Elviszi a pöttyöst meg a zöldet is, beszarokSüti írta:Wout egy alien

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 21., csütörtök 16:59
Elviszi a pöttyöst meg a zöldet is, beszarokSüti írta:Wout egy alien
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 19., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 15., péntek 12:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 15., péntek 10:38
Durva mit fejlődik a srác, már a mászás is egészen jól megy neki.Süti írta:Wout egy alien...
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 15., péntek 8:04
Meintjes se mostanában ment ekkorát... Nem tudom Pogi mit fog tudni kezdeni a dánnal, ez a Jumbo kőkemény, Wout egy alien... Talán az a 40es ITT lehet jó alkalom faragni, de én most nem Pogira fogadnék. Ami nem is baj, bírom ot, de jót tesz a Tournak ha nem dominalja mindig valaki évekig.nmate írta:De jó volt látni Froomey-t, nagyot ment az öreg. Vingegaard meg szépen tartotta magát, Pogi könnyen lehet, hogy elkapkodta az elejét ennek a Tournak.Süti írta: Holnap meg d'Huez![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 15., péntek 7:10
De jó volt látni Froomey-t, nagyot ment az öreg. Vingegaard meg szépen tartotta magát, Pogi könnyen lehet, hogy elkapkodta az elejét ennek a Tournak.Süti írta: Holnap meg d'Huez![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 13., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 13., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 13., szerda 18:57
Csapattársa is volt pozitív, simán lehet, hogy Pogi is az, csak baszottul nem vallják bewZoLee7 írta:Meg nem olvastam mi volt a gond, de jo lenne ha csak egyszeri megzuhanasrol lenne szo. Akkor ezek nagy versenyt csinalnak majd mar egybol holnap. Az a kar h senki a kozelukben sincs. Persze lehet innentol Vingegaard lesimazza a tourt es akkor Pogieknal vegre elgondolkodnak azon h mi a fontos. Tavaszi egy naposok vagy a tour. Plussz ha iden nagyon nem jon ossze Poginak a tour egy vuelta meg nagyot szolhatnmate írta: Nagyon szkeptikus voltam a tourral kapcsolatban, girot általában jobban szeretem, de most kurva nagy verseny nyomott Vingegór meg Pogi.
Viszont innen Pogi ha visszajön, akkor GOAT![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 13., szerda 18:49
Meg nem olvastam mi volt a gond, de jo lenne ha csak egyszeri megzuhanasrol lenne szo. Akkor ezek nagy versenyt csinalnak majd mar egybol holnap. Az a kar h senki a kozelukben sincs. Persze lehet innentol Vingegaard lesimazza a tourt es akkor Pogieknal vegre elgondolkodnak azon h mi a fontos. Tavaszi egy naposok vagy a tour. Plussz ha iden nagyon nem jon ossze Poginak a tour egy vuelta meg nagyot szolhatnmate írta: Nagyon szkeptikus voltam a tourral kapcsolatban, girot általában jobban szeretem, de most kurva nagy verseny nyomott Vingegór meg Pogi.
Viszont innen Pogi ha visszajön, akkor GOAT![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 13., szerda 18:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 8., péntek 7:14
Remy inverze.nmate írta: Faszi valami feketemágiát is használ tutira, mert az előző szakaszon mindenki beszopta, aki egy kicsit is közel kerülhetett volna hozzá.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 8., péntek 6:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 6., szerda 23:53
Hátha lecseréli végre tomot, ne rontsd el neki!!!hehetheoriginal írta:Osszeteveszted, millionyi hasonlo kinezetu egyenficko van manapsagRemy írta: Aaron Rodgers pesten van. Magyar gyerek csinált neki tetoválást.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 23:01
Osszeteveszted, millionyi hasonlo kinezetu egyenficko van manapsagRemy írta: Aaron Rodgers pesten van. Magyar gyerek csinált neki tetoválást.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 6., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 3., vasárnap 6:01
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 2., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 2., szombat 22:00
Egyetértek, de valóban ez a férfiakra is igaz.hehetheoriginal írta: Női csapatsport![]()
Nem véletlenül nem nezem.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem