HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 19., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 19., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 19., kedd 17:42
Kurva jo, koszi, hogy bekuldted.Sierra írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast
csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején.Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 19., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 19., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 19., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 19., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 12:26
Múltkor a Sparban vettem Pellinit 4k/kg. Annál a Lidls se olcsóbb és az íze...nmate írta:Úgy értem, valutábólNika91127 írta:
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseket
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()
Esküvőre kuporgatás megy, Lidl kávénál többre nem futja
![]()
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 12:14
Úgy értem, valutábólNika91127 írta:Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 10:07
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 19., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 19., kedd 5:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 4:22
Ötvözni is lehetne a kettőt...ha már úgyis annyi ember ott lesz.Halfkey írta:Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Ők hol a fszmba voltak?!?![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 19., kedd 0:05
Tovabbra is a tarsadalomnak egy nagyon kis resze kepes onalloan gondolkodni. A legtobb egysejtu KATA-zo fel se fogta, hogy mi tortent, vagy el se jutott hozza a hir. Ahogy a rezsi emelkedeset se fogja felfogni a lakossag nagy resze. Tokeletes munkat vegzett 1990 ota minden hatalmon levo ero az emberek hulyen tartasaval.hehetheoriginal írta: miert mennenek tüntizni?
mindenki elégedett, virágzik az ország.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 23:42
Mindkettőt egyszerre nem lehet? Vagy ha tüntetsz akkor már menj nyugodt szívvel augusztus 20.-án?ikelemen5 írta: Azt gondolom, hogy ha mind a 450 ezer érintett felment volna tüntetni a Kata törvény ellen, akkor lett volna eredménye. Nem annak, hogy nem mész ki megnézni a tűzijátékot.
Mennyien is voltak?!
Ők hol a fszmba voltak?!?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 18., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 18., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 18., hétfő 22:45
Akkor viszont elbeszélünk egymás mellett. Nekem ez volt az alap állításom, hogy egy ilyen rendezvény nem feltétlenül rossz - ebből az irányból közelítettem, nem abból, hogy hol lehet jobban elkölteni a pénzt.(hozzátéve, hogy ilyen formában én sem tartom jónak, még érveket is írtam ellene vagy pontosabban a fényjáték mellett)Halfkey írta:Ezt nem tudom honnan veszed, mert én ilyet nem mondtam. Én azt mondtam hogy MOST ez olyan költés, amit nem engedhetünk meg magunknak, és másra kellene fordítani, nem azt hogy soha többé ne legyen tűzijáték. Erre az alap állításra folyamatosan hozod a kommenteket hogy ez az ünnepség mennyire jó dolog. Oké, remek, de ettől még én ezt a pénzt nem erre költeném.Amiben nem, hogy egy ilyen rendezvény, szerintem nem csak nettó pénzkidobás, és, hogy szerintem egy ilyen rendezvénynek lehetnek pozitív társadalmi vonzatai - amelyek nehezen forintosíthatóak. Igenis fontos, hogy egy társadalom közösséget képezzen, néha kiszakadjanak az emberek a szürke hétköznapokból.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem