Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Sierra

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 15., péntek 11:01

Marci77 írta:Tényleg nem értem miért érthetetlen amit írok
Mert ha én elköteleződnék egy adott város csapatához, akkor nekem nem lenne gyomrom átigazolni az egyik legnagyobb riválishoz, Milan-Inter esetében konkrétan a legnagyobb és közvetlen riválishoz.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 15., péntek 10:19

Sierra írta:
Marci77 írta: Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,
Főleg ennél a két csapatnál mennek érdekes igazolások. :D Rendszeresen igazolnak játékosok egyikből a másikba, azokat én tényleg nem értem. Mármint nyilván mindig anyagi vonzata van, de szomorú, hogy ennyire kihalt az emberekből az erkölcs.
10-20-30 éve ugyanúgy igazoltak egyikből a másikba. :lol: Vieri,Inzaghi,Baggio,Davids,Pirlo stb. Tényleg nem értem miért érthetetlen amit írok :D
Különsbég az,hogy itt bőven érdekli a fanokat,mert ez normális rivalizálás,ellenben egy MU-Chelsea,Arsenal-Cityvel vagy Spurs-Poolal szemben. Mindbe bele is állnak,kapják az ívet. Kivéve ha irreleváns mint De Sciglio pl. De eleinte őt is kifütyülték.

Túlmisztifikáljátok a régmúltat kicsit.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 15., péntek 10:09

Marci77 írta: Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,
Főleg ennél a két csapatnál mennek érdekes igazolások. :D Rendszeresen igazolnak játékosok egyikből a másikba, azokat én tényleg nem értem. Mármint nyilván mindig anyagi vonzata van, de szomorú, hogy ennyire kihalt az emberekből az erkölcs.

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 15., péntek 9:56

Donát írta: Én is azzal kezdtem, hogy ez folyamatosan lazul fel, mint a major sportokban. Egyről beszélünk. A Griezmann storyn meg én röhögök, ezt írtam.
Azért írom,mert nincs minek lazulni :D 15 éve ugyanennyire (nem) érdekelte az embereket a példáimban.
Amik tényleges rivalizálások,ott máig érdekli a fanokat és a klubokat is. De ezek történelmi eredetűek. Újgazdag csapatoknak nincs. Vagy egyoldalú. 15 éve lehet,hogy zavart egy CIty fant,ha a MUba ment emberük,sőt talán most is. Mu fant annyira nem érdekelte. Ellenben a Pool.
Juve-Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,főleg ha nem irreleváns játékos. Bonuccinak se felejtette el senki a Milanos kitérőt.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 9:40

Marci77 írta:
Donát írta: A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostul :lol:
Pont szurkolók miatt írtam. Minimális az elején lehet,hogy lesz,de annyira senki nem fog ténylegesen fennakadni.
Adebayornál is pl csak azért volt nagy utálkozás,mert új olajpénz,senkit se érdekelt,hogy most épp a City az.

Griezmannon se volt akkora témázás később mintha a Realba jött volna vagy a Realból megy Barcába.Túlgondolod.

Sterling meg kb lehozott korrekt éveket a Cityben,békével válnak el,mert nincs szükség rá. Tudni lehetett,hogy Angliában marad.

Major sportokban is a lényeges fejfelkapás pl egy Lakers-Celtics csere lenne. márpedig olyat nem látsz. Vagy sztárcserénél Knicks-Celtics.
Én is azzal kezdtem, hogy ez folyamatosan lazul fel, mint a major sportokban. Egyről beszélünk. A Griezmann storyn meg én röhögök, ezt írtam.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 15., péntek 9:34

Donát írta: A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostul :lol:
Pont szurkolók miatt írtam. Minimális az elején lehet,hogy lesz,de annyira senki nem fog ténylegesen fennakadni.
Adebayornál is pl csak azért volt nagy utálkozás,mert új olajpénz,senkit se érdekelt,hogy most épp a City az.

Griezmannon se volt akkora témázás később mintha a Realba jött volna vagy a Realból megy Barcába.Túlgondolod.

Sterling meg kb lehozott korrekt éveket a Cityben,békével válnak el,mert nincs szükség rá. Tudni lehetett,hogy Angliában marad.

Major sportokban is a lényeges fejfelkapás pl egy Lakers-Celtics csere lenne. márpedig olyat nem látsz. Vagy sztárcserénél Knicks-Celtics.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 9:22

Marci77 írta:
Donát írta:

Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanak
Egyik csapat között sincs különösebb erkölcsi korlát. Főleg,hogy az akkori Pool nem a mai szinten volt. Pool-MU,Arsenal-Spurs amire felkapnák a fejüket az emberek. Másra nem nagyon. Esetleg City-MU,Arsenal-MU.

Atleti-Barcan se csodálkozik senki.
A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostul :lol:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 15., péntek 9:18

Donát írta:
Sierra írta:

Azért vicces hogy az angol nagy csapatok is hogy passzolják le egymásnak a neveket. Ez a Sterling gyerek is először Liverpool majd Manchester City most Chelsea.
Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanak
Egyik csapat között sincs különösebb erkölcsi korlát. Főleg,hogy az akkori Pool nem a mai szinten volt. Pool-MU,Arsenal-Spurs amire felkapnák a fejüket az emberek. Másra nem nagyon. Esetleg City-MU,Arsenal-MU.

Atleti-Barcan se csodálkozik senki.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 8:59

Sierra írta:
Kerlon írta:Sztörlin cselzi ofisöl
Azért vicces hogy az angol nagy csapatok is hogy passzolják le egymásnak a neveket. Ez a Sterling gyerek is először Liverpool majd Manchester City most Chelsea.
Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanak, amerikai mintára, ahol talán nem is volt sosem. Globális piac ez is, ahol nincs helye a lelkizésnek. A döntéshozóknál legalábbis semmiképp. A régivonalas szurkolók majd kiabálnak, aztán az új generációknak meg majd egyre természetesebb lesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 15., péntek 8:55

Kerlon írta:Sztörlin cselzi ofisöl

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 8:48

realistahuni írta: Csóri CR-t azért szépen offolják ki. Bayern, Chelsea, tavaly mi. Már nincs sok opció.
PSG is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 15., péntek 8:37

Csóri CR-t azért szépen offolják ki. Bayern, Chelsea, tavaly mi. Már nincs sok opció.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 8:34

Tuchel köszöni, de nem kell neki CR.
Közben arabok két évre 300 milliót adnának Cenek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 13., szerda 18:32

Sztörlin cselzi ofisöl
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 13., szerda 16:55

gutihaz14 írta:
Halfkey írta:

Mondjuk ez a kettõ lehet csak annyi hogy az egyik hír euroban volt, a másik fontban.
hree-year with one year option) worth €8 million per season, plus €1m in bonuses.

ehhez ha 10 millió font a másik akkor igen nagy eltérés :mrgreen:
Az oké, csak az insiderek szerintem nem doksik alapján leakelnek hanem odavetik nekik az infot, és lehet benne valutatévedés.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 13., szerda 16:52

Halfkey írta:
gutihaz14 írta:

de jó hogy mindennap kitalálnak egy újat :lol:

tegnap még 8-at kapott és 1 milla bónusz
Mondjuk ez a kettõ lehet csak annyi hogy az egyik hír euroban volt, a másik fontban.
hree-year with one year option) worth €8 million per season, plus €1m in bonuses.

ehhez ha 10 millió font a másik akkor igen nagy eltérés :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 13., szerda 16:49

gutihaz14 írta:
Realista24 írta: Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 13., szerda 16:42

Realista24 írta: Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 16:30

Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 13:32

gólpontkom összeszedte az alltime liverpool 11-et:
https://www.goal.com/en/lists/ultimate- ... c828ff4275

azert ezek alapjan is látni, ki az igazi nagy baszó deszantos ipari tömeggyilkos, es ki a csak egy helyi falusi verőlegény :D
azert egy barca vagy madrid alltime 11 nem kicsit durvább.
thereisonly1ronaldo

Vissza: