ANDS írta:
Szerintem Benzema az egyetlen, akinek nincs helyettese, és akárhogy is nézem, ő sem lesz fiatalabb.
Ő volt a kulcsa a Bl elhódításának, Rodrygoval és Vinivel.
De a bl- ben továbbra sem érzem, hogy esélyes lenne a csapat a végső győzelemre, ahogy idén sem éreztük a Pool elleni döntő második félidejét leszámítva…
Amelyik csapatban minden posztra van két egyforma tudású játékos, mint mondjuk a Citynél, ők meg nem nyertek bl- t… szóval nem tudom, mi lehet a bl siker kulcsa, a mentalitáson kívül.
Szerintem a bajnoki cím megvédése a reális elvárás, meg a fiatalok beépítése, játszatása.
Igen, a támadórészleget nem véletlen hagytam ki, ott van baj. Az tuti, hogy a tavaszi meneteléshez kellett Benzi ihletett játéka/formája, meg hogy a mag az nem fosik semmitől és fejben sose adja fel.
Ha nem jön új arc előre, akkor a legerősebb hármast:
Fede-Benz-Vini tehermentesíteni
LV/Ase - Hazi/Mariano?

- Rodry fogják kb.
A tavalyi szezon legnagyobb kérdése nekem mindig az volt, hogy ha Fede a jobboson, ki van a középpályán? (mint a viccben az öreg "boltos" a betegágyban). Most oda van Tchouaméni mérgezett egérnek, de Cama sem kispályás, lehet felbontani a szent CMK-t
Nézegettem a barca, meg az atma keretét, perpill a bajnokság csak a Realon múlik..
Én továbbra is pucolnám ki akit lehet, hogy legyen hely (és pénz? bár az tuti van) egy minőségi cserecsatárnak. Az nagyon kéne. Mert csak papíron hiszek abban, hogy Hazard alkalmas még a legmagasabb szinten focizni. Marianotól a hideg ráz, Ase meg kb. az illusztráció a lóf@sz mezőnymunka szócikkben a wikipédia-n.. Szóval a csereemberek közül egyedül Rodry ér (nálam) valamit.
De ettől még sima címvédés...