Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

gutihaz14

Re: Politika

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 19., kedd 18:31

el is kerülte a figyelmem hogy a döbrögi meg a sleppje megszavazta ma a vármegyéket és a főispánokat :lol: :lol: :lol: ezek tényleg a múltban élnek gecc. sötét középkor
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 19., kedd 18:25

Ha mar a videoban is szoba kerult a benzinarstop, meg talan regebben itt is emlitette valaki, hogy mi lesz akkor, ha eltorlik. Nalunk kb 690 a benzin, 740 a diesel; ezekbol meg lejon 40-40 forint allami tamogatas, tehat jelenleg 650-700-ert tankolunk. Miota ezek az arak vannak (volt magasabb is), a kornyezetemben talan 1 ember tette le az autot, csak a hetvegi nagybevasarlashoz hasznalja, de o nyaron egyebkent is biciklizni szokott. Viszont egyre tobb emberen latom, hogy elkezdik megszervezni a napjaikat. Mar nincs az, hogy hetfon elmegyek bevasarolni, kedden a barkacsaruhazba, szerdan beviszem a szonyeget a tisztitoba, csutortokre mar elfogyott az ennivalo, ujabb vasarlas, de a szonyeg csak pentekre lett kesz, szoval aznap megint autoba kell ulni. Az emberek elkezdtek kicsit osszevonni ezeket az utakat, mondjuk 5 helyett csak 2 alkalommal hagyjak el az agglomeraciot. Itthon is pont elfogyott valami, par honappal ezelott meg siman bementem volna erte, ma viszont ugy voltam vele, hogy penteken ugyis azon a kornyeken van dolgom, majd elintezem akkor. Most az a 700 forint, amit megpsoroltam vele, nem egy akkora nagy osszeg, de ha nem olyan fontos a dolgom, minek lokjem ki az ablakon?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 19., kedd 17:42

Sierra írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast

csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején. :D Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).
Kurva jo, koszi, hogy bekuldted.

Alatta van egy komment, hogy mennyire hiteles Suranyi, hogy igenis vannak olyan pontok a beszelgetesben, amikor azt tudja mondani, hogy ebben egyetert a kormannyal, abban meg nem, es ebben igazat kell adjak.

Szamomra mindig is abban volt a politika rakfeneje, hogy xy-nak a dolgaira vagy a velemenyere mar zsigerbol vagjak ra az emberek, hogy hulyeseg, csak azert, mert jobb oldali/bal oldali. Gyakorlatilag meg sem halljak.

Ezt a begyepesedett gondolkodast kellene mar elfelejtenie a tarsadalomnak, olyan nincs, hogy az egyik oldal mindent jol csinal, a masik meg semmit. Inkabb tanulnia kellene az elodok hibaibol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 19., kedd 17:32

Vicces egy videó :lol:
Nekem a kedvencem hogy 12 éve hatalmon vannak kétharmaddal és még mindig minden a baloldal hibája :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 19., kedd 17:00

https://youtu.be/kb61Ydp9NBo

Sistereg. :mrgreen:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 19., kedd 14:59

ez a vidi már volt, itt a topicban,
nem? ( nem kerestem utána )

megnéztem már, végig is hallgattam.
sztm innen keveredtem bele. :hmmm:

De, ami a lényeg....Szerinte, nem annyira rossz a helyzet.
Mármint, ANNYIRA :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 19., kedd 14:00

BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast

csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején. :D Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 12:26

nmate írta:
Nika91127 írta:

Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseket 😬😬😬

Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...🙄🙄🙄
Úgy értem, valutából :mrgreen: Esküvőre kuporgatás megy, Lidl kávénál többre nem futja :mrgreen:
Realista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni. :smile: :shifty:
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollárt :mrgreen:
Múltkor a Sparban vettem Pellinit 4k/kg. Annál a Lidls se olcsóbb és az íze... :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 12:14

Nika91127 írta:
nmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit :mrgreen:

Úgy értem, valutából :mrgreen: Esküvőre kuporgatás megy, Lidl kávénál többre nem futja :mrgreen:
Realista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni. :smile: :shifty:
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollárt :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 11:01

Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni. :smile: :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 10:07

nmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit :mrgreen:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 19., kedd 9:44

A magyar valuta épül-szépül, mi probléma van?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 9:35

Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 19., kedd 5:43

Majka is elmondta a véleményét a tuzijatekkal kapcsolatban :kalapos:
Asszem akkor ennyi is volt a jo elet neki is, igazi jo maffiakent mukodo allam jon a buntivel.

De amugy covid meg haboru, meg szar gazdasagi helyzet utan/kozben mi a retkes faszt unnepelnek ezek a buzik? :lol:
Olyan ez mint amikor apa jol bebaszva osszehajtja anyat mert nem izlett a vacsora, mindez nyilvan a gyerekek orra elott, aztan elohuzza a szulinapi ajandekot, hogy kisköcsög azert oruljel, legyel vidam, most ne az anyadat nezzed, ahogy folyik a szemebol a ver és hörög a sarokban, unnepeljunk bazmeg :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 4:22

Halfkey írta:
ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Ők hol a fszmba voltak?!? :x
Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?
Ötvözni is lehetne a kettőt...ha már úgyis annyi ember ott lesz.
De ilyen sosem lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 19., kedd 0:05

hehetheoriginal írta: miert mennenek tüntizni?
mindenki elégedett, virágzik az ország.
Tovabbra is a tarsadalomnak egy nagyon kis resze kepes onalloan gondolkodni. A legtobb egysejtu KATA-zo fel se fogta, hogy mi tortent, vagy el se jutott hozza a hir. Ahogy a rezsi emelkedeset se fogja felfogni a lakossag nagy resze. Tokeletes munkat vegzett 1990 ota minden hatalmon levo ero az emberek hulyen tartasaval.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 23:42

ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 18., hétfő 23:16

miert mennenek tüntizni?
mindenki elégedett, virágzik az ország.
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 18., hétfő 23:03

Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 18., hétfő 22:45

Halfkey írta:
Amiben nem, hogy egy ilyen rendezvény, szerintem nem csak nettó pénzkidobás, és, hogy szerintem egy ilyen rendezvénynek lehetnek pozitív társadalmi vonzatai - amelyek nehezen forintosíthatóak. Igenis fontos, hogy egy társadalom közösséget képezzen, néha kiszakadjanak az emberek a szürke hétköznapokból.
Ezt nem tudom honnan veszed, mert én ilyet nem mondtam. Én azt mondtam hogy MOST ez olyan költés, amit nem engedhetünk meg magunknak, és másra kellene fordítani, nem azt hogy soha többé ne legyen tűzijáték. Erre az alap állításra folyamatosan hozod a kommenteket hogy ez az ünnepség mennyire jó dolog. Oké, remek, de ettől még én ezt a pénzt nem erre költeném.
Akkor viszont elbeszélünk egymás mellett. Nekem ez volt az alap állításom, hogy egy ilyen rendezvény nem feltétlenül rossz - ebből az irányból közelítettem, nem abból, hogy hol lehet jobban elkölteni a pénzt.(hozzátéve, hogy ilyen formában én sem tartom jónak, még érveket is írtam ellene vagy pontosabban a fényjáték mellett)

Aztán jött a tanáros példa, de lehet, hogy azt nem is te hoztad. Úgy gondoltam az alap állításomat próbáljátok meg azzal cáfolni. Aztán meg a költségvetésnél lyukadtunk ki.
Így akkor tiszta, mehetünk aludni :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Vissza: