Keményen előre menekülnek Laportáék. Az majd kiderül, hogy mennyire jó ez az irány, talán nem is lehet jelen pillanatban mást csinálni, mert elsüllyedne a klub a középszerűségbe. Bár évekig hallgattuk, hogy mennyire a la masiara építenek, sajnos most sem velük töltötték fel a keretet.
Lewandowski ezzel az 50 millióval mindenkinek win-win, óriásit húzott vele a Bayern, sehol a világon nem ért már ennyit. Laportnák meg presztízs igazolás, fent kell még tartani a top klub miliőt. Sok baj lesz a lengyellel, mert a góljait meg fogja rúgni a ligában is, jót fog tenni a barcás gólpontoknak. Auba ezzel le is főtt, gyorsan a helyére tették a tavalyi királyukat.
Rapinha is jó igazolás szerintem, bőven fejlődőképes még, kérdés egy majdnem kieső Leedsből mekkora ugrás ez. Plusz már 25 éves.
Nem kell őket lenézni, mert jelentősen erősödött a keret, így biztosan kemény lesz a verseny jövőre. A támadósoruk sajnos jobb mint az itteni, több a variációs lehetőségük elől. Meglátjuk Xavi mester mekkora mágus, ha nem jönnek a kupák gyorsan ráég a ház a simalábúra is.
Az, hogy most kiszórnak ennyi pénzt csődközeli állapotban az tényleg vicces, de ami nekem egyáltalán nem áll össze, az a stadion projektjük. Az tényleg brutális összeget igényel. Amellett, hogy Laporta versenyezni akar Perezzel, semmi értelmét nem látom most befektetni egy ekkora projektbe. Perez is évekig spórtolt, nem tudom miből kotorják rá össze a pénzt, vagy ki ad nekik ilyen bizonytalan helyzetben.