14 times winners are once again underdogs. Time to do it again because they never learn

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 22., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 19., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 18., hétfő 8:48
Az mellément volna.gutihaz14 írta:és méltatlanul keveset említve mendy gólvonalról mentése. legalább ennyire fontos volt az is![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 17., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 12., kedd 20:02
és méltatlanul keveset említve mendy gólvonalról mentése. legalább ennyire fontos volt az is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 11., hétfő 21:44
A helyzet abszurditasára próbáltam meg utalni, különösen az uefa 6betűs jelővel illettésével...wZoLee7 írta:na ez az, jó lenne tudni itt kit vádolnak ezzel, mert az UEFA-ra illik, a szuperligara nem. Nevetséges ez az egész, ha lenne igazságos elbírálás ceferin és bandája az első szuperliga meccseket a börtönből nézné.Fírgek..
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2022. július 11., hétfő 21:33
wZoLee7 írta:na ez az, jó lenne tudni itt kit vádolnak ezzel, mert az UEFA-ra illik, a szuperligara nem. Nevetséges ez az egész, ha lenne igazságos elbírálás ceferin és bandája az első szuperliga meccseket a börtönből nézné.raul 4 ever írta:
Ezt az esl-nek próbálják felróni, vagy az uefa-nak? Mert ha B, akkor a hivatallal való visszaélés és a hűtlenkezelés kimaradt..![]()
Fírgek..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 11., hétfő 21:19
na ez az, jó lenne tudni itt kit vádolnak ezzel, mert az UEFA-ra illik, a szuperligara nem. Nevetséges ez az egész, ha lenne igazságos elbírálás ceferin és bandája az első szuperliga meccseket a börtönből nézné.raul 4 ever írta:Ezt az esl-nek próbálják felróni, vagy az uefa-nak? Mert ha B, akkor a hivatallal való visszaélés és a hűtlenkezelés kimaradt..Realista24 írta: Ma volt az első napja a bíróságon a Szuperliganak.
Monopólizmus (ha van ilyen szo) és kartelezes hangzott, el mint lehetséges vád.![]()
Fírgek..
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 11., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 11., hétfő 20:24
Van egy ligánk, ahol a mi szabályaink szerint indulhatnak európai csapatok. Hallom ti is szeretnétek csinálni egy ligát ahol a ti szabályaitok szerint indulhatnak az európai csapatok. Ilyet nem lehet, ez monopol!!!!Realista24 írta: Ma volt az első napja a bíróságon a Szuperliganak.
Monopólizmus (ha van ilyen szo) és kartelezes hangzott, el mint lehetséges vád.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 11., hétfő 20:11
Ezt az esl-nek próbálják felróni, vagy az uefa-nak? Mert ha B, akkor a hivatallal való visszaélés és a hűtlenkezelés kimaradt..Realista24 írta: Ma volt az első napja a bíróságon a Szuperliganak.
Monopólizmus (ha van ilyen szo) és kartelezes hangzott, el mint lehetséges vád.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 11., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 11., hétfő 0:38
Legközelebb majd olvasottabb leszek a témában (mindenben is) főnököm, köszönöm a jó tanácsokat, remélem olvasta Raisen is, és nem borult ki ő sem nagyon.MVPP írta:Benne van a dologban, de lehet azért is, mert a lordgabi és réj felé felnőtt emberek telehányják a fórumot minden szárral.lordgabi írta:
Big joke, nagy vicc volt, gratulálok.![]()
Emiatt is esett a színvonal, és tűntek el az időhiány mellett a normálisabb arcok, egy perc hírnév azért megvolt, remélem elégedett voltál magaddal.![]()
Komoly kérdésre vall megkérdezni, hogy lehet-e valamit tudni mikor már megvan kezdődve a selejtezősorozat
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. július 9., szombat 10:13
Benne van a dologban, de lehet azért is, mert a lordgabi és réj felé felnőtt emberek telehányják a fórumot minden szárral.lordgabi írta:Big joke, nagy vicc volt, gratulálok.MVPP írta:
Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.![]()
Emiatt is esett a színvonal, és tűntek el az időhiány mellett a normálisabb arcok, egy perc hírnév azért megvolt, remélem elégedett voltál magaddal.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 9., szombat 9:32
Big joke, nagy vicc volt, gratulálok.MVPP írta:Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.lordgabi írta: Valamilyen változásról tud valaki azzal kapcsolatban, hogy ki vannak zárva az orosz csapatok? EKL, EL, BL? Honnan töltődnek fel a helyükre, valamelyik országból kerül majd be + csapat, akármilyen hír?![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 8., péntek 10:49
Lol, pont most akartam írni, hogy gyak. bármi kérdésben: Madridom > google MIKerlon írta:komolyabb a forum, mint a google haverMVPP írta:
Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 8., péntek 10:47
komolyabb a forum, mint a google haverMVPP írta:Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.lordgabi írta: Valamilyen változásról tud valaki azzal kapcsolatban, hogy ki vannak zárva az orosz csapatok? EKL, EL, BL? Honnan töltődnek fel a helyükre, valamelyik országból kerül majd be + csapat, akármilyen hír?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 8., péntek 7:58
Es tenyleg 10 masodpercMVPP írta:Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.lordgabi írta: Valamilyen változásról tud valaki azzal kapcsolatban, hogy ki vannak zárva az orosz csapatok? EKL, EL, BL? Honnan töltődnek fel a helyükre, valamelyik országból kerül majd be + csapat, akármilyen hír?![]()
HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. július 8., péntek 6:14
Az ilyen béna kérdéseket soha nem értettem, 10 másodperc alatt simán meg lehet találni a választ.lordgabi írta: Valamilyen változásról tud valaki azzal kapcsolatban, hogy ki vannak zárva az orosz csapatok? EKL, EL, BL? Honnan töltődnek fel a helyükre, valamelyik országból kerül majd be + csapat, akármilyen hír?![]()
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem