Volt az 80 isSierra írta: Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott.![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 8:57
Volt az 80 isSierra írta: Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 6:37
Vagy hehe tartja vagy én, esetleg Remy BL döntő előtti egyik hsz-e, amin megszavaztuk a kirakását. Jó keresgélést.reeed_ati írta: Amúgy mi a rekord dislike fronton?![]()
Azért azt senki nem veszi el tőle, hogy ehhez ért a fiú..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 13., szerda 1:19
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 13., szerda 0:00
En mondjuk szemely szerint nem hittem/hiszek abban, hogy visszahullhat a szar a nyakukba (es meg most is ugy gondolom, hogy a nep egy jo nagy resze meg ehezve is rajuk szavazna), de igy utolag egyetertek. Az ellenzeket ezert mar kicsinalnak.Halfkey írta: Ami most folyik, amiatt mondtam anno hogy egyértelmū fidesz ellenérzéseim ellenére nem biztos hogy baj ha most nem nyer az ellenzék. Ekkora szarkupacot nem lehet normálisan feltakarítani, ha az új kormány alatt szabadul el a forint meg húznak ilyeneket, örökre Fidesz hatalom lenne. Így talán nem (ok tudom hogy így is, csak próbálok optimista lenni).
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 12., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 12., kedd 21:56
Nekem az, amikor Swineherd - akivel politikai ertelemben szerintem mi kepviseljuk a forumon a ket szeletmocsok írta:Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. július 12., kedd 21:55
Teljesen abszurd, hogy a kormány kommunikációs igazgatója belezavarodik a hazugságba és nem tud egy értelmes mondatot elmondani, szégyenlem magam...le vagyok döbbenve, hogy ilyen buta népség lettünk.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=63I6pED ... E2%80%A4hu
azt tudja valaki hogy a hollik pista július 12-én miért mondja hogy 3 hónap van még szeptember 1-ig?
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 12., kedd 21:21
O nem katazik.mocsok írta:Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. július 12., kedd 21:13
Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 12., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 12., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 12., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 16:35
A font engem annyira hidegen hagy, hogy félelmetesSierra írta:Az a font nem?Realista24 írta:Most meg a dobogó legfelső fokán van....
Ettől függetlenül tényleg durva hova felkúszott.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 12., kedd 16:28
valahogy sejtettemgutihaz14 írta:m1en egyaltalan volt rola szo hogy valtozik a kata? vagy csak a szokasos agymosos propaganda ment?cart írta: Gondolom a Fidesz szavazokon kivul mar mindenkinek egyertelmu kulfoldrol is hogy fogalma sincs a kormanynak hogy mit kene csinalni a gazdasaggal.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 12., kedd 12:41
Az a font nem?Realista24 írta:Most meg a dobogó legfelső fokán van....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 12:32
Amikor hitelt vettem fel 150 körül voltnmate írta:Gyűlölet országa vagyunk, ki a faszt érdekel, mi a valós indokRealista24 írta: Most az EUR/USD keresztárfolyamhoz mi köze a magyar gazdasági intézkedéseknek?Dögöljön meg mind.
Svájci frank amúgy a legnagyobb sunyi köcsög, határozottan emlékszem még amikor szinte harmad ennyiért váltották.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 12., kedd 12:30
Gyűlölet országa vagyunk, ki a faszt érdekel, mi a valós indokRealista24 írta: Most az EUR/USD keresztárfolyamhoz mi köze a magyar gazdasági intézkedéseknek?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem