Politika
-
Re: Politika
vót mán.
A végén edzés közben mikor mondta, áder régebbi képére tanárfizus táblával, hogy: egésznap ezt rajzolta a nagyfaszú.
majdnem rám esett a súlyzó. zseniális volt.
A végén edzés közben mikor mondta, áder régebbi képére tanárfizus táblával, hogy: egésznap ezt rajzolta a nagyfaszú.
majdnem rám esett a súlyzó. zseniális volt.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt jó olvasni, eközben nálunk a faluban Al és Peggy meló után fel-alá furikázik a kocsiban a kút-temető-fagyizó-mittudoménmi három/négyszögben..h3x0r írta: Ha mar a videoban is szoba kerult a benzinarstop, meg talan regebben itt is emlitette valaki, hogy mi lesz akkor, ha eltorlik. Nalunk kb 690 a benzin, 740 a diesel; ezekbol meg lejon 40-40 forint allami tamogatas, tehat jelenleg 650-700-ert tankolunk. Miota ezek az arak vannak (volt magasabb is), a kornyezetemben talan 1 ember tette le az autot, csak a hetvegi nagybevasarlashoz hasznalja, de o nyaron egyebkent is biciklizni szokott. Viszont egyre tobb emberen latom, hogy elkezdik megszervezni a napjaikat. Mar nincs az, hogy hetfon elmegyek bevasarolni, kedden a barkacsaruhazba, szerdan beviszem a szonyeget a tisztitoba, csutortokre mar elfogyott az ennivalo, ujabb vasarlas, de a szonyeg csak pentekre lett kesz, szoval aznap megint autoba kell ulni. Az emberek elkezdtek kicsit osszevonni ezeket az utakat, mondjuk 5 helyett csak 2 alkalommal hagyjak el az agglomeraciot. Itthon is pont elfogyott valami, par honappal ezelott meg siman bementem volna erte, ma viszont ugy voltam vele, hogy penteken ugyis azon a kornyeken van dolgom, majd elintezem akkor. Most az a 700 forint, amit megpsoroltam vele, nem egy akkora nagy osszeg, de ha nem olyan fontos a dolgom, minek lokjem ki az ablakon?
Amióta letelt az ovi jún. közepén, kb. 3szor indítottuk be a kocsit a nyaraláson kívül (nyilván homeoff mellett lehet csak) Felnőtt társadalom vs. mitszámít?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
el is kerülte a figyelmem hogy a döbrögi meg a sleppje megszavazta ma a vármegyéket és a főispánokat
ezek tényleg a múltban élnek gecc. sötét középkor

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Ha mar a videoban is szoba kerult a benzinarstop, meg talan regebben itt is emlitette valaki, hogy mi lesz akkor, ha eltorlik. Nalunk kb 690 a benzin, 740 a diesel; ezekbol meg lejon 40-40 forint allami tamogatas, tehat jelenleg 650-700-ert tankolunk. Miota ezek az arak vannak (volt magasabb is), a kornyezetemben talan 1 ember tette le az autot, csak a hetvegi nagybevasarlashoz hasznalja, de o nyaron egyebkent is biciklizni szokott. Viszont egyre tobb emberen latom, hogy elkezdik megszervezni a napjaikat. Mar nincs az, hogy hetfon elmegyek bevasarolni, kedden a barkacsaruhazba, szerdan beviszem a szonyeget a tisztitoba, csutortokre mar elfogyott az ennivalo, ujabb vasarlas, de a szonyeg csak pentekre lett kesz, szoval aznap megint autoba kell ulni. Az emberek elkezdtek kicsit osszevonni ezeket az utakat, mondjuk 5 helyett csak 2 alkalommal hagyjak el az agglomeraciot. Itthon is pont elfogyott valami, par honappal ezelott meg siman bementem volna erte, ma viszont ugy voltam vele, hogy penteken ugyis azon a kornyeken van dolgom, majd elintezem akkor. Most az a 700 forint, amit megpsoroltam vele, nem egy akkora nagy osszeg, de ha nem olyan fontos a dolgom, minek lokjem ki az ablakon?
- ___Samy___
Kurva jo, koszi, hogy bekuldted.Sierra írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast
csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején.Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).
Alatta van egy komment, hogy mennyire hiteles Suranyi, hogy igenis vannak olyan pontok a beszelgetesben, amikor azt tudja mondani, hogy ebben egyetert a kormannyal, abban meg nem, es ebben igazat kell adjak.
Szamomra mindig is abban volt a politika rakfeneje, hogy xy-nak a dolgaira vagy a velemenyere mar zsigerbol vagjak ra az emberek, hogy hulyeseg, csak azert, mert jobb oldali/bal oldali. Gyakorlatilag meg sem halljak.
Ezt a begyepesedett gondolkodast kellene mar elfelejtenie a tarsadalomnak, olyan nincs, hogy az egyik oldal mindent jol csinal, a masik meg semmit. Inkabb tanulnia kellene az elodok hibaibol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Vicces egy videó
Nekem a kedvencem hogy 12 éve hatalmon vannak kétharmaddal és még mindig minden a baloldal hibája

Nekem a kedvencem hogy 12 éve hatalmon vannak kétharmaddal és még mindig minden a baloldal hibája

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ez a vidi már volt, itt a topicban,
nem? ( nem kerestem utána )
megnéztem már, végig is hallgattam.
sztm innen keveredtem bele.
De, ami a lényeg....Szerinte, nem annyira rossz a helyzet.
Mármint, ANNYIRA
nem? ( nem kerestem utána )
megnéztem már, végig is hallgattam.
sztm innen keveredtem bele.

De, ami a lényeg....Szerinte, nem annyira rossz a helyzet.
Mármint, ANNYIRA

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast
csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején.
Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).
csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Múltkor a Sparban vettem Pellinit 4k/kg. Annál a Lidls se olcsóbb és az íze...nmate írta:Úgy értem, valutábólNika91127 írta:
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseket
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()
Esküvőre kuporgatás megy, Lidl kávénál többre nem futja
![]()
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Úgy értem, valutábólNika91127 írta:Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()

Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...
-
A magyar valuta épül-szépül, mi probléma van?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Majka is elmondta a véleményét a tuzijatekkal kapcsolatban
Asszem akkor ennyi is volt a jo elet neki is, igazi jo maffiakent mukodo allam jon a buntivel.
De amugy covid meg haboru, meg szar gazdasagi helyzet utan/kozben mi a retkes faszt unnepelnek ezek a buzik?
Olyan ez mint amikor apa jol bebaszva osszehajtja anyat mert nem izlett a vacsora, mindez nyilvan a gyerekek orra elott, aztan elohuzza a szulinapi ajandekot, hogy kisköcsög azert oruljel, legyel vidam, most ne az anyadat nezzed, ahogy folyik a szemebol a ver és hörög a sarokban, unnepeljunk bazmeg

Asszem akkor ennyi is volt a jo elet neki is, igazi jo maffiakent mukodo allam jon a buntivel.
De amugy covid meg haboru, meg szar gazdasagi helyzet utan/kozben mi a retkes faszt unnepelnek ezek a buzik?

Olyan ez mint amikor apa jol bebaszva osszehajtja anyat mert nem izlett a vacsora, mindez nyilvan a gyerekek orra elott, aztan elohuzza a szulinapi ajandekot, hogy kisköcsög azert oruljel, legyel vidam, most ne az anyadat nezzed, ahogy folyik a szemebol a ver és hörög a sarokban, unnepeljunk bazmeg

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ötvözni is lehetne a kettőt...ha már úgyis annyi ember ott lesz.Halfkey írta:Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Ők hol a fszmba voltak?!?![]()
De ilyen sosem lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tovabbra is a tarsadalomnak egy nagyon kis resze kepes onalloan gondolkodni. A legtobb egysejtu KATA-zo fel se fogta, hogy mi tortent, vagy el se jutott hozza a hir. Ahogy a rezsi emelkedeset se fogja felfogni a lakossag nagy resze. Tokeletes munkat vegzett 1990 ota minden hatalmon levo ero az emberek hulyen tartasaval.hehetheoriginal írta: miert mennenek tüntizni?
mindenki elégedett, virágzik az ország.
Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Ők hol a fszmba voltak?!?![]()