Nekem a Hunt for the wilderpeople a legnagyobb tőle.géza írta: Vigjateknak nem volt rossz amugy, de valoban eleg gyengere sikeredett.
Taikatol meg a WWDITS zseni, Inbetweeners is fasza, de neha tultolja. SW filmjetol meg tovabbra is nagyon felek.![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. július 8., péntek 6:58
Nekem a Hunt for the wilderpeople a legnagyobb tőle.géza írta: Vigjateknak nem volt rossz amugy, de valoban eleg gyengere sikeredett.
Taikatol meg a WWDITS zseni, Inbetweeners is fasza, de neha tultolja. SW filmjetol meg tovabbra is nagyon felek.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 8., péntek 6:40
Újra kéne néznem, vagy 5 eve láttam őket. Második volt számomra a legélvezhetőbb úgy rémlik, ott érezni lehetett, hogy mindent vagy semmit film ez Refnnek.Faust írta:Basszus, en az elso ket Pushert fapofaval neztem vegig anno, de a harmadiktol teljesen kikeszultem.nmate írta:
Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars
Oh, oh... és Die Hard 3.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 8., péntek 1:38
HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 7., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 7., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 7., csütörtök 22:58
Ezt még nem láttam, szóval elhiszem h szar, de a Ragnarol sztem fasza volt, és azt is ő rendezte.Remy írta:ziro4vr írta: Hát ez az új thor egy hatalmas takony szar film, nem ajánlom Remyn kívül senkinek.
Meglepő... Az a Waititikikiki egy botrányos rendező. Kikeszulok tőle.
Jojo volt az egyetlen jó ötlete.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 7., csütörtök 22:47
ziro4vr írta: Hát ez az új thor egy hatalmas takony szar film, nem ajánlom Remyn kívül senkinek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 7., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 7., csütörtök 21:43
Zseniálissebydani írta: Tudom, hogy sok filmben volt de atyaég, mint Sonny Corleone...Jó utat neki!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 7., csütörtök 21:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 7., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 7., csütörtök 10:02
Basszus, en az elso ket Pushert fapofaval neztem vegig anno, de a harmadiktol teljesen kikeszultem.nmate írta:Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
Oh, oh... és Die Hard 3.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 7., csütörtök 9:00
Torrente.'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 7., csütörtök 1:11
Real Madrid 2016-2018'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. július 6., szerda 22:36
Gyűrűk Ura, Harry Potter, Blade Runner, Bourne, Taxiolyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 22:18
Pusher trilógia így hirtelen. Ha nem is "kenterbe veri", de jobbak mint az első, a második pedig a legjobb. Továbbá Dark Knight, Keresztapa és... Star Wars'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. július 6., szerda 22:15
Terminator, keresztapa. Talan aliens,birodalom visszavag.Nalam ezek.'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 6., szerda 22:15
Thor - Ragnarök'shutterisland írta: olyan filmek, amikbol a masodik, netan a harmadik resz kenterbe veri az elsot ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 6., szerda 22:05
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem