ateeemadrid írta:
Nyilvan ennyi jatekperccel sok mindent nem lehet megallapitani, csak hogy zavarja e a labda, lampalazas e, es hogy milyen a fizikuma mondjuk.
Mendyt elorejatekban veri, vedekezesben mondjuk valoszinu tizedannyit se tud.

nem tudom így van e, de ha igen, nincs mirol beszélni. Rüdi érkezésével az a bal oldal rendben van. Blanco, meg ha Carlo kisfia is lenne, akkor sem kerülhetne a kezdő közelébe sem ilyen kps kerettel a tarsolyban.
Utoljara castillas meccseket 10 éve jese miatt streameltem. Láttam azt a pár meccset, amit miguel, meg blanco jatszott a nagycsapatban. Jo teljesítményt raktak le. Hogy milyen focások? Tudja a tököm. Ahogy az ifistákat kezeljük évek óta. Hát hogy is mondjam. Hagy némi kívánnivalót maga után. Hogy ennek oka az, hogy most ez a fajta rendszer működik, vagy hogy évek óta nem jön ki onnan real madrid szintű tehetséges kölyök? Nem tudom. Fura.. Pipi re is regebben sokszor felállt, ahogyan egész pályán viszi át, úgy mint messi, szünetben meg robi carlossal dekázik. A Juvenil akkori gyerek klasszisa mostanra felnőtt. Hogy milyen focás? Nem tudom. Szerintem egy ekkora klubnal egyetlen probléma lehet, a nyomás. Az utolsó léc, amit barhol másutt könnyebb megugrani. Ki kell rakni ezeket a tehetséges gyerekeket lehetőleg németbe 1,2 évre. Minél hamarabb. Akiben meg ott van az a plusz és képes rá, ugy is feljön magától, mint valverde