Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem a tavalyi szezonból kell kiindulni. Idén 4-4-2 lesz.
Valverde fix kezdő, nem a tavalyi módon.
Vini-Benya elől, Hazi, Rodrygo cserébe. Asensionak kevés perce lesz, csak ha nincs megint discomfort.
LVt nem értem, ő neki nem lesz helye, szerintem amúgy ő még lehet távozik aug31ig...
Lesz itt még kavar az új rendszerrel, nem lesz egyszerű Ancelottinak átállni. Tavaly is megpróbálta ősszel, fel is adta hamar egy két komoly botlás után.
Kíváncsian várom.
Egyébként én Kroost érzem idén bukónak sajnos, ő nem illik abba a játékba amit Carlo akar. Nagyon várom már a meccseket
Valverde fix kezdő, nem a tavalyi módon.
Vini-Benya elől, Hazi, Rodrygo cserébe. Asensionak kevés perce lesz, csak ha nincs megint discomfort.
LVt nem értem, ő neki nem lesz helye, szerintem amúgy ő még lehet távozik aug31ig...
Lesz itt még kavar az új rendszerrel, nem lesz egyszerű Ancelottinak átállni. Tavaly is megpróbálta ősszel, fel is adta hamar egy két komoly botlás után.
Kíváncsian várom.
Egyébként én Kroost érzem idén bukónak sajnos, ő nem illik abba a játékba amit Carlo akar. Nagyon várom már a meccseket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benzema a világ egyik legjobb játékosa de 35 éves, bármikor megzuhanhat. Viniciustol nem tartok, szerintem a munkamorálja meg a hype mögötte hogy ő a következő brazil csillag meg aranylabdás meg faszomtudja viszi előre, de a többiek akkor sem töltenek el bizadalommal, na de majd meglátjuk. A VB miatt spéci év lesz, kutyakemény menetrenddel, novemberig mindenki teperni fog hogy formában legyen meg kivigyék a vbre, aztán a tavasz meg egy lutri, viszont oda van egy kibaszott nagy jolly jokerünk, pintus.
Nem illik.
Hát igen, egyelőre reménykedhetünk csak, hogy Vinicius ben egy szezonos csoda, Benzema nem fingik ki és, hogy Rodrygo szintet lép. Mert amúgy a támadó sor még mindig hiányos és maximum tényleg Hazard jelenthet többletet jövőre, de hát őt is ismerjük.ziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Van egy fejlődő Rodrygónk, aki nélkül nem lett volna BL. cím.
A szezon utolsó részét nagyon odatette, villant amikor nagyon kellett.., szerintem megérdemli az esélyt, hogy kihozza magából a benne rejlő potenciált.
Ha most hozunk a nyakára egy Gnabry-t, akkor fontos perceket vennénk el tőle.
Nekem szimpatikusabb, hogy építsük csak fel a kis brazilt, egy évet mindenképpen megérdemelne, aztán ha nem robbant, akkor jövő nyáron is lehet keresni egy jobbszélsőt.
Cserének meg az Asensio-Lv páros teljesen megteszi(alul vannak ők is értékelve..), nem fognak sírni a padozás miatt, Asensio meg hasznos volt előző idényben is a góljaival.
A szezon utolsó részét nagyon odatette, villant amikor nagyon kellett.., szerintem megérdemli az esélyt, hogy kihozza magából a benne rejlő potenciált.
Ha most hozunk a nyakára egy Gnabry-t, akkor fontos perceket vennénk el tőle.
Nekem szimpatikusabb, hogy építsük csak fel a kis brazilt, egy évet mindenképpen megérdemelne, aztán ha nem robbant, akkor jövő nyáron is lehet keresni egy jobbszélsőt.
Cserének meg az Asensio-Lv páros teljesen megteszi(alul vannak ők is értékelve..), nem fognak sírni a padozás miatt, Asensio meg hasznos volt előző idényben is a góljaival.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Haziziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.

thereisonly1ronaldo
én már nem hiszem, pláne hogy asensio marad úgy tűnik.ziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
rodry,ase,lv,fede. sajna ide kell venni fedét is carlo agyával gondolkodva úgyhogy az 4playa 1posztra. nem is tudsz kit oda, gnabry lett volna tényleg előrelépés de az ugrott amugyis pletyi szint volt csak.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Az elmúlt évek tapasztalatait alapul véve valószínűleg nem altatunk. Mikor kijelentette Zizu vagy akár Ancelotti, h nem igazolunk többet akkor valóban úgy lett.ziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
Nem illik.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Remélem igaz. Szerintem a Valladolid lenne a legjobb választás, szokná a bajnokságot és jó teljesítménnyel a kezdőbe is könnyebben bekerülhetne. Valamint szem előtt is lennegutihaz14 írta: Real Valladolid and Torino are leading the chase to take the 20-year-old Brazilian on loan.
Reinier

Real Valladolid and Torino are leading the chase to take the 20-year-old Brazilian on loan.
Reinier
Reinier
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kubo to Real Sociedad.Donát írta:Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
• €6m fee.
• 50% of rights.
• Until 2027.
@JLSanchez78
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Na bazz....ez nem az Én hétvégém. Lewa, Gnabry....
Oké, nagyon opciót se tudok mondani a jobbosra így, korrigálom Magam, mostmár csak egy cserecsatárra vágyom.
Oké, nagyon opciót se tudok mondani a jobbosra így, korrigálom Magam, mostmár csak egy cserecsatárra vágyom.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mi lesz most Tubatibivel??flori írta: Gnabry hivatalosan is hosszabbított 26-ig.

Köszi!gutihaz14 írta:6 mDonát írta: Az árról mit lehet tudni?

6 mDonát írta:Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem akarjuk visszavenni az ilyen játékosokat.halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
Mi az, hogy mostanában a visszavásárlási helyett ezt csináljuk? Nem mennek bele a csapatok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Gondolom van jogunk matchelni az ajánlatot, ha úgy van, de ebből csak az látszik, hogy nem számolunk ezekkel a játékosokkal a jövőben.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
Mi az, hogy mostanában a visszavásárlási helyett ezt csináljuk? Nem mennek bele a csapatok?
@MarioCortegana
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reiner is Golden Boy jelölt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema