Eden Hazard
Re: Eden Hazard - 7
Majd johet a hir rola lassan megint hogy a discomfort miatt van

- flori
Ez nem a meccshiány meg előszezon. Ide jutott Hazard, ennyit tud ma nyújtani. Ez a kamu motiváció is elmúlik októberre, aztán remélhetőleg nyáron vége is ennek a kálváriának. Meggyőződésem, hogy csak a neve, és a mai polkorrekt klub/edzői viselkedés miatt nem lett elküldve már a p.csába.Pad'em írta:Súlytalan, lassú és körülményes. Egy-két jó kényszerítő, de embert nem tud megverni, ha valakiről épp lefordulna felrúgják. Mivel a támadósorunk 2 és fél emberes nagyon kellene majd pedig valami Hazardtól. Most is mikor feljött a Mariano, Asensio cseresor, hát sok is volt kávé előtt éhgyomorra.reeed_ati írta: Hazard milyen volt, első fèlidőt nem láttam?![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Súlytalan, lassú és körülményes. Egy-két jó kényszerítő, de embert nem tud megverni, ha valakiről épp lefordulna felrúgják. Mivel a támadósorunk 2 és fél emberes nagyon kellene majd pedig valami Hazardtól. Most is mikor feljött a Mariano, Asensio cseresor, hát sok is volt kávé előtt éhgyomorra.reeed_ati írta: Hazard milyen volt, első fèlidőt nem láttam?![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hazard milyen volt, első fèlidőt nem láttam?

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Persze én is így gondolom. Benzeme és Vini tehermentesítésére jónak kell lennie, de valahol azért én is arról álmodok, hogy feltámad és összeáll a BHV.raul 4 ever írta:Ha még focista, annál több van benne, ha nem, felesleges erőltetni..halamadrid írta: Vagy kezdhetne azon a kb. 10 meccsen ahol a teknősfocit kell valahogy legyűrni. Ott nagyon hasznos lehetne.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó én homi vagyok. Számolok azzal a marginális eséllyel, hogy egy 18 éves kölök 1,5 castilla meccs rutinjával, esetleg nem fog egy 30+ meccses szezont tolni így első nekifutásra az a keretben 

Ha még focista, annál több van benne, ha nem, felesleges erőltetni..halamadrid írta: Vagy kezdhetne azon a kb. 10 meccsen ahol a teknősfocit kell valahogy legyűrni. Ott nagyon hasznos lehetne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vagy kezdhetne azon a kb. 10 meccsen ahol a teknősfocit kell valahogy legyűrni. Ott nagyon hasznos lehetne.raul 4 ever írta:Nálam pont ezért (lenne) Fede-Benz-Vini az alapkezdő, mert Carva elé már kell egy futós izomember, és perpill a Carva-Fede jobbosban érzem egyedül, hogy tud veszélyt kialakítani előrefelé, de nem is átjáróház. (Rodry is hasonló, csak kb. Fedénél nincs fizikai korlát, tökinél meg vanhehetheoriginal írta: Nyilvan edzoba latja minden nap, ha valoban baszo az induloja es visszanyerte nagyjabol a fizikumot, akkor nalam az alaptrio elore benci vini hazi. Osszel lehet szepen játszatni, hagyni formaba lendulni.)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam pont ezért (lenne) Fede-Benz-Vini az alapkezdő, mert Carva elé már kell egy futós izomember, és perpill a Carva-Fede jobbosban érzem egyedül, hogy tud veszélyt kialakítani előrefelé, de nem is átjáróház. (Rodry is hasonló, csak kb. Fedénél nincs fizikai korlát, tökinél meg vanhehetheoriginal írta: Nyilvan edzoba latja minden nap, ha valoban baszo az induloja es visszanyerte nagyjabol a fizikumot, akkor nalam az alaptrio elore benci vini hazi. Osszel lehet szepen játszatni, hagyni formaba lendulni.

Ha Hazi patika, akkor Mendyvel tuti megoldanák a balost, és ha Vininek fekszik, mehet jobbra is felőlem...
Az biztos, hogy nálam Hazi csak akkor játszana, ha ugyanazt lerakja, mint Vini. Ez alap. Lehet hogy jobb focista, de a biztonságot amit Mendyvel garantálnak, semmiért nem adnám fel..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Félreértesz, nekem semmi elvárásom nincs vele szemben.Faust írta:Novembertol ugyis discomfort, engedd el.Realista24 írta: Vissza a Hazihoz.
Ha fals9 lesz a szerepe, akkor az nálam azt jelenti, hogy fix pados, mert Karim elé nem tud odakerülni.
Ha fals9 is lehet a szerepe, az megint más téma. Case nyilatkozta éppen, hogy Vini a padra küldte a belgát, de ott lohol a nyakában és csak arra vár, hogy kicsit visszavegyen a brazil és visszakerüljön a kezdőbe.Kerdes addig hany meccsunk megy ra, hogy beleeroltetjuk egy szerkezetbe ahol semmi helye.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nyilvan edzoba latja minden nap, ha valoban baszo az induloja es visszanyerte nagyjabol a fizikumot, akkor nalam az alaptrio elore benci vini hazi. Osszel lehet szepen játszatni, hagyni formaba lendulni.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem tudom én még nem láttam bl kieséses meccseken clutch gólokat Hazardtól.jelenleg max rodrygo szint

- raul 4 ever
Csak szerintem pufi még mindig (igaz, hogy már csak egy nagyon picit
)?
Nálam továbbra is 0 az elvárás irányába (ami cink, mert nagyon nagy dolgokat vártam tőle amikor jött), de kb. (mint a Vince McMahon mémben) 4 forgatókönyv van a fejemben:
-normál kondiban, vas nélkül eledzeget, 10-15 percekre beáll a garbage time-ban.
-használható alternatíva/rotációs ember lesz Benz mögött, hogy ne fingjon ki decemberre
-annyira összeszedi magát, hogy szélre is ki lehet rakni, mert nem futja le a 88 éves öreganyám is
-és amitől lef**ám a bokám: összeáll vmi Vini-Benzi-Hazi trió elöl, Fede mehet vissza a középpályára és mögöttük meg a Chouchou-Fede-Modric sor darál
Az utolsóra kb. annyi esélyt látok, minthogy CR visszajön cserének, a középső kettővel jól járna szerintem a csapat, a legelsővel viszont ugyanott lennénk, mint az első 3 évével.. Ami, ahhoz képest, hogy a 2 kecske után kb. ő volt a next best thing, nagyon szomorú..
Abban bízok, hogy tényleg egy jó focista (volt), és most tud végre egészséges maradni és a vasalt bokája sem zavarja már.. A tudása felső polc, de nagyon szeretném, ha fehérben is kijönne végre és nem csak kék highlight vidikben volna élvezhető..
Egy jó Hazi nagyon kéne..

Nálam továbbra is 0 az elvárás irányába (ami cink, mert nagyon nagy dolgokat vártam tőle amikor jött), de kb. (mint a Vince McMahon mémben) 4 forgatókönyv van a fejemben:
-normál kondiban, vas nélkül eledzeget, 10-15 percekre beáll a garbage time-ban.
-használható alternatíva/rotációs ember lesz Benz mögött, hogy ne fingjon ki decemberre
-annyira összeszedi magát, hogy szélre is ki lehet rakni, mert nem futja le a 88 éves öreganyám is
-és amitől lef**ám a bokám: összeáll vmi Vini-Benzi-Hazi trió elöl, Fede mehet vissza a középpályára és mögöttük meg a Chouchou-Fede-Modric sor darál
Az utolsóra kb. annyi esélyt látok, minthogy CR visszajön cserének, a középső kettővel jól járna szerintem a csapat, a legelsővel viszont ugyanott lennénk, mint az első 3 évével.. Ami, ahhoz képest, hogy a 2 kecske után kb. ő volt a next best thing, nagyon szomorú..
Abban bízok, hogy tényleg egy jó focista (volt), és most tud végre egészséges maradni és a vasalt bokája sem zavarja már.. A tudása felső polc, de nagyon szeretném, ha fehérben is kijönne végre és nem csak kék highlight vidikben volna élvezhető..
Egy jó Hazi nagyon kéne..
Novembertol ugyis discomfort, engedd el.Realista24 írta: Vissza a Hazihoz.
Ha fals9 lesz a szerepe, akkor az nálam azt jelenti, hogy fix pados, mert Karim elé nem tud odakerülni.
Ha fals9 is lehet a szerepe, az megint más téma. Case nyilatkozta éppen, hogy Vini a padra küldte a belgát, de ott lohol a nyakában és csak arra vár, hogy kicsit visszavegyen a brazil és visszakerüljön a kezdőbe.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vissza a Hazihoz.
Ha fals9 is lehet a szerepe, az megint más téma. Case nyilatkozta éppen, hogy Vini a padra küldte a belgát, de ott lohol a nyakában és csak arra vár, hogy kicsit visszavegyen a brazil és visszakerüljön a kezdőbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én hiszek nekedhehetheoriginal írta: Nincs okom hazudni, plane ilyen semmi temaban![]()
Sztem egyertelmu a jelentése, de igy, hogy belekotottel, raktam ra ekezetet, amugy az elirt, vagy space nelkuli szavakat szoktam szerkeszteni, de ha annyira fajin lenne a forum, akkor meg tudnad nezni, hogy mi,.mikor es hogy volt szerkesztve, aztan le is zarnad szepen magadban a dolgot![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nincs okom hazudni, plane ilyen semmi temaban
Sztem egyertelmu a jelentése, de igy, hogy belekotottel, raktam ra ekezetet, amugy az elirt, vagy space nelkuli szavakat szoktam szerkeszteni, de ha annyira fajin lenne a forum, akkor meg tudnad nezni, hogy mi,.mikor es hogy volt szerkesztve, aztan le is zarnad szepen magadban a dolgot

Sztem egyertelmu a jelentése, de igy, hogy belekotottel, raktam ra ekezetet, amugy az elirt, vagy space nelkuli szavakat szoktam szerkeszteni, de ha annyira fajin lenne a forum, akkor meg tudnad nezni, hogy mi,.mikor es hogy volt szerkesztve, aztan le is zarnad szepen magadban a dolgot

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most, hogy már kétszer szerkesztetted könnyű belemagyarázni bármit is akartál eredetileg.hehetheoriginal írta: Nem irtam szarul eredetileg se, a következő tagmondat alapjan ossze lehet rakni a jelenteset, de ugye ahhoz logika, gondolkodas es erto olvasas skillek szuksegesekde neked odatettem az ekezetet, igy hetvegere
![]()
De szólj, ha még van valami és kicsúsztál az időből, én tudom bármikor módosítani.

Ajándék, hétvégére.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem irtam szarul eredetileg se, a következő tagmondat alapjan ossze lehet rakni a jelenteset, de ugye ahhoz logika, gondolkodas es erto olvasas skillek szuksegesek
de neked odatettem az ekezetet, a mankot, igy hetvegere

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csalóhehetheoriginal írta: Oh really?![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema