Plusz10ferni írta:Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.
?![]()
Inkább túl.
De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.
Lewandowski klasszis a maga nemében de nekem valahogy mégis ilyen mehh…
Nekem ő az amit Cr-re próbáltak ráhúzni fosiék. Gólok és más semmi és azok a gólok is többnyire bundesliga csapatok ellen vagy bl csoportkörben jöttek. Amikor az “aranylabdás” szezonjában a barsza ellen úgy kellett vele gólt rugatni az nagyon megmaradt. Nemhiszem,hogy ez 34 évesen egy új környezetben változna. Ráadásul szerintem a barszába nem is illik a pali. Valszeg ha tehette volna inkább jött volna ide de itt meg ugye a világ legjobbja van jelenleg a posztján.
Na mindegy. Alulértékelve szerintem nincs tényleg klasszis játékos de ennyi. Nem tőle fogok magam alá csinálni meg úgy amblokk ettől az összehitelezett spotify barszától sem.
Ligában mindig versenyben lesznek a blhez meg ez nem elég így szerintem továbbra is felesleges pénzszórás amit csinálnak. Marketing igazolások, tűzoltás vagy nevezzük bárminek. Mellette elzavarják azt a dejongot aki bár nem az új iniesta ahogy azt 2 éve bepromózták de hosszútávon alapember lehetett volna és illik abba az elavult fociba amit nyomatni akarnak továbbra is.
Érthetetlen de szórakoztató.