OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Van köztetek olyan, akinek jó munkája van itthon, nem kenyérre kell, tud félrerakni stb. (mondjuk egy szoftverfejlesztő), de elgondolkozott, hogy külföldön vállaljon munkát az elmúlt napok / hetek / hónapok gazdasági és politikai eseményeinek okán?
Azért dobom ide, mert ugyan kapcsolódik hozzá, de alapvetően nem politikai töltetű a kérdésem, inkább személyes indokok érdekelnek, ha igen miért, ha nem miért nem.
Azért dobom ide, mert ugyan kapcsolódik hozzá, de alapvetően nem politikai töltetű a kérdésem, inkább személyes indokok érdekelnek, ha igen miért, ha nem miért nem.
Ez világos. Nem azt mondtam hogy az én verzióm az általános, hanem hogy van ilyen is. A tipikus az amit te írsz.Realista24 írta:Én elég sokáig árultam "outletes" luxusmárkákat, és abban az időben sokat beszélgettem kínai barátommal, aki bemutatta a manufaktúrát, ahol csinálják a táskákat, öveket stb. és nyilván nem arról van szó, hogy a LV gyárban elmegy a műszakvezető és otthagy egy csapatot dolgozni, hogy legyen rizsre való.Halfkey írta: Jó kérdés amúgy hogy egyes esetekben mit nevezünk hamisítottnak és mit igazinak. Egy adott kínai hivatalos gyártósoron van hogy 8-20-ig megy a rendes gyártás, aztán 20-tól kezdődik a "magánműszak", amikor legyártják teljesen ugyanazt, más cimkével (vagy még csak más cimkével sem). Az utóbbi nem a hivatalos úton kerül forgalomba, egyértelműen illegális, de hamisítványnak nem biztos hogy mondanám.
Saját varroda, lopott szabásminták, silányabb minőség és gyártósorok.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
vettem mar amugy parfumbol olyan hamisitvanyokat, amik kb osszetveszthetoek voltak az eredetivel, annyi kulonbseggel, hogy lenyegesen gyengebb volt, kevesebb ideig erzodott es kevesbe intenziven.
viszont harmadannyi volt.
de egyszer a " mondj 3 nevezetesseget parizsbol es felaron a tied az uj illat " hulyeseggel behuztak.
viszont harmadannyi volt.
de egyszer a " mondj 3 nevezetesseget parizsbol es felaron a tied az uj illat " hulyeseggel behuztak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én elég sokáig árultam "outletes" luxusmárkákat, és abban az időben sokat beszélgettem kínai barátommal, aki bemutatta a manufaktúrát, ahol csinálják a táskákat, öveket stb. és nyilván nem arról van szó, hogy a LV gyárban elmegy a műszakvezető és otthagy egy csapatot dolgozni, hogy legyen rizsre való.Halfkey írta: Jó kérdés amúgy hogy egyes esetekben mit nevezünk hamisítottnak és mit igazinak. Egy adott kínai hivatalos gyártósoron van hogy 8-20-ig megy a rendes gyártás, aztán 20-tól kezdődik a "magánműszak", amikor legyártják teljesen ugyanazt, más cimkével (vagy még csak más cimkével sem). Az utóbbi nem a hivatalos úton kerül forgalomba, egyértelműen illegális, de hamisítványnak nem biztos hogy mondanám.
Saját varroda, lopott szabásminták, silányabb minőség és gyártósorok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
biztos lehetsz benne hogy amit a tesok arulnak az hamisitvany. ha lopott lenne az nagy mak de tobb ismeretojele van egy eredeti parfumnek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Jó kérdés amúgy hogy egyes esetekben mit nevezünk hamisítottnak és mit igazinak. Egy adott kínai hivatalos gyártósoron van hogy 8-20-ig megy a rendes gyártás, aztán 20-tól kezdődik a "magánműszak", amikor legyártják teljesen ugyanazt, más cimkével (vagy még csak más cimkével sem). Az utóbbi nem a hivatalos úton kerül forgalomba, egyértelműen illegális, de hamisítványnak nem biztos hogy mondanám.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól bevált szokás, hogy brazil testvéreink felveszik a rendelést, majd bemennek és kihozzák.
Ez az egyetlen módja, hogy eredetit féláron megkapj, de mivel ez nem legális, a másik meg pénzkidobás, mert egy hamisított szar....így sok opció nem marad.
Ez az egyetlen módja, hogy eredetit féláron megkapj, de mivel ez nem legális, a másik meg pénzkidobás, mert egy hamisított szar....így sok opció nem marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az Alin van PS5 is harmadaron, csak tul gyorsan gepelnek az azsiai barataink, igy lesz PlayStationbol PolyStationMarci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
A palyaudvaros/aluljaros tesakok sem igazi parfumot arulnak.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Főleg, hogy nem is a párom volt hanem én…. Öttől ma is ott vagyok, aki akar olcsón valamit szóljonnmate írta:...kicsit nagyképűség a Nyugati aluljárót így neveznisebydani írta: Párom az egyik legnagyobb hazai disztribútornál dolgozott évekig, luxusparfümökkel foglalkozott![]()
![]()
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Párom az egyik legnagyobb hazai disztribútornál dolgozott évekig, luxusparfümökkel foglalkozott. Ő azt mondta, hogy tőlük oda semmi se került de a polcok meg tele voltak. Ettől függetlenül akár lehet igazi is de nem a hivatalos úton kerültek oda az ő márkáik.Marci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy biztos nem az.Marci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kireptetsz, mint ahogy az instaribancokat szokták?ArjenMagicRobben írta: Full random, de van bárki véletlenül aki jönne a szeptemberi Lady Gaga koncertre LA-ben?(Dodgers Stadium) Akár gyerekkel is
![]()
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csütörtökön érkezünk!!!CS0ki írta:Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.![]()
![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Wecker
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Mi Vrsarban voltunk 2 hete. Szép város, nincs tömeg, tiszta, csendes.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.![]()
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.![]()
![]()
Mi Baskára megyünk, családostul barátokkal augusztus végén.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
nyugodt, szép partokkal, túrázásra, futásra van lehetőség. Mi egy 92nm-es lakást béreltünk 3 személyre viszonylag jó áron, 35000/éj. 5-6 óra BP-ről.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."