Mert ha én elköteleződnék egy adott város csapatához, akkor nekem nem lenne gyomrom átigazolni az egyik legnagyobb riválishoz, Milan-Inter esetében konkrétan a legnagyobb és közvetlen riválishoz.Marci77 írta:Tényleg nem értem miért érthetetlen amit írok

Premier League
Re: Premier League
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
10-20-30 éve ugyanúgy igazoltak egyikből a másikba.Sierra írta:Főleg ennél a két csapatnál mennek érdekes igazolások.Marci77 írta: Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,Rendszeresen igazolnak játékosok egyikből a másikba, azokat én tényleg nem értem. Mármint nyilván mindig anyagi vonzata van, de szomorú, hogy ennyire kihalt az emberekből az erkölcs.

Különsbég az,hogy itt bőven érdekli a fanokat,mert ez normális rivalizálás,ellenben egy MU-Chelsea,Arsenal-Cityvel vagy Spurs-Poolal szemben. Mindbe bele is állnak,kapják az ívet. Kivéve ha irreleváns mint De Sciglio pl. De eleinte őt is kifütyülték.
Túlmisztifikáljátok a régmúltat kicsit.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Főleg ennél a két csapatnál mennek érdekes igazolások.Marci77 írta: Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Azért írom,mert nincs minek lazulniDonát írta: Én is azzal kezdtem, hogy ez folyamatosan lazul fel, mint a major sportokban. Egyről beszélünk. A Griezmann storyn meg én röhögök, ezt írtam.

Amik tényleges rivalizálások,ott máig érdekli a fanokat és a klubokat is. De ezek történelmi eredetűek. Újgazdag csapatoknak nincs. Vagy egyoldalú. 15 éve lehet,hogy zavart egy CIty fant,ha a MUba ment emberük,sőt talán most is. Mu fant annyira nem érdekelte. Ellenben a Pool.
Juve-Milan-Inter trionál máig kapja az aki a másik csapatba megy,főleg ha nem irreleváns játékos. Bonuccinak se felejtette el senki a Milanos kitérőt.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én is azzal kezdtem, hogy ez folyamatosan lazul fel, mint a major sportokban. Egyről beszélünk. A Griezmann storyn meg én röhögök, ezt írtam.Marci77 írta:Pont szurkolók miatt írtam. Minimális az elején lehet,hogy lesz,de annyira senki nem fog ténylegesen fennakadni.Donát írta: A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostul![]()
Adebayornál is pl csak azért volt nagy utálkozás,mert új olajpénz,senkit se érdekelt,hogy most épp a City az.
Griezmannon se volt akkora témázás később mintha a Realba jött volna vagy a Realból megy Barcába.Túlgondolod.
Sterling meg kb lehozott korrekt éveket a Cityben,békével válnak el,mert nincs szükség rá. Tudni lehetett,hogy Angliában marad.
Major sportokban is a lényeges fejfelkapás pl egy Lakers-Celtics csere lenne. márpedig olyat nem látsz. Vagy sztárcserénél Knicks-Celtics.
- Marci77
Pont szurkolók miatt írtam. Minimális az elején lehet,hogy lesz,de annyira senki nem fog ténylegesen fennakadni.Donát írta: A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostul![]()
Adebayornál is pl csak azért volt nagy utálkozás,mert új olajpénz,senkit se érdekelt,hogy most épp a City az.
Griezmannon se volt akkora témázás később mintha a Realba jött volna vagy a Realból megy Barcába.Túlgondolod.
Sterling meg kb lehozott korrekt éveket a Cityben,békével válnak el,mert nincs szükség rá. Tudni lehetett,hogy Angliában marad.
Major sportokban is a lényeges fejfelkapás pl egy Lakers-Celtics csere lenne. márpedig olyat nem látsz. Vagy sztárcserénél Knicks-Celtics.
-
A csapatokon nincs, de a szurkolók szerint mégis. Aztán amikor jönnek a gólok elapad a füttyszó is. Lásd Griezmann, vagy millió egy példa. De nálam ez a Barca-Tico-Griezmann háromszög a legalja, videóstul ide-oda igazolásostulMarci77 írta:Egyik csapat között sincs különösebb erkölcsi korlát. Főleg,hogy az akkori Pool nem a mai szinten volt. Pool-MU,Arsenal-Spurs amire felkapnák a fejüket az emberek. Másra nem nagyon. Esetleg City-MU,Arsenal-MU.Donát írta:
Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanak
Atleti-Barcan se csodálkozik senki.

- Marci77
Egyik csapat között sincs különösebb erkölcsi korlát. Főleg,hogy az akkori Pool nem a mai szinten volt. Pool-MU,Arsenal-Spurs amire felkapnák a fejüket az emberek. Másra nem nagyon. Esetleg City-MU,Arsenal-MU.Donát írta:Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanakSierra írta:
Azért vicces hogy az angol nagy csapatok is hogy passzolják le egymásnak a neveket. Ez a Sterling gyerek is először Liverpool majd Manchester City most Chelsea.
Atleti-Barcan se csodálkozik senki.
-
Ezek az "erkölcsi korlátok" szépenassan lehullanak, amerikai mintára, ahol talán nem is volt sosem. Globális piac ez is, ahol nincs helye a lelkizésnek. A döntéshozóknál legalábbis semmiképp. A régivonalas szurkolók majd kiabálnak, aztán az új generációknak meg majd egyre természetesebb lesz.Sierra írta:Azért vicces hogy az angol nagy csapatok is hogy passzolják le egymásnak a neveket. Ez a Sterling gyerek is először Liverpool majd Manchester City most Chelsea.Kerlon írta:Sztörlin cselzi ofisöl
Azért vicces hogy az angol nagy csapatok is hogy passzolják le egymásnak a neveket. Ez a Sterling gyerek is először Liverpool majd Manchester City most Chelsea.Kerlon írta:Sztörlin cselzi ofisöl
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
PSG is.realistahuni írta: Csóri CR-t azért szépen offolják ki. Bayern, Chelsea, tavaly mi. Már nincs sok opció.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csóri CR-t azért szépen offolják ki. Bayern, Chelsea, tavaly mi. Már nincs sok opció.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tuchel köszöni, de nem kell neki CR.
Közben arabok két évre 300 milliót adnának Cenek.
Közben arabok két évre 300 milliót adnának Cenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztörlin cselzi ofisöl
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az oké, csak az insiderek szerintem nem doksik alapján leakelnek hanem odavetik nekik az infot, és lehet benne valutatévedés.gutihaz14 írta:hree-year with one year option) worth €8 million per season, plus €1m in bonuses.Halfkey írta:
Mondjuk ez a kettõ lehet csak annyi hogy az egyik hír euroban volt, a másik fontban.
ehhez ha 10 millió font a másik akkor igen nagy eltérés![]()
hree-year with one year option) worth €8 million per season, plus €1m in bonuses.Halfkey írta:Mondjuk ez a kettõ lehet csak annyi hogy az egyik hír euroban volt, a másik fontban.gutihaz14 írta:
de jó hogy mindennap kitalálnak egy újat![]()
tegnap még 8-at kapott és 1 milla bónusz
ehhez ha 10 millió font a másik akkor igen nagy eltérés

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Mondjuk ez a kettõ lehet csak annyi hogy az egyik hír euroban volt, a másik fontban.gutihaz14 írta:de jó hogy mindennap kitalálnak egy újatRealista24 írta: Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....![]()
de jó hogy mindennap kitalálnak egy újatRealista24 írta: Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....

valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Koulibaly nettó 10 millát fog keresni a Chelseaben....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
gólpontkom összeszedte az alltime liverpool 11-et:
https://www.goal.com/en/lists/ultimate- ... c828ff4275
azert ezek alapjan is látni, ki az igazi nagy baszó deszantos ipari tömeggyilkos, es ki a csak egy helyi falusi verőlegény
azert egy barca vagy madrid alltime 11 nem kicsit durvább.
https://www.goal.com/en/lists/ultimate- ... c828ff4275
azert ezek alapjan is látni, ki az igazi nagy baszó deszantos ipari tömeggyilkos, es ki a csak egy helyi falusi verőlegény

azert egy barca vagy madrid alltime 11 nem kicsit durvább.
thereisonly1ronaldo