Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Na megnyugodtam, ezek szerint jo lesz.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ez az új Cronenberg film, a Crimes of the Future valami rettenet. senkinek nem ajánlom, talán Faustnak mert kíváncsi vagyok mit mond rá

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem a Hunt for the wilderpeople a legnagyobb tőle.géza írta: Vigjateknak nem volt rossz amugy, de valoban eleg gyengere sikeredett.
Taikatol meg a WWDITS zseni, Inbetweeners is fasza, de neha tultolja. SW filmjetol meg tovabbra is nagyon felek.![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Újra kéne néznem, vagy 5 eve láttam őket. Második volt számomra a legélvezhetőbb úgy rémlik, ott érezni lehetett, hogy mindent vagy semmit film ez Refnnek.Faust írta:Basszus, en az elso ket Pushert fapofaval neztem vegig anno, de a harmadiktol teljesen kikeszultem.nmate írta:
Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars
Oh, oh... és Die Hard 3.![]()
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az eleje túlpörgött, lehetett volna hosszabb és bizonyos dolgokat jobban kibonthattak volna. A vicceskedés meg már sajnos túl sok volt és nem mindenhol "minőségi". 5 éve sikerült megtalálni az egyensúlyt, hát most nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén megjelenő komolyabb hangvétel meg jóval korábban is jöhetett volna. Kissé olyan volt, mintha az egészet egy komolytalan baromságnak szánták, de rájuk szóltak, viszont már csak a végén tudtak csiszolni valamit.
A gonosszal legalább sikerült előrelépni. Így kell egynek kinéznie. Valahol olvastam, hogy a pótforgatásokra már nem akarta kopaszra nyírni magát Bale, így valami bőrszínű sminkfaszságot húztak a fejére és ez sokszor elég tisztán látszik. Igaz, a ráncok vagy miafasz ezt elfedik, de ez csak egy észrevétel.
A sok szarság ellenére viszont nagyon élveztem. Talán a többség így van vele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az orgiatanács kissé levett a lábamról, túlságosan is jelentéktelennek ábrázolták Crowékat. Szerencsére a stáblista után kaptunk egy kis komolyságot innen is
.
Kézcsók és lávás mese nélkül meg persze el sem készülhetett volna az egész
Sajnálom, mert Thornak is összehozhattak volna egy komolyabb, sötétebb és jobb trilógiát sőt, talán benne volt ehhez a legtöbb potenciál, de sikerült elbaszni. Persze, élvezhetők ezek a filmek is, de hát na.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén megjelenő komolyabb hangvétel meg jóval korábban is jöhetett volna. Kissé olyan volt, mintha az egészet egy komolytalan baromságnak szánták, de rájuk szóltak, viszont már csak a végén tudtak csiszolni valamit.
A gonosszal legalább sikerült előrelépni. Így kell egynek kinéznie. Valahol olvastam, hogy a pótforgatásokra már nem akarta kopaszra nyírni magát Bale, így valami bőrszínű sminkfaszságot húztak a fejére és ez sokszor elég tisztán látszik. Igaz, a ráncok vagy miafasz ezt elfedik, de ez csak egy észrevétel.
A sok szarság ellenére viszont nagyon élveztem. Talán a többség így van vele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az orgiatanács kissé levett a lábamról, túlságosan is jelentéktelennek ábrázolták Crowékat. Szerencsére a stáblista után kaptunk egy kis komolyságot innen is

Kézcsók és lávás mese nélkül meg persze el sem készülhetett volna az egész

Sajnálom, mert Thornak is összehozhattak volna egy komolyabb, sötétebb és jobb trilógiát sőt, talán benne volt ehhez a legtöbb potenciál, de sikerült elbaszni. Persze, élvezhetők ezek a filmek is, de hát na.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Vigjateknak nem volt rossz amugy, de valoban eleg gyengere sikeredett.
Taikatol meg a WWDITS zseni, Inbetweeners is fasza, de neha tultolja. SW filmjetol meg tovabbra is nagyon felek.
Taikatol meg a WWDITS zseni, Inbetweeners is fasza, de neha tultolja. SW filmjetol meg tovabbra is nagyon felek.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én szívesen leszek ellentábor, nekem óriási kedvencem a fazon
Bár az új Thort még nem láttam, arról nem tudok véleményt formálni.

Bár az új Thort még nem láttam, arról nem tudok véleményt formálni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ezt még nem láttam, szóval elhiszem h szar, de a Ragnarol sztem fasza volt, és azt is ő rendezte.Remy írta:ziro4vr írta: Hát ez az új thor egy hatalmas takony szar film, nem ajánlom Remyn kívül senkinek.
Meglepő... Az a Waititikikiki egy botrányos rendező. Kikeszulok tőle.
Jojo volt az egyetlen jó ötlete.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ziro4vr írta: Hát ez az új thor egy hatalmas takony szar film, nem ajánlom Remyn kívül senkinek.
Meglepő... Az a Waititikikiki egy botrányos rendező. Kikeszulok tőle.
Jojo volt az egyetlen jó ötlete.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ez az új thor egy hatalmas takony szar film, nem ajánlom Remyn kívül senkinek.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zseniálissebydani írta: Tudom, hogy sok filmben volt de atyaég, mint Sonny Corleone...Jó utat neki!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Thief.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tudom, hogy sok filmben volt de atyaég, mint Sonny Corleone...
Jó utat neki!

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
James Caan is eltavozott.
Basszus, en az elso ket Pushert fapofaval neztem vegig anno, de a harmadiktol teljesen kikeszultem.nmate írta:Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
Oh, oh... és Die Hard 3.

Torrente.'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()

Real Madrid 2016-2018'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Gyűrűk Ura, Harry Potter, Blade Runner, Bourne, Taxiolyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()

Oh, oh... és Die Hard 3.
- nzooli93
Terminator, keresztapa. Talan aliens,birodalom visszavag.Nalam ezek.'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()