ezt hol olvastad ?beckham96 írta:Daily Mail: Hlivatalos! David Villa nyártól az Arsenal csapatához szerződik!

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 5., vasárnap 11:39
ezt hol olvastad ?beckham96 írta:Daily Mail: Hlivatalos! David Villa nyártól az Arsenal csapatához szerződik!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 5., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 5., vasárnap 11:35
Igen és valakinek viszont érkeznie kell. Akármennyi pénzért, azt a jobboldalt rendbe kell rakni.Azért jövőre egy Carvajal-Bale jobboldal lehet dobna a csapaton.Egyébként Bale-ből bármi kihozható, olyan potenciál van benne,hogy az hihetetlen. Persze az angoloknál futni kell és lőni, de technikailag sem ügyetlen a srác. Szoktam nézni spurs meccseket és képes fineszes megoldásokra,átadásokra de kis területen is legalább olyan jó van mint CR(persze neki sem ez az erőssége). Ráadásul a kapu előtt sem remeg meg a lába + nem tudom ki nézte a City elleni meccseüket még két hete, ott tért vissza a sérüléséből(legalábbis a sérülése óta először volt kezdő) nem ment neki annyira a játék de ennek ellenére is rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt. A klasszis megvan benne.Valóban adhat kis aggodalomra okot,h Angol de azért már ők is fejlődnek a Premier Ligával együtt, nem csak az az egyszerű futball van mint 10-20 éve.Én egyértelműen az ő személye miatt várom a legnagyobb huza-vonát. Sztem a középpályát gyorsan lerendezzük(reméljük minőségi játékosokkal), Carvajal egy füttyszó meg pár millió és repül is, csatárkérdés lesz érdekes még. Agüerot lehet,h nem tudnánk elhozni 40 alatt(sőt elég biztos) ezért inkább 20-25 milkával belehet(beis fogunk,legalábbis remélem) próbálkozni kedves Dortmundi lengyel barátunknál. Falcao se lenne hozható 45-50 alatt, szval... Vagy indulunk Benzema,Morata kettőssel. Persze ez kicsit bátornak hangzik, de ha nagyon kell CR-t feltoljuk oda kötetlenbe. Én nem félnék a szezontól,ha Morata lenne csak benzi mögött. Bale,Modric,CR,Benz négyes az jól hangzik?:D Persze CR maradna alfahimben, Modric, Benz eddig is tudta hol a helye, Bale pedig tiszteli őt annyira,hogy tudja hol a helye. Galaktikus éra 3? Izgatott vagyok, sajnos elég messze van augusztus...pheco írta:Lucas nem hiszem, hogy mozdítható így félév után, Neymarra nagyon kicsi esély van, szerintem a katalánoké lesz, Reus nem hiszem, hogy eljönne a Dortmundból
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 5., vasárnap 11:19
Láttad az őszi meccseket? Két gólt kaptunk a lefejelt labdáiból. Láttam jó néhány dortmund meccset, nem csak a madrid ellenieket, tudom, hogy miről beszélek.Nem. rosszul mondod. Nem erőssége a labdák lefejelése. Te láttad az elődöntőben, hogy ívelgettek rá, mert nem nagyon.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 5., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. május 5., vasárnap 11:07
Jó, hát Te Di Maríát is az egekig magasztaltad, aztán látjuk mi lett az emberből. Remélem 20 millió euró.R.M.C.F írta:Az egyértelmű hogy neymarnál jobb,ez nem is lehet vita,igazat is adok zidanenak,messi és ronaldohoz CSAK bale mérhető......PEEtör írta:Ez a Bale egy állat. Simán kipengetném a 60-at érte, piszok fiatal, rengeteget tanulhatna Cé-től, és már így is elképesztő ütemben fejlődik.
Ja, és jobb, mint Neymar, és szvsz nagyobb karrierje is lesz.
A faszi alulértékelt,itt a fórumon biztosan, a vadló jelenleg egy nagyon nagy vétel.....iszonyat mi lakozik benne......és ha visszanézzük,hogy folyamatosan fejlődött,megtörés nélkül....akkor gondolhatjuk,hogy még tovább tart a fejlődése,és ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 5., vasárnap 11:03
Biztos Te voltál az, aki engem kérdezett, hogy elfogadnám-e a di María+pénz ajánlatot Lucasért?Erti írta:El lehetne őt hozni már olcsóbban is. Szerintem egy 40 millióért már lehet elengednéknmate írta:Bale
Az még 3 év. Jövőre is megkaphatják érte a teljes árat sőt, addig még jobb is (drágább is) lehet (és még fiatal). Ha jól tudom a BL-ben is indulhatnak, oda is kell Ő nekik. Pénzük van. Semmi sem indokolja, hogy eladják. Arról nem is beszélve, hogy 2016-ig még hosszabbíthat is. Az együttműködési szerződéstől szerintem ne várj túl sokat. Amennyire én látom, a Realnak semmivel sincs jobb tárgyalási pozíciója, mint Modricnál.Gerr90 írta:2016-ig van szerződése, szóval, ha nem most, legkésőbb jövőre muszáj lesz eladniuk, ha még a reális árát akarják megkapni érte. Nem olyan rossz a Real tárgyalási pozíciója, elvileg a viszony is jó a két csapat közt, és talán együttműködési szerződés is van.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 5., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 5., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 5., vasárnap 10:14
El lehetne őt hozni már olcsóbban is. Szerintem egy 40 millióért már lehet elengednéknmate írta:De 60-at hol ér az a futóbolond könyörgöm?
Néztem róla videókat, egy butított CR, csak ha kicsiben kell játszani, meg van lőve. Ellenünk a csapatok nagy része betömörült védelemmel játszik. Neki terület kell, ahol megindulhat, az meg itt nem nagyon lesz.
+ sérülékeny is, ami Madridban nem túl kifizetődő, mert ezekkel az fogalmatlan dokikkal fél szezonon át sérült lenne.
Fenét. Iniesta pl. nálam üti a fenti kettő szintjét, Bale meg MÉG tuti nem.R.M.C.F írta:messi és ronaldohoz CSAK bale mérhető......
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 5., vasárnap 10:02
Fenét. Iniesta pl. nálam üti a fenti kettő szintjét, Bale meg MÉG tuti nem.R.M.C.F írta:messi és ronaldohoz CSAK bale mérhető......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 20:53
Az egyértelmű hogy neymarnál jobb,ez nem is lehet vita,igazat is adok zidanenak,messi és ronaldohoz CSAK bale mérhető......PEEtör írta:Ez a Bale egy állat. Simán kipengetném a 60-at érte, piszok fiatal, rengeteget tanulhatna Cé-től, és már így is elképesztő ütemben fejlődik.
Ja, és jobb, mint Neymar, és szvsz nagyobb karrierje is lesz.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 4., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 4., szombat 19:57
Az király, szerintem jövőre maradni fog, minimum úgy mint Morata, hogy itt is ott is játszik, de szerintem véglegesen is 3. vagy 4. középvédőnek meg bal vagy jobb beknek.accel írta:középső védő az eredeti posztja, utána meg jobboldali. de a baloson sem elveszett a srác.szilamer írta:Egyébként Nachonak mi a posztja? Bal, jobb vagy középen? Mert ha Coentraot eladjuk akkor lehet Marci cseréje vagy esetleg Árbeloa Marci cseréje, Nacho meg Carvajal cseréje.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 4., szombat 19:49
középső védő az eredeti posztja, utána meg jobboldali. de a baloson sem elveszett a srác.szilamer írta:Egyébként Nachonak mi a posztja? Bal, jobb vagy középen? Mert ha Coentraot eladjuk akkor lehet Marci cseréje vagy esetleg Árbeloa Marci cseréje, Nacho meg Carvajal cseréje.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 4., szombat 19:40
Nem. rosszul mondod. Nem erőssége a labdák lefejelése. Te láttad az elődöntőben, hogy ívelgettek rá, mert nem nagyon. Pont a passzolás és a kreativitás az erőssége. Guardiola is valószinűleg ezért vinné MünchenbeCS0ki írta:Jól írtad, a mezőnymunkája. Visszatámad, lefejeli a labdákat,erőszakos,megtartja a fellőtt labdákat, sokat mozog, stb. De nem kreatív, nem a labdával jó mezőnyben, hanem anélkül. Ha támadásépítésről, passzokról, kreativitásról van szó, akkor sokkal kevésbé jó, mint Agüero.Tehát még játszani alig láttad Lewandowskit. Neki pont, hogy a mezőnymunkája a legnagyobb erőssége.
Sokat fejlődött a lengyel, de én sem tudom, hogy egy másik csapatban mit tudna alkotni.![]()
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 4., szombat 19:30
Hol lehet aláírni?kipriotis írta:nagyon sima, nagy fölényes győzelmet érzek..
benzema és cr gólokkal
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. május 4., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 4., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 4., szombat 19:07
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem