Viccen kívül, ha szarakodott a tv vagy a net és befizettem a számlát, másnapra mindig mentRealista24 írta: Fizesd be a számlát.

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 13., szerda 16:31
Viccen kívül, ha szarakodott a tv vagy a net és befizettem a számlát, másnapra mindig mentRealista24 írta: Fizesd be a számlát.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 13., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 13., szerda 16:19
Sajnos nincs, sose használomHalfkey írta:Nincs bekapcsolva a focus/do not disturb mode?sebydani írta: Srácok, valakinek ötlet, hogy az miért van, hogy az utóbbi időben nem tudnak felhívni? Foglaltat jelez mindig másoknak, nálam ki se csörög, korábban jött utána egy SMS hogy próbáltak keresni de már az sem így én nem is tudok róla. Hívni rendesen tudok. Ha néhanapján csörög nálam is és felveszem szétkapcsol és vissza kell hívjam őket. Rohadt idegesítő már. A szolgáltató a Vodafone és nem csak 1-1 adott embernél csinálja. Bármi ötlet? Be fogok menni majd de pont a héten tartanak zárva az ügyfélszolgálatok vagy mi.
Ha bárki leírja, hogy vegyek androidot azt lehányom![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 13., szerda 16:15
Nincs bekapcsolva a focus/do not disturb mode?sebydani írta: Srácok, valakinek ötlet, hogy az miért van, hogy az utóbbi időben nem tudnak felhívni? Foglaltat jelez mindig másoknak, nálam ki se csörög, korábban jött utána egy SMS hogy próbáltak keresni de már az sem így én nem is tudok róla. Hívni rendesen tudok. Ha néhanapján csörög nálam is és felveszem szétkapcsol és vissza kell hívjam őket. Rohadt idegesítő már. A szolgáltató a Vodafone és nem csak 1-1 adott embernél csinálja. Bármi ötlet? Be fogok menni majd de pont a héten tartanak zárva az ügyfélszolgálatok vagy mi.
Ha bárki leírja, hogy vegyek androidot azt lehányom![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 13., szerda 16:04
Tudtam, hogy te szereted az ilyesmit te kis huncut.Süti írta: Vegyel androidot.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 13., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 13., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 7., csütörtök 23:10
olyankor még vissza lehet küldeni? mármint miután kipróbáltam?!h3x0r írta: Neten kell rendelni, ha elfogadható a hang úgyis megtartod. Ha meg nagyon zavaró, max visszaküldöd.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 7., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 7., csütörtök 22:55
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 7., csütörtök 21:54
nem csak emiatt mentünk ki, csak összekötöttük a kellemest a hasznossal.Realista24 írta:Neten is megnezhetted volna, ha már nem hittel a többieknek._Bushido_ írta: Ma voltunk kint Ausztriában, néztem projektorokat a kinti Media Marktban, hááát ezek tényleg jó drágák. De úgy összességében kb minden. Borotvák 450 euroért is vannak - el képzelésem sincs, hogy vajon mit tud XD
OK és egyéb számomra noname márkájú TV-k is vannak kisebb méretben, de asszem maradok a már linkelt LG-nél.
(sok minden drágább lett kint, mint volt)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 7., csütörtök 21:42
Neten is megnezhetted volna, ha már nem hittel a többieknek._Bushido_ írta: Ma voltunk kint Ausztriában, néztem projektorokat a kinti Media Marktban, hááát ezek tényleg jó drágák. De úgy összességében kb minden. Borotvák 450 euroért is vannak - el képzelésem sincs, hogy vajon mit tud XD
OK és egyéb számomra noname márkájú TV-k is vannak kisebb méretben, de asszem maradok a már linkelt LG-nél.
(sok minden drágább lett kint, mint volt)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 7., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 13:04
persze nem is használom erre, csak sok meme megy egymásnak, aztán vissza akartam keresni egyet, de már nem volt ott:DSanti írta: A megoldás neve Discord![]()
Visszatudom nézni a regisztrálásomig minden üzenetet, persze ha bírok annyit tekergetni.
Instát arra kell használni amire való, pár rövid üzenetváltásra oké, de amúgy nem erre van, hosszabb beszélgetésekhez használjatok mást.
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. július 6., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 12:54
igen, közben látom tele lett a youtube ilyen videókkal, nem olyan fontos, csak tényleg anomália, mert amúgy minden üzenet megvan, csak egy haverommal tűnnek el.Sierra írta:
Messengernél is vannak ilyen anomáliák néha. Aztán valamikor megjavul és újra láthatóak az előzmények. Szerintem erre amúgy senki nem tud választ adni.
Egyre szarabb minden, ami Meta.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 12:52
Messengernél is vannak ilyen anomáliák néha. Aztán valamikor megjavul és újra láthatóak az előzmények. Szerintem erre amúgy senki nem tud választ adni.csababarca írta: Van tipp arra, hogy instagramon mitől lehet, hogy egy adott illetővel való beszélgetésem folyamatosan törlődik? Tehát mindig csak X ideje küldött/kapott üzeneteket látok.
Ő látja végig hetekre visszamenve a beszélgetést, csak én nem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 11:42
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem