és mennyiről nem is tudunkateeemadrid írta:
5.![]()
Hetente van olyan ügyük.

de tök mindegy, fejre is állhatunk, választásokat tükörsimán hozzák majd továbbra is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 15., péntek 11:32
és mennyiről nem is tudunkateeemadrid írta:
5.![]()
Hetente van olyan ügyük.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 15., péntek 11:27
5.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 15., péntek 11:03
A delej maga: 45,6/kwh+23,4 átvitel= 69*1,27= 87,63 Ft/kwh.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 10:26
Én most megnéztem, be tudom adni a valós óraállást, meg is teszem, még csak esélyt se adva a szopatásra.Tjacks írta:Évfordulóm : 2022.08.31. általányt fizetek, lecsekkoltam 400 kwh az amit az előző évhez képest +bá fogyasztottam. Ez havi 30-40 kwh, nem vész.Realista24 írta:
Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.
Tehát majd az éves fogyasztás mínusz minimum = túl vagy alulfogyasztas. Ha túl, akkor gondolom a teljesiteskori árral szorozzak.
Ez viszont lehetőséget ad a hónapok közötti atjarasra is így...mert telen lehet akkor sokkal több, ha nyáron amúgy minimalba megy.
De engem az érdekel hogy a mostani hogy lesz? A következő évre odafigyelek, nem gond.
Szeptembertol szeptemberig vagyok, most járok 3800nal. Augusztustol van ez a szar, a vegszamlat szeptemberben kapom...
Azon gondolkodtam hogy még júliusban csinalok egy aktuális elszámolást ha lehet, aztán kapják be.
Összességében ott mozgok a határon 2200-2300 kwh/év.
Arra én is kíváncsi vagyok hogy a szeptemberi egyszeri számlán milyen díjat szabnak meg, a pofám leszakad ha a 4-500 kwh-t túl fogyasztásomat már piaci áron számlázzák ki.
Azért bazdmeg a kisnyugdíjas mi a faszomat fog csinálni a gáz számlájával?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 15., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 15., péntek 10:13
Évfordulóm : 2022.08.31. általányt fizetek, lecsekkoltam 400 kwh az amit az előző évhez képest +bá fogyasztottam. Ez havi 30-40 kwh, nem vész.Realista24 írta:Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.Kerlon írta:
Majd az éves elszámolódban pisloghatsz, ami lesz 45 oldalas, ha 15-en tobbletbe lepsz es a kovetkezo 15 napot reszletezik neked, hogy nap, mint nap! mennyi volt a piaci ár. Esetleg a havi átlag piaci árral fogja s zámolni.
Tehát majd az éves fogyasztás mínusz minimum = túl vagy alulfogyasztas. Ha túl, akkor gondolom a teljesiteskori árral szorozzak.
Ez viszont lehetőséget ad a hónapok közötti atjarasra is így...mert telen lehet akkor sokkal több, ha nyáron amúgy minimalba megy.
De engem az érdekel hogy a mostani hogy lesz? A következő évre odafigyelek, nem gond.
Szeptembertol szeptemberig vagyok, most járok 3800nal. Augusztustol van ez a szar, a vegszamlat szeptemberben kapom...
Azon gondolkodtam hogy még júliusban csinalok egy aktuális elszámolást ha lehet, aztán kapják be.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 15., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 15., péntek 10:06
ez is csak taktika.Kerlon írta:
Reggel is ilyet szol, hogy a KATA eddig nem koltsegvetes hianyt okozott, hanem a nyugdij rendszer lukadna ki, ha 450k ember nem fizeti be.![]()
jesus
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 9:58
De nincs havi leolvasás, ezt mondom.Kerlon írta:Havi limit van, leosztjak az eves atalanyodat 12vel es mar szopsz is, mint a torkosborz.Realista24 írta:
Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.
100%, hogy ezt kijatszak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 15., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 15., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 15., péntek 8:59
Dehogy fog, tul hiu es buszke plusz nulla a felelossegvallalasuk. Mar a Kossuth radioba is melle beszelt, plusz a fideszesek is osszevissza. Mikor jott a hir, hogy Orban rendkivul ertekezletet rendelt el, akkor irtam a haveroknak, hogy megtartja a sajat oszodi beszedet es hat, tenyleg.Halfkey írta: Na azt nem látom ahogy lemond Doktor Miniszterelnök Úr. Ha fegyvert fognak a fejéhez se.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 15., péntek 8:55
Havi limit van, leosztjak az eves atalanyodat 12vel es mar szopsz is, mint a torkosborz.Realista24 írta:Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.Kerlon írta:
Majd az éves elszámolódban pisloghatsz, ami lesz 45 oldalas, ha 15-en tobbletbe lepsz es a kovetkezo 15 napot reszletezik neked, hogy nap, mint nap! mennyi volt a piaci ár. Esetleg a havi átlag piaci árral fogja s zámolni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 15., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 15., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 8:42
Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.Kerlon írta:Majd az éves elszámolódban pisloghatsz, ami lesz 45 oldalas, ha 15-en tobbletbe lepsz es a kovetkezo 15 napot reszletezik neked, hogy nap, mint nap! mennyi volt a piaci ár. Esetleg a havi átlag piaci árral fogja s zámolni.Realista24 írta: Kivancsi vagyok vajon mi van azzal aki éves általanyt fizet mint én és a forduló szeptemberben van?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 15., péntek 8:36
Az igensonic írta:A beszelo disznosajt. Nota is keszult rola.Realista24 írta: Ki ez a Rezsi Szilárd?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 15., péntek 8:35
A bennem élő punk bontott egy kannásbort.. Hát ez qva jósonic írta:A beszelo disznosajt. Nota is keszult rola.Realista24 írta: Ki ez a Rezsi Szilárd?
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 15., péntek 8:26
A beszelo disznosajt. Nota is keszult rola.Realista24 írta: Ki ez a Rezsi Szilárd?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem