Galacticos írta:Te magyarazod tul utolag megint.raul 4 ever írta: Középpálya: Félremagyarázod. Nálam Kroos+Modric a klasszis, Cama +Chouchou az extrák.. Olyanjuk sincs..Ezt irtad az elejen amire ragaltam. Tehat naluk se klasszis se extra kozeppalyas nincs a te ertelmezesed szerint? Tehat egy padri, gavi, kessie, busqeuts kozepbol meg csak az extra se igaz egyikre se? Plusz azt irtad direkt kiemeltem felkoverrel, kerdezem ujra lewa nem extra? Mert hogx ezt irtad az hogy utana szepited mas kerdes.raul 4 ever írta: a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
Ezt irtad tegnap:Erre irtam hogy az o vedelmuk se ugy nez ki ahogy kiemelted. Igen ott tobb a variaciios lehetosegunk, csak te eloszor nem ezt irtad hanem azt hogy egy vicc, ami biztos megint en ertelmeztem felre.nekem mondjuk pont az jutott eszembe, hogy a mingéza-garcia-piké pakk van legalább olyan szar, mint nálunk volt a diogo-pavon-rbravo sor anno.. nem maradhat így a védelem, az vmi vicc..
Védelem: megemlítettem, hogy van 3 sz@r játékosuk, amire írtad, hogy de dest-chris-ara-alba sor nem rossz. Itt sztem mindkettőnknek igaza van, csak attól ez a 3 még szar és ha a nem rossz védelmükből valaki kiesik, baj van. nem kicsi. (nyilván tudom, h nem ők lesznek a kezdők, de a 7 védőjük majdnem fele leves)
A barca középpályáján meg (szerintem) klasszis nincs.
Igen, Cama, Fede, Tchouaméni MÉG nem a topfelsőpolc, de a két francia fizikumban mindenképp extra (jelesül, hogy Cama úgy pattog fel, mint a KeljfelJancsi, egy energiabomba (a hosszú labdáit most nem is említem, szemük van), Chouchou is egy komoly erősítés), Fede 90 percen keresztül robotol (mint DiMaria a tizedik idején).
Kessie-re kíváncsi leszek, vele jól jártak..
De Pedriben mi az extra? Azontúl, hogy 2020lockdownután minden meccsen játszott 2021-ben a sérüléséig?
Lewa/támadók: nálam nincs olyan, akit a kezdőbe raknék a mostani 3 helyett. Viszont Rodryt kivéve bármelyik játékosuk jobb kb., mint nálunk a nem-kezdők, ez sajna igaz..
Meg nyilván, szar poén volt tőlem is, azzal leütni a Lewa/Auba duót, h öregek.. Nekik van 2 jó csatáruk, nekünk meg csak 1, de az szerencsére jobb, mint bárki..