Eden Hazard
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Eden Hazard - 7
Ez is off: Amikor az igekötős igék nagykövete beleszalad

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Tudom off, de kazmer is technikas, neki a donteshozatallal van altalaban gondja, zidanetol talan kicsit tanult, hogy mikozben még erkezik fele a passz, mar akkor nezzen korbe mi a helyzet, es legyen a fejeben 2-3 opcio, hogy tudja egybol es gyorsan csinalni, amint megerkezett a bogyo.
Tucsi komplettnek tunik - eye test
- gyors, eros, robbanekony, technikas, ketlabas, jol lat a palyan, remelem nekunk is lesz hosszu evekre egy essien vieira kombonk
On: megneztem a tennapi edzest, kis bemelegites utan nagypalyan jatszottak, de megis ketfele szakadva, a betomorult vedelem elleni jatekot gyakoroltak, hozzateszem amit lattam, tul sablon altalanos mozgasok, begyakorolt, betanult dolgok, nyilvan ezen a szinten nehez mar, de nem latom tamadasban az extrat, a kreativitast...hazi aranylag jol mozgott, de tul alibi es biztos megoldásokra ment, tobb kell tole, jelenleg max rodrygo szint, ez nekem keves.
Ha egészséges, akkor muszaj elhataroznia magat fejben es odabaszni, ez a tinglitangli lófasz ez ilyen aszkenzio szintu szar, nagyok az elvarasaim vele, ne legyen nektek igazatok, hogy game over.
Tucsi komplettnek tunik - eye test

On: megneztem a tennapi edzest, kis bemelegites utan nagypalyan jatszottak, de megis ketfele szakadva, a betomorult vedelem elleni jatekot gyakoroltak, hozzateszem amit lattam, tul sablon altalanos mozgasok, begyakorolt, betanult dolgok, nyilvan ezen a szinten nehez mar, de nem latom tamadasban az extrat, a kreativitast...hazi aranylag jol mozgott, de tul alibi es biztos megoldásokra ment, tobb kell tole, jelenleg max rodrygo szint, ez nekem keves.
Ha egészséges, akkor muszaj elhataroznia magat fejben es odabaszni, ez a tinglitangli lófasz ez ilyen aszkenzio szintu szar, nagyok az elvarasaim vele, ne legyen nektek igazatok, hogy game over.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 22., péntek 7:42-kor.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Amerikai edzeseket eloben adja a hivatalos youtube csatorna amik kesobb is elerhetoek ugyanott.filatáska írta:Ezt mibol sikerult megallapitani? Kint vagy az edzéseken?RealAsensio írta: Brutal formaban van a belga.Vagy fizikumra gondoltal?
![]()
Tchouameni elegge teszi-veszi a kisteruleteken folyo gyakorlatoknal, eszmeletlenul techinkas Casemirohoz kepest. Kiszabott jo lesz az a gyerek.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az lenne a brutál ha valamelyik szélen is használható lenne és rendelkezésünkre állna egy VAK, KAK, Rodry, Hazard mag. Ha meg lép Asensio és/vagy Mariano és jön egy cserecsatár vagy egy szélső az már több lenne, mint jó.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nála már az is brutál, ha nincsen pocó, szezonkezdésre.filatáska írta:Ezt mibol sikerult megallapitani? Kint vagy az edzéseken?RealAsensio írta: Brutal formaban van a belga.Vagy fizikumra gondoltal?
![]()

Ezt mibol sikerult megallapitani? Kint vagy az edzéseken?RealAsensio írta: Brutal formaban van a belga.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Brutal formaban van a belga. Remelem bucsut intett az elmult evek seruleshullamainak es innentol kezdve tudja hozni csak az 50%-kat a chelsea-s formajanak, akkor mar kijelenthetnenk, hogy uj igazolasunk van.

ezek se fognak együtt vacsorázgatni a jövőben

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Galacticos
Rudiger azert nem a legelesebb kes a fiokban.Pad'em írta: Hazard csúnyán elverte taposó Tonit.
https://youtu.be/UBDrhCxgGdA
Egyelőre csak a studióban, a pályáról még nem láttam hasonló videót![]()

- Pad'em
Hazard csúnyán elverte taposó Tonit.
Egyelőre csak a studióban, a pályáról még nem láttam hasonló videót
Egyelőre csak a studióban, a pályáról még nem láttam hasonló videót

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
be, őt se látjuk többet egészségesen. irány kína.sebydani írta: Hehe cimborámnak speciálba. Pato kommentelt Eden új képe alá, hogy Go bro. Bezárult a kör![]()
![]()
- hehetheoriginal
sebydani írta: Hehe cimborámnak speciálba. Pato kommentelt Eden új képe alá, hogy Go bro. Bezárult a kör![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hehe cimborámnak speciálba. Pato kommentelt Eden új képe alá, hogy Go bro. Bezárult a kör

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Úgy elképzelem, mikor előszezon előtt megérkezik mindenki, Hazard fogadkozik:
- Idén minden más lesz. Keményen fogok edzeni, kirobbanó formában leszek, én leszek a legmotiváltabb, én fogok a legtöbbet és legkeményebb dolgozni, ...
- Drága, Eden, neked hivatalosan csak 14-én kell jönnöd, így nagyra becsüljük, hogy ilyen elszánt vagy, külön értékeljük, hogy...
- Mi!? Még 1 hét szabi!? Kabbe gyíkok, én leléptem!
- Idén minden más lesz. Keményen fogok edzeni, kirobbanó formában leszek, én leszek a legmotiváltabb, én fogok a legtöbbet és legkeményebb dolgozni, ...
- Drága, Eden, neked hivatalosan csak 14-én kell jönnöd, így nagyra becsüljük, hogy ilyen elszánt vagy, külön értékeljük, hogy...
- Mi!? Még 1 hét szabi!? Kabbe gyíkok, én leléptem!

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Akkor ne várj tőle többet 20 meccsnél és 2-3 gólnál. Kiegészítő szerep lesz ebből már csak. Ha szerencsénk van, ő talán nem marad a nyakunkon úgy mint Bale és lelép jövőre. De ennél több nincs benne.M1Ö írta: Na ez az. Ilyen alapon Hazard is vissza térhetett volna már, mert van mit törlesszen. Nem tudtam erről amúgy, hogy 14-ig van kimenője, nem akarok szőrszálhasogató lenni, de idén már nem szeretnék benne csalódni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ez az. Ilyen alapon Hazard is vissza térhetett volna már, mert van mit törlesszen. Nem tudtam erről amúgy, hogy 14-ig van kimenője, nem akarok szőrszálhasogató lenni, de idén már nem szeretnék benne csalódni.Pad'em írta:Courtois már elkezdte, ő nem játszott júniusban NL-t.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
A Nemzetek ligájában játszók, Modric, Hazard, Carvajal, Asensio, Alaba, Benzema, Tchouameni és Rüdiger csak 14-én kezdik a preseasont.M1Ö írta: Őt már ennyire nem nyomja a klub, vagy létezik az, hogy még nem tért vissza az előszezonra? Mert semmit nem láttam róla...![]()
Courtois már elkezdte, ő nem játszott júniusban NL-t.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Nemzetek ligaban jatszott, akkor elvileg kesobb jonnek vissza, tucsipöcsi, benci kurti is
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így reménykedjen az ember... már a PS-os ember sem az igazi...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero