Van akinek semmi se szent

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 21., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 21., csütörtök 8:43
ohhh rengetegszer. a fél csapat örült összeborult, Cristiano meg oda se ment. Nagyon sok ilyen eset volt, de csomó gólösszefoglalós videóban látszódik is.dzsi91 írta:Mikor duzzogott amikor nem ő rúgott gólt?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 8:31
Tudod, ez olyan olyan, mint amikor szakítasz a csajoddal, aztán újra összejöttök; folytatódik a közös idő számolása, vagy újraindul nulláról.Realista24 írta:Donát írta:
Az oké, hogy jönnének a gólok, kérdés, hogy milyen áron. Karim és Vini rotációs párjának hoznám nettó 5 millás fizu alatt, átigazolási díj nélkül, és csk karszalag se járna. Lévén, hogy a feltételem egyik részének sincsen realitása, arra nyomtam, hogy ne jöjjön.
Miért kapna csk szalagot?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 8:29
Donát írta:Az oké, hogy jönnének a gólok, kérdés, hogy milyen áron. Karim és Vini rotációs párjának hoznám nettó 5 millás fizu alatt, átigazolási díj nélkül, és csk karszalag se járna. Lévén, hogy a feltételem egyik részének sincsen realitása, arra nyomtam, hogy ne jöjjön.Süti írta: Egy szezonra böktem, úgyis mindenki támadót szeretne, 1-2 gól még mindig potyogna róla.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 8:28
Azt sem tudom elképzelni, hogy a MU ingyen elengedi. De mondom, ilyen körülmények között örülnék, ha érkezne. Balra és középre a Hazard, Vini, Benzema, CR kvartett faszán hangzana. Lehetne forgatni, pihentetni őket meccstől függően.Süti írta: Szerintem meg lehetne realitása ezeknek a feltételeknek. Ő még mindig BL-ben akar játszani, és látja hogy azért már nem kapkodnak érte 2 kézzel. Fizut leszámítva, de 1 évre szerintem kb mindegy hogy 5 milliót kap, vagy 7et.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 21., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 8:23
Az oké, hogy jönnének a gólok, kérdés, hogy milyen áron. Karim és Vini rotációs párjának hoznám nettó 5 millás fizu alatt, átigazolási díj nélkül, és csk karszalag se járna. Lévén, hogy a feltételem egyik részének sincsen realitása, arra nyomtam, hogy ne jöjjön.Süti írta: Egy szezonra böktem, úgyis mindenki támadót szeretne, 1-2 gól még mindig potyogna róla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 8:16
Én is erre nyomtam, ha már így alakult a nyár.Süti írta: Egy szezonra böktem, úgyis mindenki támadót szeretne, 1-2 gól még mindig potyogna róla.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. július 21., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 21., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 21., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 21., csütörtök 7:34
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. július 21., csütörtök 7:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 6:46
Csak mert te kérted.Kercsó írta: jöhetne egy újabb szavazás a visszatérését illetően![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 21., csütörtök 0:37
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. július 20., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 20., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 20., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 20., szerda 23:03
Igazából az lenne az igazi goat dolog tőle, ha ezt belátná, hogy a skilljei miatt nyitva a kapu, de sorba kell állni, mert Benz ÉS Vini is előtte vannak.. Bár a 6 bl csoportmeccset igazán megkaphatná fixen, úgyis csak a kicsiknek tud gólt lőni (Sierra írta: Csak gondoljatok bele: o volt 9 evig a csapat abszolut sztarja, vezerbikaja, mindenki ala dolgozott, o volt a kozpont, a csapat arca. Aztan egy viharos tavozas utan, egy ilyen kalberu jatekos elfogadna, hogy mar csak epizodista, Benzema mogott csak cserejatekos? Nagyon nehez elkepezelni rola, egyszeruen nem ilyen az emberunk. Regen mar akkor duzzogott, ha nem o rugta a csapat goljat. Most egy szupersztar Benzemat el tudna viselni az egoja? Ketlem.
Mindezektol fuggetlenul en is imadnam, ha visszaterne es tovabb irna a tortenelmet a Realban, es innen vonulna vissza, de erre tenyleg kb 1% esely van,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 20., szerda 22:32
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem