viszont harmadannyi volt.
de egyszer a " mondj 3 nevezetesseget parizsbol es felaron a tied az uj illat " hulyeseggel behuztak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 12., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 16:47
Én elég sokáig árultam "outletes" luxusmárkákat, és abban az időben sokat beszélgettem kínai barátommal, aki bemutatta a manufaktúrát, ahol csinálják a táskákat, öveket stb. és nyilván nem arról van szó, hogy a LV gyárban elmegy a műszakvezető és otthagy egy csapatot dolgozni, hogy legyen rizsre való.Halfkey írta: Jó kérdés amúgy hogy egyes esetekben mit nevezünk hamisítottnak és mit igazinak. Egy adott kínai hivatalos gyártósoron van hogy 8-20-ig megy a rendes gyártás, aztán 20-tól kezdődik a "magánműszak", amikor legyártják teljesen ugyanazt, más cimkével (vagy még csak más cimkével sem). Az utóbbi nem a hivatalos úton kerül forgalomba, egyértelműen illegális, de hamisítványnak nem biztos hogy mondanám.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 12., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 12., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 12., kedd 15:49
Az Alin van PS5 is harmadaron, csak tul gyorsan gepelnek az azsiai barataink, igy lesz PlayStationbol PolyStationMarci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 12., kedd 14:19
Főleg, hogy nem is a párom volt hanem én…. Öttől ma is ott vagyok, aki akar olcsón valamit szóljonnmate írta:...kicsit nagyképűség a Nyugati aluljárót így neveznisebydani írta: Párom az egyik legnagyobb hazai disztribútornál dolgozott évekig, luxusparfümökkel foglalkozott![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 12., kedd 14:16
...kicsit nagyképűség a Nyugati aluljárót így neveznisebydani írta: Párom az egyik legnagyobb hazai disztribútornál dolgozott évekig, luxusparfümökkel foglalkozott
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 12., kedd 14:13
Párom az egyik legnagyobb hazai disztribútornál dolgozott évekig, luxusparfümökkel foglalkozott. Ő azt mondta, hogy tőlük oda semmi se került de a polcok meg tele voltak. Ettől függetlenül akár lehet igazi is de nem a hivatalos úton kerültek oda az ő márkáik.Marci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 13:43
Én úgy gondolom, hogy biztos nem az.Marci77 írta: Ázsiacenterben tényleg igazik a parfümök? (szóval nem nyugatis) Hallottam,hogy az,és sokkal olcsóbbak mint máshol.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 10:00
Kireptetsz, mint ahogy az instaribancokat szokták?ArjenMagicRobben írta: Full random, de van bárki véletlenül aki jönne a szeptemberi Lady Gaga koncertre LA-ben?(Dodgers Stadium) Akár gyerekkel is
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 10., vasárnap 15:38
Csütörtökön érkezünk!!!CS0ki írta:Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. július 10., vasárnap 15:37
Mi Vrsarban voltunk 2 hete. Szép város, nincs tömeg, tiszta, csendes.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. július 10., vasárnap 15:14
Tegnap érkeztünk meg primostenbe. Szép hely.ikelemen5 írta:Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
Beléptem egy fb csoportba, dehát nagyobb rivalizálás megy ott, mint egy Barca-Real meccsen.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 10., vasárnap 15:03
Mi Baskára megyünk, családostul barátokkal augusztus végén.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 10., vasárnap 14:58
Rogoznica,ha nem zavar a tömeg, Primosten. De attól függ mi az igény, kik mennek.tubatibi írta: Horvátba ki hova menne, ami nincs messze Budapestről?(6-7 óra autó maximum)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 10., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 10., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 10., vasárnap 14:17
Shopping City Süd'shutterisland írta: egyreszt az az 5 nap inkabb 4 es fel, mert csutortok 12 korul erkezik a repcsi es hetfon delutan 3kor jon a jarat vissza uk-be.
minden napra be van dobva egy nagyobb progi a mar emlitett dolgok kozul, ezek melle keresek aprobb, kevesbe ismert toltelek dolgokat.
azon kivul nyilvan az ettermek, setalgatas, shopping is vesz fel idot.
koszi a tippeket, meg a csoki muzeumot is felirtam kozben.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem