Szóval sztem kemény szezon lesz, de hát meg kell nyerni így is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. július 17., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 17., vasárnap 11:44
Galacticos írta: Ez legalabb akkora hulyeseg mint amit par napja irtal hogy a vedelmukbe van egy kozepre egy mingueza, pique garcia 3mas.
Lewa mi ha nem klasszis? Cama klasszis kategoria 19evesen, lewa nem?![]()
Fati serulekeny, de boven az egyik legtehetsegebb fiatal, dembele is ott van, auba is elso fel szezonjana tiz gol folott. Pedrit is nagyon lenezitek.
Nem felek toluk, jo keretunk van, de borzasztoan lenezitek oket.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 17., vasárnap 11:12
Ez legalabb akkora hulyeseg mint amit par napja irtal hogy a vedelmukbe van egy kozepre egy mingueza, pique garcia 3mas.raul 4 ever írta: a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 17., vasárnap 10:22
Donát írta: Xavin nagyon sok múlik majd, ő a legfajsúlyosabb faktor a következő szezonjuk sikerében. De azt megint nem lehet tudni, hogy rutinosabban, szezon eleji alapozással, bő kerettel növeli a hatékonyságot, vagy a sikeres tavaszi időszaka csak az új impulzusoknak volt köszönhető, de a következő szezonban ez már elmarad, és jön a helyére a középszerűség vagy az idejét múlt felfogás. Nézni kell a meccseket, aztán majd kiderül.
Meg mondjuk az sem mindegy, hogy a sérülések hogyan érintik a 2 csapatot. Mindkettőnek bővül a kerete, minőségi játékosokkal. Nekünk ugye a támadóharmad a legvékonyabb, nekik egyelőre a védelem. De elvileg idén elkerülhetik őket az olyan szakaszos megzuhanások, mibt amikor a szezon végén kiesett Pedri.
De akkor erre ráfűzve ott van még a szexmentes vébé a szezon közepén. Az is totál kiszámíthatatlanul megkeveri a lapokat a fáradással, sérülésekkel. Engem ez a része, ami legjobban érdekel, melyik játékosai mennek a csapatoknak, és mennyit játszanak majd. Simán múlhat ezen is a bajnoki arany sorsa.
Szóval ahogy mondtam már, totál kiszámíthatatlan az egész Lewa ide vagy oda. Megnézzük, aztán megtudjuk majd. Izgalmas lesz, az szinte biztos.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 8:29
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 17., vasárnap 2:15
Plusz10ferni írta:Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.
?![]()
Inkább túl.
De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 1:14
Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 23:06
ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.
Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.
A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 16., szombat 22:42
En kaotikus szezonra szamitok, ezzel a teli vb-vel szerintem most odabasztak a futballnak, senki nem tudja, Pintus mesteren kivul termeszetesen, hogyan kell majd ezt levezenyelniziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.
Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.
A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 16., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 16., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 16., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 22:17
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. július 16., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 22:02
halamadrid írta: Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni. Most jött szembe (nyugi, twitteren).
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 16., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 21:56
'shutterisland írta: nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.
braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.
irtam mar korabban, a nehai orrnehez argentin valogatottra hajazunk.
/color]
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem