Hogyne
Az a fati meg ket egyeneset nem rugott a labdaba, ugyanaz, mint nalunk hazi.
Mindegy, a deszantos negerekkel meg kell a kisgyerekekeket baszni kp-n, aztan nincs baj.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. július 13., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 13., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 13., szerda 15:05
Elv csak kölcsönben volt. Mekkorát ment, még a nagy magyar szakik is mekkora igazolásnak tartották.Realista24 írta:Mr. Babaolaj már nincs náluk?Pad'em írta:
Gyúros gyerek visszament a Wolveshoz. Es dehogynem Lewát is akarják, jövő héten már Fati, Lewa, Raphinha sorral akarnak felállni ellenünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 15:01
Mr. Babaolaj már nincs náluk?Pad'em írta:Gyúros gyerek visszament a Wolveshoz. Es dehogynem Lewát is akarják, jövő héten már Fati, Lewa, Raphinha sorral akarnak felállni ellenünk.hehetheoriginal írta: Igy levara nem lesz della ezek szerint.
De ott van meg a gyuros gyerek is szelre
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 14:42
Gyúros gyerek visszament a Wolveshoz. Es dehogynem Lewát is akarják, jövő héten már Fati, Lewa, Raphinha sorral akarnak felállni ellenünk.hehetheoriginal írta: Igy levara nem lesz della ezek szerint.
De ott van meg a gyuros gyerek is szelre
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 13., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. július 13., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 9:58
Nkunku marad 1 évet valószínűleg. Hosszabbított 26-ig,de van kivásárlási ára 60 milláért,viszont azt hiszem csak jövő szezontól.hehetheoriginal írta: nkunkit elviszik tamadoba, ugyis szeretik kifosztani a német kiscsapatokat, nem atomfizika.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 13., szerda 9:42
nem fognak 100 milliot adni ertehehetheoriginal írta: nkunkit elviszik tamadoba, ugyis szeretik kifosztani a német kiscsapatokat, nem atomfizika.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 9:39
Ja csak Werner is igazából szélső/hátrébb vont csatár. Lipcsében volt mellette Poulsen vagy valaki,és ő indulhatott szélről/hátrébbról. Chelseaben is jobban ment neki,mikor őt rakták ki szélre,és Havertz volt bent. Szerintem Manéval ütik egymást.Sierra írta:Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.
Amúgy igaz hogy botlábú, de németben egész élt a gyerek, csak a PL már nagy falat volt neki. De szerintem vele aránylag jól járnának.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 9:35
Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 9:33
Mondjuk elnézve az utánpótlást,az nem gond,ha befagy,mert szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland. Én is gondolkoztam rajta még ősszel,és nem találtam. Főleg olyat aki valamit bizonyított,de nem is 100 milla amennyit nem szeretnek kifizetni.hehetheoriginal írta: (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 9:32
De nem nekünk van több, mint 1mrd adósságunk és 25 évre előre eladott bevételünk. Még Hazarddal sem.kiserik írta:A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 13., szerda 9:28
A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:20
ez már nem a mario basler oli kahn fele fc hollywood, legalábbis szerintük, erre hivatkoztak, hogy nem fér bele a klub filozofiajaba (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)Viszont a Bayernt nem értem miért nem kell nekik CR.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem