Real Madrid játékosok a múltban

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ki volt jobb játékos?

A szavazás 2024. augusztus 23., péntek 18:14-kor befejeződött.

Pepe
54
71%
Varane
22
29%

Szavazatok száma: 76

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid játékosok a múltban

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 18:42

ikelemen5 írta: Isconak továbbra sincs klubja ?
Nincs. Talán majd Sevilla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. augusztus 1., hétfő 18:03

Isconak továbbra sincs klubja ?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 1., hétfő 11:36

Marci77 írta: Ancelottinak hálás,hogy még akkor is játszatta mikor rég nem kellett volna. Modric meg Spursös időkből span még
Igen tudom. Ettől függetlenül azért látszik hogy nem utálják, sőt. Legalábbis kifelé (vagy a kameráknak) ezt mutatták. :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 1., hétfő 11:35

Sierra írta: Vannak képek, ott nevetgél Modriccsal pl, meg ölelkezik mosolyogva Ancelottival. :D
Ancelottinak hálás,hogy még akkor is játszatta mikor rég nem kellett volna. Modric meg Spursös időkből span még
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 10:11

láttam a videot, szora sem erdemes, hálistennek már a mult a csávókám
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 8:53

hehetheoriginal írta: az a napi fél perc kontakt, amig látták átmenni egyik golfpályáról a másikra, nem volt mit utálni vagy kommunikalni vele, pláne , hogy a meccseken, ahol tiszteletét tette, már lefújás előtt a golfcartban nyomult a 4. lyuk irányába
Vannak képek, ott nevetgél Modriccsal pl, meg ölelkezik mosolyogva Ancelottival. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 8:46

az a napi fél perc kontakt, amig látták átmenni egyik golfpályáról a másikra, nem volt mit utálni vagy kommunikalni vele, pláne , hogy a meccseken, ahol tiszteletét tette, már lefújás előtt a golfcartban nyomult a 4. lyuk irányába
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 29., péntek 8:41

Realista24 írta: Bale meglátogatta a csapatot LA-ben edzés közben.
Annyira utálják egymást, hogy jó nézni.
igen akartam mondani hogy a csapatbomlaszto bale... spanyol media hogyan allitotta be ot...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 29., péntek 8:11

Bale meglátogatta a csapatot LA-ben edzés közben.
Annyira utálják egymást, hogy jó nézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 19., kedd 17:13

Helguera olyan volt, mint Varane
egy vezérrel mellette (Hierro) top hátvéd volt
de a főnök távozása után Pavón Raúl Bravo Mejia mellett ő sem villogott :hmmm:

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. július 19., kedd 15:15

Nem tudom. Helguera és az akkori Salgado sem volt annyira rossz szerintem, sőt. A spanyol válogatott hogyan tudta olyan hosszú ideig dominálni a futballt, egy darab Alonsoval? Mert kb ő volt az egyetlen valamennyire is védekező típusú játékos. Ellenben mindenki visszazárt és letámadott. Hasonló stílusban lehetett volna játszani talán. Ennyi idő elteltével is fáj, belém égett ahogy Luis kihagyja a tizit a Juve ellen. Sőt amúgy néztem, hogy Beckham még melozott is keményen ha szükség volt rá. Talán lehetett volna másképp is. Talán.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 19., kedd 15:10

kecsu10 írta: Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.
Jól. Azért történt minden úgy, mert rosszul volt felépítve az egész keret, kódolva volt a földbeállás. De kár bánkódni rajta, hisz sörözéshez jó téma továbbra is :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 19., kedd 15:05

kecsu10 írta:
raul 4 ever írta:

Nagy kérdés, hogy szabad-e igazolni. Ha igen, akkor meg vagyok győződve, hogy:
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9

Valami 4231-ben iszonyú félelmetes csapat lettek volna (ZZ visszavonulása, 2006ig). Lucio+Seedorf (maybe Cambiasso) lenne nálam a 2X..

Ha nem lehet igazolni, akkor Berti, olyan vad dolgok voltak ott hátul, hogy nem. Melózhatott volna bármennyit a 2 szélső + Guti.. nowayJose, hogy ott bármi más lehetett volna, mint ahogy volt..
Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.
Erre volt ítélve :lol:
Egy szál Robi Carlossal a védelemben, nulla középpálya védekezéssel és balfaszabbnál balfaszabb edzőkkel egyszerűen ennyire volt képes a csapat.

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. július 19., kedd 14:39

raul 4 ever írta:
kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9

Valami 4231-ben iszonyú félelmetes csapat lettek volna (ZZ visszavonulása, 2006ig). Lucio+Seedorf (maybe Cambiasso) lenne nálam a 2X..

Ha nem lehet igazolni, akkor Berti, olyan vad dolgok voltak ott hátul, hogy nem. Melózhatott volna bármennyit a 2 szélső + Guti.. nowayJose, hogy ott bármi más lehetett volna, mint ahogy volt..
Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 19., kedd 14:35

kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9

2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. július 19., kedd 14:32

Berti írta:
Piszok gyenge volt az a védelem, nincs olyan taktika amelyik komolyan korrigálta volna ezt.
Makelele után meg nem volt olyan középpályásunk sem, aki tudott védekezni, így hihetetlen orrnehéz volt a csapat.

Amúgy én nem kattognék ezen, kellett az a mélység, hogy utána ilyen magasra jussunk. :D
Persze nyilván. De emlékszem arra is, hogy a spanyol válogatott különösebb védekező középpályás nélkül is verte a világot, mert a csapat egyként támadott vissza és szerzett labdát. Bár a sztárok igen kényelmesek voltak, nem kapartak finoman szólva sem. De annyi zsenivel lehetett volna egy sokkal másabb játékot is játszani, még akkor is ha Mejia vagy R. Bravo volt hátul.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 19., kedd 14:26

Piszok gyenge volt az a védelem, nincs olyan taktika amelyik komolyan korrigálta volna ezt.
Makelele után meg nem volt olyan középpályásunk sem, aki tudott védekezni, így hihetetlen orrnehéz volt a csapat.

Amúgy én nem kattognék ezen, kellett az a mélység, hogy utána ilyen magasra jussunk. :D

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. július 19., kedd 14:17

Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 13., szerda 18:23

Netflixre jön Beckham dokufilmje a karrierjéről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 13., szerda 12:58

halamadrid írta: Jovity haverunk első meccsén a Fioban, 1 félidő alatt több gólt rúgott (4), mint a nálunk lévő 2,5 év alatt :lol:

Bocs ha vótmá

Amúgy nagyon jó érzés ebbe a topikba írni a szerbről :mrgreen:
A méltán híres és rettegett Real Vicenza ellen. (Serie C)

Vissza: