Elektronika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Elektronika
+1 az M1-es macbook airnek, a vilagot nem valtja meg, de az arkategoriajaban messze a legjobb, 6-8 orat kibir az akksi, kijelzo szep, es tingi-tangli felhasznalassal megakaszhatatlangéza írta:Pedig a chipet azt nagyon eltalaltak, akksi ido is boven rendben van, barhova befer, szepen nez ki, es az UI meg szamomra kenterbe veri a windowst. En amiota valtottam, azota sokkal produktivabban dolgozom, raadasul ha most veszel egyet, az ot ev mulva is fogja azt hozni, mint most, viszont a fullos gamer laptopomba mar fel ev utan kellett cserelni a dolgokat.Pipita írta: Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék.![]()
Pedig a chipet azt nagyon eltalaltak, akksi ido is boven rendben van, barhova befer, szepen nez ki, es az UI meg szamomra kenterbe veri a windowst. En amiota valtottam, azota sokkal produktivabban dolgozom, raadasul ha most veszel egyet, az ot ev mulva is fogja azt hozni, mint most, viszont a fullos gamer laptopomba mar fel ev utan kellett cserelni a dolgokat.Pipita írta: Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, ezen gondolkoztam ma én is, hogy vajon érdemes-e egy faszább tabletbe beruházni, érdemes lehet-e azon jegyzetelni és irkálni, elvileg elég kell legyen. Xiaomikat nézegettem mondjuk első körben. Google Doc gondolom elfut egy tabletenhehetheoriginal írta: A mostani (uzleti) laptopok birnak egy egesz napot, csak lehet az tobb, mint 3-4szaz k
Thinkpad x1 carbon vagy mi amugy hasznaltan jó biznic, max rendelsz bele uj akksit
Touchscreen jo dolog, segit.
Vagy samsung s8+ tablet, billentyuzettel, amire kell neked, arra helyettesiti a laptopot
(Samsung dex majnem windows kozeli elmeny, csak ne kezdj el komoly appokat hasznalni munkara)

Az M1-en is gondolkoztam pár percet, de arra jutottam, hogy az érintőképernyőhöz, és az Apple mentes élethez is ragaszkodnék.

R24, sebydani, nektek külön örök hála a hasznos segítségetekért, csak a szokásos.

Ez is jól hangzik amúgy, gondolom 200 körül kapni már használtan, meg még bele egy akksi, monmdjuk azt nem tudom hogy honnan lenne érdemes venni. És azzal menne ugyanúgy mint új korában, bírna vajon 8-10 órát? Elég fontos lenne, az 5-6 órámat 6-7 órára cserélni tök felesleges lenne.Thinkpad x1 carbon vagy mi amugy hasznaltan jó biznic, max rendelsz bele uj akksit

Ha az erintokepernyo nem olyan fontos szempont, akkor en M1-es Macbook Air-t ajanlanek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A mostani (uzleti) laptopok birnak egy egesz napot, csak lehet az tobb, mint 3-4szaz k
Thinkpad x1 carbon vagy mi amugy hasznaltan jó biznic, max rendelsz bele uj akksit
Vagy samsung s8+ tablet, billentyuzettel, amire kell neked, arra helyettesiti a laptopot
(Samsung dex majnem windows kozeli elmeny, csak ne kezdj el komoly appokat hasznalni munkara)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 27., szerda 18:01-kor.
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szomorúan látom, hogy a Momentum nem biztosít céges laptopot neked

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olvass vissza. Szívesen.Pipita írta: Na, drága mindentudó nép, én is hozzátok fordulnék![]()
Laptop vásárlás előtt állok, és max 3-400k-ból szeretném megúszni, de nyliván minél olcsóbban, annál jobban. Munkához, egyetemi jegyzeteléshez és utazáshoz szeretném használni, nincs szükségem videókártyára, játszani nem fogok rajta. Egy fasza processzor, minimum 8gb ram, érintőképernyő, és egy olyan aksi, ami legalább 10 órát bír. Igazából ennyi igényem lenne. Évek óta ThinkPad párti vagyok, de ha nagyon jót ajánlotok, hajlandó vagyok gondolkodni a váltáson. Ki mit tanácsol, hol érdemes nézelődni, és az aksi adatok mennyire szoktak hitelesek lenni? Ha azt írják, hogy 10 órát bír, az tényleg bír tíz órát? Pár éve még 3-4 órát nettó le kellett ezekből vágni. Amúgy eddig ezeket néztem ki, ezekről tud bárki bármit?
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_yoga ... _1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/uj_lenovo_f ... _1-50.html
Előre is köszi![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, drága mindentudó nép, én is hozzátok fordulnék
Laptop vásárlás előtt állok, és max 3-400k-ból szeretném megúszni, de nyliván minél olcsóbban, annál jobban. Munkához, egyetemi jegyzeteléshez és utazáshoz szeretném használni, nincs szükségem videókártyára, játszani nem fogok rajta. Egy fasza processzor, minimum 8gb ram, érintőképernyő, és egy olyan aksi, ami legalább 10 órát bír. Igazából ennyi igényem lenne. Évek óta ThinkPad párti vagyok, de ha nagyon jót ajánlotok, hajlandó vagyok gondolkodni a váltáson. Ki mit tanácsol, hol érdemes nézelődni, és az aksi adatok mennyire szoktak hitelesek lenni? Ha azt írják, hogy 10 órát bír, az tényleg bír tíz órát? Pár éve még 3-4 órát nettó le kellett ezekből vágni. Amúgy eddig ezeket néztem ki, ezekről tud bárki bármit?
Előre is köszi

Előre is köszi

- ___Samy___
Nem a windows frissites szopat? Kapcsold ki, es utana nezd meg mit produkal a gep.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok, valaki laptopguru segítsen plííz!
Szóval, van egy Dell Inspiron 5000-em, 4-5 éves darab, i7-es procival, 8giga ram, radeon 530.
Windows ssd-re van telepítve.
Szóval elkezdett elég látványosan belaggolni, gondoltam legyalulom az egész rendszert, ssd-t letöröltem teljesen és újraraktam a windows-t.(11)
Valamit azért javult a helyzet, de közel sem az igazi, egy darabig rendben van, aztán kis használat után újra lassulás..
Dell hardverellenőrzését lefuttattam, mindent rendben talált, utána ment egy rendszer-optimalizálás is, sőt ez azóta többször is.
Melegedés miatt ránéztem cpu monitorral, 48-49 fok az egyáltalán nem tűnik nekem vészesnek..
Szerintetek mit lenne érdemes még lecsekkolnom?
Egy belső tisztítás, pasztázás lehet nem ártana, bár mivel nem melegszik, nem hiszem, hogy megoldaná a gondot..

Szóval, van egy Dell Inspiron 5000-em, 4-5 éves darab, i7-es procival, 8giga ram, radeon 530.
Windows ssd-re van telepítve.
Szóval elkezdett elég látványosan belaggolni, gondoltam legyalulom az egész rendszert, ssd-t letöröltem teljesen és újraraktam a windows-t.(11)
Valamit azért javult a helyzet, de közel sem az igazi, egy darabig rendben van, aztán kis használat után újra lassulás..
Dell hardverellenőrzését lefuttattam, mindent rendben talált, utána ment egy rendszer-optimalizálás is, sőt ez azóta többször is.
Melegedés miatt ránéztem cpu monitorral, 48-49 fok az egyáltalán nem tűnik nekem vészesnek..
Szerintetek mit lenne érdemes még lecsekkolnom?
Egy belső tisztítás, pasztázás lehet nem ártana, bár mivel nem melegszik, nem hiszem, hogy megoldaná a gondot..

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Apukám Xiaomija is néha csinál ilyeneket, hogy ott van mellette a telefon, vagy máshol és jönnek az értesítések ,hogy nem fogadott hívás. de nem csörgött. T-mobile függő.
Míg az én Huawei P30 lite telómmal még sosem volt ilyen gond
plusz simán bírja a 2 napot egy töltéssel.
míg sokan panaszkodnak, hogy ma már 1et is alig.
p.s.
Végül LG TV lett belőle. egyelőre tetszik!
Míg az én Huawei P30 lite telómmal még sosem volt ilyen gond

plusz simán bírja a 2 napot egy töltéssel.
míg sokan panaszkodnak, hogy ma már 1et is alig.
p.s.
Végül LG TV lett belőle. egyelőre tetszik!

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én imádom az S20FE-t, semmi baja.Realista24 írta:Halfkey írta:
Viccen kívül, ha szarakodott a tv vagy a net és befizettem a számlát, másnapra mindig ment![]()
![]()
![]()
Na ugye.
Amúgy nekem ez a fos S20 csinálja, hogy x hívás átjön, majd jönnek az sms-ek folyamat, hogy ez meg az keresett, nem megy a net, stb. Repülő üzemmód, majd vissza és működik.
Szóval rohadjon meg, amúgy is utálom ezt a telót, mint a szart.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az lesz.Halfkey írta:Vegyél iPhonet!!!!Realista24 írta:
![]()
![]()
Na ugye.
Amúgy nekem ez a fos S20 csinálja, hogy x hívás átjön, majd jönnek az sms-ek folyamat, hogy ez meg az keresett, nem megy a net, stb. Repülő üzemmód, majd vissza és működik.
Szóval rohadjon meg, amúgy is utálom ezt a telót, mint a szart.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szarok amúgy itt a javaslatok eléggé
Mindenki tudja, hogy a megoldás a szemmūtét.

Mindenki tudja, hogy a megoldás a szemmūtét.
- Süti
Vegyél iPhonet.Galacticos írta: Nekem xiaomim van, android. A problemam az es nem is tudom pontosan hogy fogalmazzam meghogy a telo minden alkalmazast bezar es minden oldalt. Peldaul most nyitva a chromeon belul a madridom, ha nyitok egy uj oldalt es rakeresek a googlebe valamire vagy egy masik oldalra atlepek es ide vissza (mindegy hogy fel perc vagy 1 ora mulva) ezt a lapot a telo automarikusan ujra betolti. De ugyanez van az alkalmazasoknal is, adott egy viber mondjuk, atlepek a chromeba, 1 perc mulva vissza viber es mar ujra betolti mintha bezartam volna. Es ez nagyon idegesito. Remelem valaki erti a problemat es tud segiteni. Olyan sztem mintha valami takarekos funkcio miatt magatol bezar mindent vagy em nem tudom.
Koszi elore is.![]()
Szívesen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kevés a ram.Galacticos írta: Nekem xiaomim van, android. A problemam az es nem is tudom pontosan hogy fogalmazzam meghogy a telo minden alkalmazast bezar es minden oldalt. Peldaul most nyitva a chromeon belul a madridom, ha nyitok egy uj oldalt es rakeresek a googlebe valamire vagy egy masik oldalra atlepek es ide vissza (mindegy hogy fel perc vagy 1 ora mulva) ezt a lapot a telo automarikusan ujra betolti. De ugyanez van az alkalmazasoknal is, adott egy viber mondjuk, atlepek a chromeba, 1 perc mulva vissza viber es mar ujra betolti mintha bezartam volna. Es ez nagyon idegesito. Remelem valaki erti a problemat es tud segiteni. Olyan sztem mintha valami takarekos funkcio miatt magatol bezar mindent vagy em nem tudom.
Koszi elore is.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Galacticos
Nekem xiaomim van, android. A problemam az es nem is tudom pontosan hogy fogalmazzam meg
hogy a telo minden alkalmazast bezar es minden oldalt. Peldaul most nyitva a chromeon belul a madridom, ha nyitok egy uj oldalt es rakeresek a googlebe valamire vagy egy masik oldalra atlepek es ide vissza (mindegy hogy fel perc vagy 1 ora mulva) ezt a lapot a telo automarikusan ujra betolti. De ugyanez van az alkalmazasoknal is, adott egy viber mondjuk, atlepek a chromeba, 1 perc mulva vissza viber es mar ujra betolti mintha bezartam volna. Es ez nagyon idegesito. Remelem valaki erti a problemat es tud segiteni. Olyan sztem mintha valami takarekos funkcio miatt magatol bezar mindent vagy em nem tudom.
Koszi elore is.

Koszi elore is.

Vegyél iPhonet!!!!Realista24 írta:Halfkey írta:
Viccen kívül, ha szarakodott a tv vagy a net és befizettem a számlát, másnapra mindig ment![]()
![]()
![]()
Na ugye.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Halfkey írta:Viccen kívül, ha szarakodott a tv vagy a net és befizettem a számlát, másnapra mindig mentRealista24 írta: Fizesd be a számlát.![]()

Na ugye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema