nem járt le. egyszerűen meg akartunk tőle szabadulni és csak így tudtuk ezek szerint...Sierra írta:Miiiiii, azt hogy?gutihaz14 írta:ingyenLejárt a szerződése vagy mi?
mint jamestől anno
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 8., péntek 21:36
nem járt le. egyszerűen meg akartunk tőle szabadulni és csak így tudtuk ezek szerint...Sierra írta:Miiiiii, azt hogy?gutihaz14 írta:ingyenLejárt a szerződése vagy mi?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 8., péntek 21:36
Miiiiii, azt hogy?gutihaz14 írta:ingyen
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 8., péntek 21:35
ingyenSierra írta:Köszi. Mennyibe vitték?gutihaz14 írta: végleg. kövi eligazolásánál 50% a miénk. röviden óriási bukta biznisz volt ez is. lapozzunk
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 8., péntek 21:34
Köszi. Mennyibe vitték?gutihaz14 írta: végleg. kövi eligazolásánál 50% a miénk. röviden óriási bukta biznisz volt ez is. lapozzunk
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 8., péntek 21:32
végleg. kövi eligazolásánál 50% a miénk. röviden óriási bukta biznisz volt ez is. lapozzunkSierra írta: Nincs kedvem visszaolvasni, Jovic kölcsön vagy végleg?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. július 8., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 8., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. július 8., péntek 20:51
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 8., péntek 20:44
Gimme that Golden Vomithehetheoriginal írta: Lehanylak
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 8., péntek 20:16
Mondjuk az a ketto osszesen nem rakott bele annyi melot, mint vini csak az idei szezonjaba..realistahuni írta:Én adnék egy Kurafi aranylabdát ha már a neymar-pato féle aranytehetség vonalnak nem jött össze, most kárpótolják a brazilokat.hehetheoriginal írta: Jovi evi hazirol fog szolni, road to the golden ball cimmel![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 8., péntek 19:44
Én adnék egy Kurafi aranylabdát ha már a neymar-pato féle aranytehetség vonalnak nem jött össze, most kárpótolják a brazilokat.hehetheoriginal írta: Jovi evi hazirol fog szolni, road to the golden ball cimmel![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 8., péntek 19:33
Dehogynem, ha az összes zsűritag szemműtétet csinál.zsuninnyo írta:Majd ha heremutetje lesz es az implantatum aranybol lesz. Mas eselye nem nagyon van golden ballra sajnoshehetheoriginal írta: Jovi evi hazirol fog szolni, road to the golden ball cimmel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 8., péntek 19:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 8., péntek 19:06
Majd ha heremutetje lesz es az implantatum aranybol lesz. Mas eselye nem nagyon van golden ballra sajnoshehetheoriginal írta: Jovi evi hazirol fog szolni, road to the golden ball cimmel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 8., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 8., péntek 18:27
Remélem nem írja be, hogy ő majd a jövő éviben úgyis benne leszhalamadrid írta:Kösz Hehe, nagyon jó videó. Már megijedtem, hogy ez is Patoról leszhehetheoriginal írta: boom bitches, induljon a hetvege
https://www.youtube.com/watch?v=rfuerCE ... dridistaTV
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 8., péntek 18:07
Kösz Hehe, nagyon jó videó. Már megijedtem, hogy ez is Patoról leszhehetheoriginal írta: boom bitches, induljon a hetvege
https://www.youtube.com/watch?v=rfuerCE ... dridistaTV
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 8., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. július 8., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 8., péntek 14:39
Van még két hónap, calma. Sokan menni fognak még.halamadrid írta: Reinierért kár, hogy nem tudtak megegyezni a Benficával. "Hazai" környezetben szerintem összeszedte volna magát, de még így sincs veszve semmi.
A Castillások meg menjenek már kölcsönbe bmeg, nem igaz, hogy egy Blanco még idén is ottmaradt.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem