Az összes, ez egyértelmű. Sőt még én is, mert engem sem izgat a tűzijáték. Én csak arra próbáltam utalni, hogy az ilyen rendezvényekre szükség van. Nem tudom, hogy hogyan sikerült azt beleolvasni, hogy a tanároktól sajnálom a pénzt.Realista24 írta:Nem oldaná meg, de szerinted a tanárok közül hányan lennének boldogabbak a telefonjukra érkező sms-t olvasni, hogy 120ezer forint érkezett, mint az M1-en végignézni a tüzijátékot?babaking írta: Sehol nem írtam, hogy a tanárok bérét nem kellene emelni, nem is tudom, hogy ez hogyan függ össze a tűzijátékkal. Vagy szerinted egy egyszeri 120000-es jutattás megoldaná a problémájukat? Ugyanúgy arconcsapás lenne. Ha egy évig minden hónapban ennyivel több lenne a fizetésük a tűzijáték helyett akkor nyilván nincs kérdés. A tűzijáték költsége a költségvetésben elenyésző. Sajnos a tanárok bére is. Inkább utóbbit kellene emelni, nem előbbit törölni.
Zsuninnyo - nem tudok idézni.
Nyilván mindenkinek jól jön a pénz, pláne akinek hitele van, vagy építkezni akar stb. De a rendszerszintű problémát - miszerint a pedagógusaink alul vannak fizetve egy egyszeri juttatás nem oldja meg. Egy vödör víz az erdőtűzre.