Azt is úgy, hogy bemegyek egy boltba és veszek egyet, ami ott megtetszik és jó nekem, sosem vettem még úgy cipőt, hogy kinézek neten valamit és azt vadászom.
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. július 14., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 14., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 14., csütörtök 15:37
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. július 14., csütörtök 15:05
Ment a PÜrealistahuni írta:Tudsz dobni egy seller linket légyszi?haszi írta:
+1
Onnan rendeltem én is az új mezből egy Benzemast és egy speckó BL döntős ViniciusosatNagyon baba mind a kettő és pár hét alatt meg is jött, nem kellett hónapokat várnom, mint a tavaly nyáron.
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 14., csütörtök 14:28
Tudsz dobni egy seller linket légyszi?haszi írta:+1Kerlon írta:dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9es![]()
Onnan rendeltem én is az új mezből egy Benzemast és egy speckó BL döntős ViniciusosatNagyon baba mind a kettő és pár hét alatt meg is jött, nem kellett hónapokat várnom, mint a tavaly nyáron.
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. július 14., csütörtök 14:14
+1Kerlon írta:dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9es![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. július 14., csütörtök 14:06
A kép jó, max az agyaddal van baj. Esetleg szemműtét.hehetheoriginal írta: ez király?
egy sima egyszerű fehér póló 5000ert, rajta a logo meg a cimer.
vagy rossz képet nézek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 14., csütörtök 12:53
dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9estomi_b írta: Nagyon király az új edző szett, honnan érdemes rendelni? Régebben már rendeltem, rajta az adidas jel meg minden, de már nem emlékszem honnan.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 14., csütörtök 12:27
Adidasék végre nem búcsús lilazöldvöröskékbarnanarancs szerelést csinálnak, ezért gondoltam lecsapok egy replika hosszúnadrág hosszúujjú kombóra.hehetheoriginal írta: ez király?
egy sima egyszerű fehér póló 5000ert, rajta a logo meg a cimer.
vagy rossz képet nézek?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 14., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 14., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 12:58
US 14-15 a lábamZsombor írta:Travis Scottos collab AM1 eladó.Marci77 írta:
Nekem sose volt kedvencem,1-est akartam,de végtelen cipőre nem volt keret,és a vége AF1 lett mindig :DD de ami késik nem múlik (pl majd egy korábbi patta collabot szerzek)![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. július 13., szerda 11:53
Travis Scottos collab AM1 eladó.Marci77 írta:
Nekem sose volt kedvencem,1-est akartam,de végtelen cipőre nem volt keret,és a vége AF1 lett mindig :DD de ami késik nem múlik (pl majd egy korábbi patta collabot szerzek)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 12., kedd 14:22
Engem a New Balance anno elkapott, elhordtam jó pár 574-est, mai napig van két NB cipőm és imádom őket. Igaz azok 997-esek, amik szerintem kényelmesebbek is mint az 574-esek.Marci77 írta: Mondjuk a hype annyira nem érdekel, new balance hype se fogott meg
Oksa, jöhet.Marci77 írta: Írok privátban honlapokat ahol találhatsz 1est időről időre v másikat.
Hmm mondjuk igen a többi rétegben nem vagyok otthon:) De azért jó tudni, hogy más szubkultúra is hordja, ami nem mainstream.Marci77 írta: És nem csak hardcoreban megy. Grime-drill vonalon,roadmaneknél is airmax pörög Meg kb egész UKben.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 13:20
Én valahogy a 90eseket nem élem,azt se amit mondtál sajnos.Sierra írta:Fú pedig 90-esekből van pár nagyon állat, nekem van egy triple white meg egy black/white/metallic silver (ez vmi kurva jól néz ki szvsz), mindkettőt imádom mert baromi kényelmesek.Marci77 írta: 2-3 éve a 95ös airmex nagyot futott a többivel karöltve (csak a 90es maradt ki,ami jobb is szerintem,életemben ha 2 értelmeset láttam). Most kicsit lecsendesedett. Ezeket váltotta a dunk. UKnek volt rá nagy hatása,ott most is nagyon megy, Skeptaval is azért csináltak már 2-3 kollabot. 30-40 euroval drágábbak is.
Nekem sose volt kedvencem,1-est akartam,de végtelen cipőre nem volt keret,és a vége AF1 lett mindig :DD de ami késik nem múlik (pl majd egy korábbi patta collabot szerzek)
Most vettem egy Air Max Plus-t, kurva kényelmes az is. 1-es én is akartam, de kb sehol nem lehet kapni, max 1-2 ratyi színállást. Abból OG-t vennék vagy valami jól eltalált színállást. Egy 95-öst azért vennék, meg egy 97-est is. Többi nem érdekel.
Most az Air Maxek amúgy a (főleg UK) hardcore/beatdown szcénában megy nagyot, onnan jött nekem a Plus is, mint inspiráció. Air Max 90, 95, 97 meg a Plus, ezek a legnépszerűbbek ott.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 12., kedd 12:47
Fú pedig 90-esekből van pár nagyon állat, nekem van egy triple white meg egy black/white/metallic silver (ez vmi kurva jól néz ki szvsz), mindkettőt imádom mert baromi kényelmesek.Marci77 írta: 2-3 éve a 95ös airmex nagyot futott a többivel karöltve (csak a 90es maradt ki,ami jobb is szerintem,életemben ha 2 értelmeset láttam). Most kicsit lecsendesedett. Ezeket váltotta a dunk. UKnek volt rá nagy hatása,ott most is nagyon megy, Skeptaval is azért csináltak már 2-3 kollabot. 30-40 euroval drágábbak is.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 10:47
2-3 éve a 95ös airmex nagyot futott a többivel karöltve (csak a 90es maradt ki,ami jobb is szerintem,életemben ha 2 értelmeset láttam). Most kicsit lecsendesedett. Ezeket váltotta a dunk. UKnek volt rá nagy hatása,ott most is nagyon megy, Skeptaval is azért csináltak már 2-3 kollabot. 30-40 euroval drágábbak is.Sierra írta:
Inkább a második részre értem a hülyeséget, hogy most ez a divat, és akkor nem számít mennyibe kerül, ott kell lennie a lábán a sok hülyegyereknek/picsának. Mert most ez a divat. Nem a cipőkkel van a bajom, mert amúgy jól néznek ki, bár nem az én style-om, én air max-es vagyok. Igaz azok is egyre drágulnak, de legalább nem látok minden második emberen mondjuk egy 95-öt vagy egy Plust.
Egyébként tényleg hülyeség fennakadni, csak valahogy mindig ilyen voltam ezekben. Persze a social media meg mindenféle online platformok térnyerése egy új dimenziót nyitott a divatban, ebben teljesen igazad van.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 12., kedd 9:52
Inkább a második részre értem a hülyeséget, hogy most ez a divat, és akkor nem számít mennyibe kerül, ott kell lennie a lábán a sok hülyegyereknek/picsának. Mert most ez a divat. Nem a cipőkkel van a bajom, mert amúgy jól néznek ki, bár nem az én style-om, én air max-es vagyok. Igaz azok is egyre drágulnak, de legalább nem látok minden második emberen mondjuk egy 95-öt vagy egy Plust.Marci77 írta: Azt nem értem miért hülyeség,és miért gond amúgy,ha nem tudják már ki volt az adott ember.(Van egy rakat ilyen márka)
25-30 év alatt ne hordjon senki ilyet,ha nem kosárguru? Régebben engem is zavart ha 1-1 színállás/verzió hátterét nem ismerik,de hülyeség ezen fennakadni. Megjegyzem itthon Dablty (akármennyien is utálják) egész korrekt ismertető videókat csinált sok cipőről,ha másnem azt megnézhetik.
Az tény,hogy néha én se értem XY embernek/gyereknek honnan van rá pénze De még zavaróbbak az izlésficamok. (meg a nem retro verziók Jordanből )
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 9:46
Amerikában mindig megvolt a hype, EUban a Jordanek 2014-5 körültől robbantak újra mikor az egész sneaker világ kb beindult jobban.(Hála Kanyenak,Boostnak,Kobeknak Nike elkezdte retrozni őket. Azaz kihozta az og verziókat,mivel addig 15 évben nevetséges verziókban hoztak ki sok eredetit. (Nem Nike taggel a nyelven pl hanem Jordannel) Nem új dolog. Air Force volt előtte is azért.(De sok verzió 12-13ig elég rossz minőségben jött ki,aztán változtattak,most megint megy le 2-3 éve...) Dunk meg az utóbbi 1-másfél évben tört fel mainstreambe és kezdte pusholni a Nike.(valamivel olcsóbb, főleg a Jordanhez képest,ez is benne volt szerintem,mára az AF1 szintjére ért..)Sierra írta: Tudja vki hogy honnan jott es miert lett ekkora divat a retro kosaras cipo? Minden fiatal hulyegyereken ott virit a jo esetben 60-80 ezres Jordan, Dunk meg Air force lépő, de ugye van 100-120-ert is. Fel nem foghatom honnan jott ez a hulyeseg, de abban biztos vagyok, hogy a 90%-nak fogalma sincs rola, hogy kirol kapta nevet a cipo.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 9., szombat 21:54
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem