Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.

Amúgy igaz hogy botlábú, de németben egész élt a gyerek, csak a PL már nagy falat volt neki. De szerintem vele aránylag jól járnának.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 9:35
Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 9:33
Mondjuk elnézve az utánpótlást,az nem gond,ha befagy,mert szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland. Én is gondolkoztam rajta még ősszel,és nem találtam. Főleg olyat aki valamit bizonyított,de nem is 100 milla amennyit nem szeretnek kifizetni.hehetheoriginal írta: (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 9:32
De nem nekünk van több, mint 1mrd adósságunk és 25 évre előre eladott bevételünk. Még Hazarddal sem.kiserik írta:A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 13., szerda 9:28
A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:20
ez már nem a mario basler oli kahn fele fc hollywood, legalábbis szerintük, erre hivatkoztak, hogy nem fér bele a klub filozofiajaba (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)Viszont a Bayernt nem értem miért nem kell nekik CR.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. július 13., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:15
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 13., szerda 9:09
Az oszt igen.Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 9:00
Realista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 13., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 7:59
Laporta ízig-vérig magyarh3x0r írta: Eddig a kozvetitesi jogok (csak a bajnoksag) 10%-at adtak el 207.5 millioert. Eves szinten nagyjabol 160 milliot utal a la liga, ennek a 10%-a 25 evre 400 millio.
Lenyegeben felvettek egy 200 millios hitelt, majd az elso dolguk, hogy vesznek belole egy jatekost.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 13., szerda 7:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 6:50
Mondjuk azért megkérdezném, hogy hogyan tudják regisztrálni, ha eddig az ingyen igazolásokat sem tudták hetekig...Pad'em írta: Raphinha Barca - Done Deal, €58M fix + €9M add-ons. €67M totálban.
Ja most látom, hogy már R kb beírta. De az még csak here-we-go soon volt, most már soon nélkül![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 12., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 12., kedd 23:06
Szerintem ennek előbb utóbb nagyon csúnya vége lesz. Addig gurítják majd maguk előtt az aktuális elnökök most éppen laporta amíg valamelyik földbe nem áll.sebydani írta: Amit amúgy csinálnak az valami kész csodaEzt a fajta kreatív gazdálkodást és könyvelést tanítani kéne az élet iskolájában
Ezt szerintem még az FM-ben se lehetett megtenni, annyira szürreális.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 12., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 12., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 12., kedd 11:04
De Jong árából megveszik Raphinhát. Már ha Frenkie hajlandó lesz távozni, mert továbbra is az a hír járja, hogy annyira nem akar. Viszont bércsökkentést se, plusz a Barca tartozik neki nem kevés lóvéval. Végül valahogy csak összecigánykodják, a MU kifizeti a fele tartozást, a másikat meg PiquéDonát írta: Másrészt meg egyelőre csak hírek ezek az igazolások, simán lehet, hogy ugyanolyan vetítés, mint tavaly Haaland, aztán szeptember elsején meg nem lesz más érkező a két ingyenes igazoláson túl. Vagy max az akit De Jong árából vesznek.
Jelenlévő fórumozók: 181 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem