HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 10., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 10., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 10., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 10., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 10., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 10., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 10., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 10., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 10., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 10., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 10., vasárnap 13:52
Vannak felhők, de nem lesz itt eső.Santi írta: Arra gondolt a Remy, hogy kint van a helyszínen. Szerintem így még az esőt se zárjuk ki.![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. július 10., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 10., vasárnap 10:29
itt csak akkor nem nyer a Holland ha megáll az autója vagy valamelyik ferrari az első körben megtorpedózza. AMúgy Sainznál elengedték a gyeplőt és ezzel el is cseszték, egy gyenge 2. számúból csináltak egy olyant aki pontokat akar és fog elrabolni a jobb pilótától. Szezon végén remélem sorban küldik el a vezetőket.Remy írta:Várjál még azzal, ha érted...wZoLee7 írta: ez a mai pont arra lehetett jó, hogy megtudjuk nem kell holnap nézni, a győztes megvan![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 10., vasárnap 10:14
Várjál még azzal, ha érted...wZoLee7 írta: ez a mai pont arra lehetett jó, hogy megtudjuk nem kell holnap nézni, a győztes megvan![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 9., szombat 22:51
De ez azért mégiscsak autóverseny, a dánnak mennie kellett, nem várhatott KisSchumira, mert közben jött még Hami mögött Bottas is.. Ahogy Perez pillanatok alatt átfűzte magát rajtuk, úgy Hami is megtette volna. F1-es önzés szempontjából megértem amit a dán csinált. Bár lehet ha eltolják végig a Magnussen szélárnyékában drs-ezek csikicsukit, meglett volna a dupla pontszerzés, de lehet akkora vonat jött volna össze, hogy végül mindkét Haas rajtaveszít..Süti írta: Tisztán látszott hogy Hamilton nem tudott vele mit kezdeni amíg DRS-ben volt, mikor kiesett onnan se 2-3 körig. Ha Magnussen végig ad DRS-t, akkor Haas 7-8. Nem véletlenül kérte Mick se.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 9., szombat 20:16
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 9., szombat 19:50
Én is, de hát rádió bejátszás is csak egy volt, amin épp nyög Sainz.babaking írta:Én megprobaltom volna ott, hogy Sainz menjen Verstappenre, ha nem megy akkor visszacsere.chronic írta: Az idei autók miatt kevésbé hatékony a drs, simán tudta tartani magát a két haas drs távban Hami mercije ellen.
Ferka elintézte magának a mait, bár most meg kell követnem Sainz-ot ma ő volt a gyorsabb/élesebb az elején, lehet el is kellett volna engednie lökinek őt, 1 pont ide-vagy oda mindegy.
Több összetevős a baj.
A redbull-nak szinte minden pályán jobb a versenytempója egy kicsivel, Max geci koncentrált, mintha a tavalyi szezont futná(csak akkor keményebb volt az ellenfél), plusz ugye ferrari.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 9., szombat 19:41
Én megprobaltom volna ott, hogy Sainz menjen Verstappenre, ha nem megy akkor visszacsere.chronic írta: Az idei autók miatt kevésbé hatékony a drs, simán tudta tartani magát a két haas drs távban Hami mercije ellen.
Ferka elintézte magának a mait, bár most meg kell követnem Sainz-ot ma ő volt a gyorsabb/élesebb az elején, lehet el is kellett volna engednie lökinek őt, 1 pont ide-vagy oda mindegy.
Több összetevős a baj.
A redbull-nak szinte minden pályán jobb a versenytempója egy kicsivel, Max geci koncentrált, mintha a tavalyi szezont futná(csak akkor keményebb volt az ellenfél), plusz ugye ferrari.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 9., szombat 19:20
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem