Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 17., vasárnap 10:22

Donát írta: Xavin nagyon sok múlik majd, ő a legfajsúlyosabb faktor a következő szezonjuk sikerében. De azt megint nem lehet tudni, hogy rutinosabban, szezon eleji alapozással, bő kerettel növeli a hatékonyságot, vagy a sikeres tavaszi időszaka csak az új impulzusoknak volt köszönhető, de a következő szezonban ez már elmarad, és jön a helyére a középszerűség vagy az idejét múlt felfogás. Nézni kell a meccseket, aztán majd kiderül.

Meg mondjuk az sem mindegy, hogy a sérülések hogyan érintik a 2 csapatot. Mindkettőnek bővül a kerete, minőségi játékosokkal. Nekünk ugye a támadóharmad a legvékonyabb, nekik egyelőre a védelem. De elvileg idén elkerülhetik őket az olyan szakaszos megzuhanások, mibt amikor a szezon végén kiesett Pedri.

De akkor erre ráfűzve ott van még a szexmentes vébé a szezon közepén. Az is totál kiszámíthatatlanul megkeveri a lapokat a fáradással, sérülésekkel. Engem ez a része, ami legjobban érdekel, melyik játékosai mennek a csapatoknak, és mennyit játszanak majd. Simán múlhat ezen is a bajnoki arany sorsa.

Szóval ahogy mondtam már, totál kiszámíthatatlan az egész Lewa ide vagy oda. Megnézzük, aztán megtudjuk majd. Izgalmas lesz, az szinte biztos.

NINCS bő keretük szerintem. A védelemben van egy "A" meg egy vicc sor (Destet vmikor azt olvastam ki akarja tenni, nélküle max egy B szintű védelmük van..), a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
A támadók közül mindenkibe bele lehet kötni:
-Fati sérült
-Torres/Raphina olyan közepesnél jobb
-Dembinél kérdés összeszedi-e magát valaha, ő mondjuk jó
-Depay is egy jobbfajta közepes..
-Auba/Lewa meg öregek :D

Azért, mert volt a 0-4, nekik a szezon legjobb, nekünk a leggyengébb szakaszában szvsz még mindig mi vagyunk a jobbak.
Kroos, Modric zsenik, a fiatal franciák SZÉTFUTNAK-GYILKOLNAK MINDENT, Fede felszántja a jobbost, Benz aranylabdagyanús, Vini meg remélhetőleg kurafi marad..

Egyedül az para, hogy a mi csereembereinknél az övéik jobbak (LV, Ase, Hazi, Mariano mind lóf@sz, egyedül a belga volt valaha jó, benne lehet reménykedni), de a kezdőnk, pláne a brutál középpályával, a beton védelemmel iszonyú komoly..

Nyilván, most nem lesz tizensokpont előnyünk a bajnokság végén, erre én sem számítok, de nálam a mérleg ide húz (nyilván :D).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 8:29

Xavi nem utazhatott a csapattal az USAba, nem kapott vízumot, mert még az AlSaddal többször járt Iránban. :mrgreen: Hétfő estére megoldódik elvileg.

Amúgy ez a nyári Clásico megint szopacs lesz, nekik a harmadik meccsük lesz, nekünk az első, simán lehet, h jól lecidáztatnak majd. Aztán majd emiatt lesz valami bolond igazolásunk, mint amikor a Tico elleni hetes után Pérez nem adta oda nekik Jamest. :lol: (tudom, nem az igazi a párhuzam, de értitek) Na mindegy, ennél nagyobb örömük ne legyen! :smile:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:42

Xavin nagyon sok múlik majd, ő a legfajsúlyosabb faktor a következő szezonjuk sikerében. De azt megint nem lehet tudni, hogy rutinosabban, szezon eleji alapozással, bő kerettel növeli a hatékonyságot, vagy a sikeres tavaszi időszaka csak az új impulzusoknak volt köszönhető, de a következő szezonban ez már elmarad, és jön a helyére a középszerűség vagy az idejét múlt felfogás. Nézni kell a meccseket, aztán majd kiderül.

Meg mondjuk az sem mindegy, hogy a sérülések hogyan érintik a 2 csapatot. Mindkettőnek bővül a kerete, minőségi játékosokkal. Nekünk ugye a támadóharmad a legvékonyabb, nekik egyelőre a védelem. De elvileg idén elkerülhetik őket az olyan szakaszos megzuhanások, mibt amikor a szezon végén kiesett Pedri.

De akkor erre ráfűzve ott van még a szexmentes vébé a szezon közepén. Az is totál kiszámíthatatlanul megkeveri a lapokat a fáradással, sérülésekkel. Engem ez a része, ami legjobban érdekel, melyik játékosai mennek a csapatoknak, és mennyit játszanak majd. Simán múlhat ezen is a bajnoki arany sorsa.

Szóval ahogy mondtam már, totál kiszámíthatatlan az egész Lewa ide vagy oda. Megnézzük, aztán megtudjuk majd. Izgalmas lesz, az szinte biztos.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:30

Nem hiszem, hogy túl lenne értékelve, sem azt, hogy alul. A többség szerint a bajnokságon sokat dob, szórja majd a gólokat, a BL a csoportból való stabil kijutáshoz szintén remek, de tavasszal már lutri, bőven besülhet, ez eleve sorsolásfüggő. És kb ez lehet a realitás. Bajnokságot abszolút komolyan kell vennie a csapatnak, mert a Barca sokat fog javulni tavalyhoz képest, jó eséllyel nem fér majd bele túl sok botlás, szezon végéig nyomás alatt tarthatja az aktuális második az elsőt. A BLről még felesleges ilyen értelemben beszélni. Ott messze lesznek az esélyestől. (bár ez semmit nem jelent, tudjuk mi jól) Szóval ettől is szép a foci, bármilyen jósláshoz lehet érveket találni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 17., vasárnap 2:15

ferni írta:
Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.

? :lol:
Inkább túl.

De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.
Plusz10

Lewandowski klasszis a maga nemében de nekem valahogy mégis ilyen mehh…

Nekem ő az amit Cr-re próbáltak ráhúzni fosiék. Gólok és más semmi és azok a gólok is többnyire bundesliga csapatok ellen vagy bl csoportkörben jöttek. Amikor az “aranylabdás” szezonjában a barsza ellen úgy kellett vele gólt rugatni az nagyon megmaradt. Nemhiszem,hogy ez 34 évesen egy új környezetben változna. Ráadásul szerintem a barszába nem is illik a pali. Valszeg ha tehette volna inkább jött volna ide de itt meg ugye a világ legjobbja van jelenleg a posztján.

Na mindegy. Alulértékelve szerintem nincs tényleg klasszis játékos de ennyi. Nem tőle fogok magam alá csinálni meg úgy amblokk ettől az összehitelezett spotify barszától sem.

Ligában mindig versenyben lesznek a blhez meg ez nem elég így szerintem továbbra is felesleges pénzszórás amit csinálnak. Marketing igazolások, tűzoltás vagy nevezzük bárminek. Mellette elzavarják azt a dejongot aki bár nem az új iniesta ahogy azt 2 éve bepromózták de hosszútávon alapember lehetett volna és illik abba az elavult fociba amit nyomatni akarnak továbbra is.

Érthetetlen de szórakoztató.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 1:14

Steve írta:

? :lol:
Inkább túl.

De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 23:06

ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.

A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.

Hasonlóan látom.

Fiatalabb nem lesz, reméljük a spanyol foci ami azért kicsit más nem fog neki feküdni..

Meg eleve csap kellene a Barcának és koncepció. Nálunk is ez a nagy fegyver, hogy csapatot tudtak kreálni a mindenféle emberekből.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 16., szombat 22:42

ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.

A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
En kaotikus szezonra szamitok, ezzel a teli vb-vel szerintem most odabasztak a futballnak, senki nem tudja, Pintus mesteren kivul termeszetesen, hogyan kell majd ezt levezenyelni :D
Viccet felreteve, ezzel a szedett vedett Barcaval is lehet bl-t nyerni, en nem irom le oket, furcsa szezon lesz, es dobhat nekik ugy a gep, hogy jo legyen.
:goat:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 16., szombat 22:37

így van, reméljük Busquets marad a kezdőben :D
mert azzal, hogy Piqué nem lesz ott, sokat erősödnek...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 16., szombat 22:32

Gondolom FDJ, Depay meg a többi fölösleg eladásából bekalkulaltak 100-120 millió bevételt már

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 16., szombat 22:30

Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 22:17

Nekem semmi bajom vele.

Nem leszek Lewa fan, így meg pláne nem hogy barcás lett, de semmi bajom vele.

A sok agyhalott 10éves lázadó gyerekként felöltözött fukszos ember közt még egész emberi is volt eddig.

Nyilván privátba nem ismerem Lewandowskit, de irritáló számomra sosem volt.

Nagyi4422
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Reál Madrid

HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. július 16., szombat 22:14

Lehet kritizálni Leva igazolást de Jovic,Hazard pakk se semmi...

Nem olvastam útána de Jovic se gombokért jött.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 22:02

halamadrid írta: Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni :lol:. Most jött szembe (nyugi, twitteren).

Hát.

Akkor se utáltam ennyire mikor négyet vágott nekünk. :lol: :mrgreen: :vivo:

Kutya.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 16., szombat 21:59

Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni :lol:. Most jött szembe (nyugi, twitteren).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 21:56

'shutterisland írta: nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.

braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.

irtam mar korabban, a nehai orrnehez argentin valogatottra hajazunk.

/color]

Orrnehéz barca,a real madrid meg pont,hogy elől kevés furcsa leosztás.

Mi hátul és kp-n asszem most megvagyunk évekre, épp ezért vártam volna erősítést előre, amiot nem kapunk meg.
Érdekes szezonka lesz.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 16., szombat 21:52

nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.

braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.

irtam mar korabban, a nehai orrnehez argentin valogatottra hajazunk.

/color]

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 16., szombat 19:49

sonic írta: Szerintem amugy Lewa nem fogja ugy szorni a golokat mint nemetben. A spanyol bajnoksag twlevan bunkervedekezest tolo kiscsapatokkal a bundesben meg gyakorik a kamikaze ki lo tobbet meccsek.

Aztan majd meglatjuk. Jon megmutatni hogy jobb Benzemanal, kivancsian varom...
A Bayern ellen a Dortmundot meg a Lipcsét, Leverkusent leszámítva az összes csapat mélyen behúzódva védekezik. A góljai zömét nem kontrákból szerezte, hanem felállt védelem ellen. Meglepne, ha az első idényben nem lőne legalább 25-30 gólt. Auba fél szezon alatt vágott 11-et.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 16., szombat 18:54

Korai még bármit is mondani, majd a december felé láthatjuk már mi a helyzet. Sok lesz az új játékos, össze kell rántani azért a brigádot. Nálunk is kieshet bárki, nem jönnek a Benzema gólok, Vini visszafejlődik, aztán nézhetünk.

Szerintem jobb helyzetben vagyunk most, frissült a keret, ráadásul kulcsposztokon. Ott is új impulzusok jönnek. Raphinára meg Lewara nagyon kiváncsi leszek. Nem olyan egyszerű itt 30 gólt rúgni, láthattuk, hogy kb. csak a két űrlénynek sikerült ez. Az biztos, hogy már most unom a Lewa vs Benz "harcokat".
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 16., szombat 18:37

Ha a védelembe is megy még értékelhető ember, visszatérhetnek azok az idők, amikor 95 pont sem elég a bajnoki aranyhoz.

Vissza: