Mindenesetre ugyanúgy butaság lenne előre odaadni nekik a bajnokságot, neadjisten a BL, ahogy lenézni őket. Egyelőre előreléptek, és esélyesek, bármi lehet. Eleve a vb bőven bekavar majd.
Amúgy meg nekünk van egy Pintusunk!

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 16., szombat 10:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 16., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 16., szombat 9:40
Nem nézi le senki,de azért beszarni sem kell a Barcelonától.Lewat nem kene lenezni...
Siman jo fogás nekik. Meg úgy 10/9 bármelyik csapatnak Európában.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 16., szombat 9:37
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 16., szombat 9:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 16., szombat 8:53
Beszelsz itt hulyeseget, a minden poszton is bevetheto Hazi a legnagyobb (na nem csak kg szerint) igazolasunk!!tubatibi írta: Sajnos nagyon jól erősítettek katalánék most és még Dembelét is megtartották, Nekünk meg elől van 3 értékelhető arcunk és a cserékre nem tudunk számítani a támadórészlegben(Valverdét nem veszem támadónak...)
Kellene még Nekünk is minimum egy jobbszélső+cserecsatár, mert így nagyon karcsú lesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 16., szombat 8:49
Persze, hogy versenyben lesznek. A BL-ben is néhány körrel tovább jutnak (nem, nem nyerik meg), amivel néhány tíz millióval többet fognak kapni és pont ez a céljuk. 20/21-ben a 16 között kiesve 85 milliót kaptak, mi elődöntőztünk és 110-et (plusz a két extra hazai meccs után a jegyeladások, büfé, stb). Ők is ebből a pénzből tervezik törleszteni a hiteleiket. De most az az időszak van, hogy röhögünk a barcán, bármit is csinálnak.Galacticos írta:Ott van nekik mar christensen is. Meg alapbol araujo is, aki tobb mint igeretes.raul 4 ever írta: nekem mondjuk pont az jutott eszembe, hogy a mingéza-garcia-piké pakk van legalább olyan szar, mint nálunk volt a diogo-pavon-rbravo sor anno.. nem maradhat így a védelem, az vmi vicc..
Felallnak majd egy
Stegen-dest-araujo--christ.-alba-kessie-pedri-gavi-dembele-lewa-fati
Kezdo tizeneggyel, es elol tele lesznek variacios lehetoseggel, siman versenyben lesznek a bajnoki cimert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 16., szombat 8:48
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 16., szombat 8:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 16., szombat 8:35
Ott van nekik mar christensen is. Meg alapbol araujo is, aki tobb mint igeretes.raul 4 ever írta: nekem mondjuk pont az jutott eszembe, hogy a mingéza-garcia-piké pakk van legalább olyan szar, mint nálunk volt a diogo-pavon-rbravo sor anno.. nem maradhat így a védelem, az vmi vicc..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 16., szombat 8:28
'shutterisland írta: stega - araujo - kessie, pedri - depay,ferran,fati,auba,lewa,raphinha,dembele
irany a 1930-as evek roncsderbi fuccballja.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 16., szombat 8:26
Akkor nézz körül Barca oldalakon, akkora tombolás van, hogy az ember megsüketül. Már meg is nyerte a következő aranylabdát. Egészen döbbenetes, hogy milyen elvakult szurkolótáboruk van. Persze jól is elsülhet ez az igazolás, mert mentálisan is sokat dob a csapaton, hogy van végre egy világklasszis centerük, de ha a védelmet nem tudják rendbe tenni, akkor a hajukra kenhetik.dzsi91 írta: Tipikus fanservice igazolás. Mit tud Lewandowski nyújtani amit aubameyang nem tudott? Lassabb, gólerősebb talán egy hangyafasznyival de csak tucatok ellen. Legalábbis én a bayernben még nagy bl meccset eldönteni nem láttam.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 16., szombat 7:57
Az pont elég lehet nekik arra hogy versenyben legyenek a bajnokságban. 38 fordulóról beszélünk, nem a 2 classicon múlik ki fog nyerni.dzsi91 írta: Tipikus fanservice igazolás. Mit tud Lewandowski nyújtani amit aubameyang nem tudott? Lassabb, gólerősebb talán egy hangyafasznyival de csak tucatok ellen. Legalábbis én a bayernben még nagy bl meccset eldönteni nem láttam.
Szerintem kurvanagy pénzkidobás de arra jó,hogy fosiék belelássák amit akarnak mint annó amikor a most elüldözni kivánt dejong az új cruijffnak volt kikiáltva.
Eddigi igazolásaikból kessie az akinek lehet értelme és látszata.
Egy nagyon elbaszott galaktikus éra pénz és galaktikusok nélkül amit most nyomnak laportáék.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 16., szombat 2:52
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 16., szombat 2:06
Egy erős Barcára azért szükség lenne. Nekem sem tetszik, ahogy ügyeskednek, de van akkora klub, hogy egyszerűen nem mehetnek csődbe, valaki mindig meg fogja őket menteni.M1Ö írta:Pont ma szaladtam bele egy képbe a Barca all time top 10 legdrágább igazolásáról. A 10. Ferran Torres 55 millióért, a 6-7. talán Raphinha 75 millióval. Erre még rájön Bernardo Silva 80-ért? Top 10 igazolásukból 3 már a csődközeli állapotban, hitelt hitelre felvéve... Ha van Isten, pár év és mennek a 'csába...halamadrid írta: Bernardorúl egyébként Gerard Romero írta, hogy 80 körül jöhet.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 16., szombat 1:07
*HáziFaust írta: Szerintem fix golkiraly lesz
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 16., szombat 0:56
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 16., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 16., szombat 0:45
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. július 16., szombat 0:30
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem