Ez true?

És elvileg tartoznak is neki, pont ennyivel.

Ami fixnek tűnik, hogy két évre 80at fog kapni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 20., szerda 11:37
Nem, úgy alapból a szezonra értettem. Az sose rossz, ha kapják az extra motivációt a játékosaink. Erre mondtam, hogy Salahnak is jól be jött, hogy végig velünk foglalkozott a döntő előtt.wZoLee7 írta: mondjuk ha ez a mostani meccsnek szól akkor pont nem érdekel az eredmény ez legyen majd a legnagyobb sikerük idén
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 20., szerda 11:21
Azért durva belegondolni, hogy a triplázós szezonjuk is már 7 éve volt, azóta nincsenek nagyon térképen nemzetközi szinten. Nem tűnt ilyen távolinak, de 7 év azért rohadt sok idő már. Viszont az a baj, hogy a Gvardiola-Iniesta-Xavi-Messi féle sikercsapatuk annyira beleégett a tudatomba, hogy hajlamos vagyok a Barcelonát a mai napig azzal azonosítani, pedig hát attól már kurva messze vannak.zsuninnyo írta: Ameddig ezt csinaljak, addig tudni, hogy nem nyernek majd lofaszt sem. Ezert lettek luzerek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 20., szerda 11:16
de elado. par napja volt egy hir hogy a spurs 16 millioert viheti de azota semmiPad'em írta: Depay gólja azért komoly volt. Nem eladó a kölyök? Elhoznám Benzo mögé(Biztos ő is Real drukker amúgy
)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 20., szerda 10:56
mondjuk ha ez a mostani meccsnek szól akkor pont nem érdekel az eredményM1Ö írta:Ez a komám, csináld csak! Izzítsd csak be Modricékat, Salahnak is úgy bejött a BL döntő előtt...Realista24 írta:Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 20., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 20., szerda 10:41
Ez a komám, csináld csak! Izzítsd csak be Modricékat, Salahnak is úgy bejött a BL döntő előtt...Realista24 írta:Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 20., szerda 10:34
Ameddig ezt csinaljak, addig tudni, hogy nem nyernek majd lofaszt sem. Ezert lettek luzerek. Ez az igazi luzer mentalitas, allandoan masokkal torodni. Ez az amit Zserard es a haverjai tanitanak.dzsi91 írta:Ez tuti szerződésbe van nekik. Keci nincs olyan interju ahol nem említenének meg minket pikétől a szertárosig.Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 20., szerda 10:20
Ez tuti szerződésbe van nekik. Keci nincs olyan interju ahol nem említenének meg minket pikétől a szertárosig.Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 20., szerda 10:15
Amikor volt rá esély, h kiesik a leeds és akkor 25-ért hozható, megnéztem pár meccsüket. Nekem "tetszett", de nem estem hasra. Egy 25milliós játékos, egy olyan, akinél nem kap el a gyomorgörcs, hogy na mit fog kihagyni/eladni ha beáll.. Annyit ér kb., de nem egy 60milliós igazolás (mint mondjuk a kedvenc Chiesa-m (aki annyi se volt)).RealMadridFanatic írta:Kizarolag par videot lattam rola, de meg azok sem gyoztek meg, atlagos jatekos. Szerencsere legalabb az arc megvan, igy lesz szep bukni.Tovabbra is tartom btw, hogy ez a rafi semmi extra, egy tescos mahrez. Nem robbanekony, nincs meg az az extra induloja, mint pl egy dembinek.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 20., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 20., szerda 10:09
Köszönjük szépen csak így tovább a megkezdett úton.Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 9:50
Szerintem ez a része tök mindegy. A Frankfurt elleni fontosabb, mint a vasárnapi. Meg a bajnokikat nyerjük majd meg. Értem én, h presztizs, meg stb, de őszintén, kit érdekel? Ez ilyen tipikus 10 perc hírnév meccs, egy hét múlva már senki nem fog rá emlékezni. Utána meg számolgatjuk a pontokat a La Ligában.Toti írta:nem tudom, h ez vmi interjú során merült fel?Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
elképesztő bazdmeg ez a kisebbségi komplexus. mikor hallott ilyet valaki frissen igazolt madrid játékostól?
mondjuk az is érdekelne, h ki volt az az agytröszt, aki első felkészülési meccsnek azonnal egy el clasicot rakott be, egy olyan barca ellen, akik már túlvannak 2-3 meccsen. nagy húzás volt mindenesestre. azért tényleg topcsapatok játszák már zsinorban a felkészülési meccseiket..
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 20., szerda 9:47
Kizarolag par videot lattam rola, de meg azok sem gyoztek meg, atlagos jatekos. Szerencsere legalabb az arc megvan, igy lesz szep bukni.Tovabbra is tartom btw, hogy ez a rafi semmi extra, egy tescos mahrez. Nem robbanekony, nincs meg az az extra induloja, mint pl egy dembinek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 20., szerda 9:46
nem tudom, h ez vmi interjú során merült fel?Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 9:41
Hát még a fórumon mi lesz a vasárnapi meccs utánflori írta: Már el is kezdődött a fényezés, mi lesz ha vasárnap még minket is megvernek?![]()
Ez a Rapinha is elkezdi... minek ez, tényleg?Nullkupás szezon után, egy felkészülési meccs előtt.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 20., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 7:19
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem