelve.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 22., péntek 20:56
Na ezert lesz Alba iden az elso szamu BHV sztem.halamadrid írta: Hazardnak túl vannak terhelve az izmai, de játszani fog.
Mendynek a "szokásos", Carvajalnak meg azt hiszem valami a térdével, de talán semmi komoly.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 22., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 22., péntek 19:02
tehát elöl semmi változás nem leszPad'em írta: AS szerint Asensio megbeszélte Carlóval, hogy lesznek percei, úgyhogy marad.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 22., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 22., péntek 18:01
dejó nekünk...Pad'em írta: AS szerint Asensio megbeszélte Carlóval, hogy lesznek percei, úgyhogy marad.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 22., péntek 18:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 22., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 22., péntek 15:18
HozzászólásSzerző: Margit » 2022. július 22., péntek 14:44
Ezt már pár napja cáfolta instagramon, nem mondott ilyet..Realista24 írta:
Ezzel szemben "jobbak vagyunk, mint a Real Madrid" Raphina és haverjai majd az életükért küzdenek.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. július 22., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 22., péntek 14:00
Plusz Laporta is bejelentkezett egy poszteren:Realista24 írta:Én több gólos vereséget várok. Túl korán vagyunk még ilyen meccsekhez, mármint, ha a Barca is lötyögne, simán jó lenne. Előre megbeszélt 45 perc a legjobbakkal, mondjuk 2-3 góllal fejenként, legyen boldog amerika, aztán a másodikban meg zúzzanak a fiatalok.Sierra írta:
Öregség jele, nem emlékszem már rá.
Nem baj Hazi-Rodry-Vini trió bedurrantja a katalánok segglyukát.![]()
Ezzel szemben "jobbak vagyunk, mint a Real Madrid" Raphina és haverjai majd az életükért küzdenek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 22., péntek 13:43
Én több gólos vereséget várok. Túl korán vagyunk még ilyen meccsekhez, mármint, ha a Barca is lötyögne, simán jó lenne. Előre megbeszélt 45 perc a legjobbakkal, mondjuk 2-3 góllal fejenként, legyen boldog amerika, aztán a másodikban meg zúzzanak a fiatalok.Sierra írta:Öregség jele, nem emlékszem már rá.Realista24 írta: Mi van veletek? Már két hete megírták, hogy nem fog játszani, mert ő érkezik legkésőbb a felkészülésre.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 22., péntek 12:21
szerintem meg Carlo akkora troll lesz, hogy egy total felforgatott csapatot küld ki, már ezzel is utalva arra, hogy magasról teszünk az eredményre és a jó, fokozatos felkészülés a lényegSierra írta:Öregség jele, nem emlékszem már rá.Realista24 írta: Mi van veletek? Már két hete megírták, hogy nem fog játszani, mert ő érkezik legkésőbb a felkészülésre.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 22., péntek 10:51
Öregség jele, nem emlékszem már rá.Realista24 írta: Mi van veletek? Már két hete megírták, hogy nem fog játszani, mert ő érkezik legkésőbb a felkészülésre.
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 22., péntek 10:49
Igen, oldalkon keresztül itt ment az eszmecsere, hogy majd Hazard nyomja hamis 9-be helyetteRealista24 írta: Mi van veletek? Már két hete megírták, hogy nem fog játszani, mert ő érkezik legkésőbb a felkészülésre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 22., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 22., péntek 10:29
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem