Miniszteri fizu lassan 3 milla folott.Realista24 írta: Euró lassan 400 alatt...

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 15., péntek 23:01
Miniszteri fizu lassan 3 milla folott.Realista24 írta: Euró lassan 400 alatt...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 18:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 15., péntek 17:10
börtöktöltelék ultrák nélkül nehéz, azoknak meg a 80%-a már valtonos tehát fideszközeli a maradék 20% még nem szabadult.Amúgy tényleg... Megy a sörözés (erre is rá lehet mondani, hogy így éltek szarul?), szól a zene. Sokkal inkább fesztivál hangulat, mint tüntetés. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyújtsák fel Pestet, de na... Ahogy te is kérdezed. Milyen tüntetés?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 15., péntek 16:54
Amúgy tényleg... Megy a sörözés (erre is rá lehet mondani, hogy így éltek szarul?), szól a zene. Sokkal inkább fesztivál hangulat, mint tüntetés. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyújtsák fel Pestet, de na... Ahogy te is kérdezed. Milyen tüntetés?Realista24 írta: Milyen tüntetést? Ezek piknikeznek, jól érzik magukat. Körberöhögik őket.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 15., péntek 16:45
Elveszed itt az ember kedvet, mar wgy allamcsodben sem bizhatunk?Faust írta:Mirol beszelsz? Az allamcsodot is gyurcsany idezne elo, 15+ evbel miniszterelnoksege utan.sonic írta:
Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.
A koleszterinben lehet remenykedni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 15., péntek 15:30
Mint amikor faterral néztük az m4-et, mondtak valami hülyeséget (közgáz szempontból) én meg kiakadtam, hogy ez tárgyilag hibás. Erre ilyet szól: ezt a műsort nem neked/ közgazdászoknak gyártjákSüti írta:Politikai topikban hozzaszolsz, es szamokat akarsz értelmezni.... Ez nem az az ország.kierkegaard írta: igen közben elkezdtem én is számolni és valóban, szerkeszteni meg már nem engedte.
bezavart a telex cikk a sok számmal.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 15., péntek 15:23
Politikai topikban hozzaszolsz, es szamokat akarsz értelmezni.... Ez nem az az ország.kierkegaard írta: igen közben elkezdtem én is számolni és valóban, szerkeszteni meg már nem engedte.
bezavart a telex cikk a sok számmal.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 15., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 15., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 14:57
Mi nem vészes?kierkegaard írta: https://telex.hu/gazdasag/2022/07/15/a- ... lis-keplet
Igy azert annyira nem veszes
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 15., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 15., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 15., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 15., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 13:54
Milyen tüntetést? Ezek piknikeznek, jól érzik magukat. Körberöhögik őket.cart írta: Ja most a tunteteseket is a baloldal szervezi megmodtak tegnap![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 15., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 15., péntek 13:38
Mirol beszelsz? Az allamcsodot is gyurcsany idezne elo, 15+ evbel miniszterelnoksege utan.sonic írta:Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 15., péntek 12:47
Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 15., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 15., péntek 11:59
Nemtudom a kamera átadja-e?!Sierra írta:Ahh a kopasznak iszom minden szavát, azt is elhiszem amit kérdez, imádom. Köszi.hehetheoriginal írta: inkabb ezzel basszál el 1 órát a péntek delelottbol, mint vmi buzinak hajtod a profitot:
https://www.youtube.com/watch?v=8z-5X4_ ... C3%A1gerFM![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem