365nel gondolkoztam, hogy legalabb 1 millat atrakok euroba. Nem tettem en barom, szepen ertektelenedik a penzem.Realista24 írta:416+...

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. július 6., szerda 15:31
365nel gondolkoztam, hogy legalabb 1 millat atrakok euroba. Nem tettem en barom, szepen ertektelenedik a penzem.Realista24 írta:416+...
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 6., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 6., szerda 15:28
Sorry lehet politika, de reagálnék R24 kommentjére..Realista24 írta:416+...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 14:24
Halfkey írta: Lehet téged nem akar senki agyonrúgni
Szerk: na most jól megfeküdte a gyomrom hogy ugyanazt írtuk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 14:22
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 14:08
nem csak lehet, meg is kell fordítani!Realista24 írta:Ezt meg lehet úgyis fordítani, hogy mindenki hehét (meg a Barcásokat) akarja levadászni, téged meg szeretnek.Süti írta: Bezzeg mikor én érdeklődtem a foci iránt, semmi visszajelzés nem volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 6., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 14:03
Ezt meg lehet úgyis fordítani, hogy mindenki hehét (meg a Barcásokat) akarja levadászni, téged meg szeretnek.Süti írta: Bezzeg mikor én érdeklődtem a foci iránt, semmi visszajelzés nem volt.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 6., szerda 14:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:50
benne bazzeg, bár a teljesitmenyrol most inkabb ne beszeljunk, kondicionalis es/vagy serulesek miatti problemakbol fakadoanSierra írta:Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem?hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajtMeg volt vmi Roberto Carlos nevű arc is, ő is jó régen nyomta a fórumon, mintha ő is benne lett volna.
az öreg Bencus fasztudja mi lehet vele, remélem még él és jól megy a sora, vannak vele vicces törpénetekRoberto Carlos
igazabol nem az a baj, hogy barcás vagy, mindenki tévedhet, hanem hogy balra szavaztálmég mindig igazán kedves vagy:D
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:42
Írtam PÜ-t.csababarca írta:nem, de heti egyszer meg tudom oldani:DTjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább![]()
Budapesten élsz?
még mindig igazán kedves vagy:Dhehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 13:39
Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem?hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 13:36
nem, de heti egyszer meg tudom oldani:DTjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább![]()
Budapesten élsz?
még mindig igazán kedves vagy:Dhehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:34
miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalábbcsababarca írta: tényleg a foci, mikor és hol van, lehet-e csatlakozni?:D
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:29
egyetértek. csomó ember elmegy étterembe, lefotózza a kibaszott ételt és már tölti is fel instára,fb-re, aztán otthon kapargat magának, napról-napra él. tényleg sanszos hogy 2019-es év volt az utolsó "normál" év. Lekell szokni a családonkénti 2-3 autóról,az évi 2 nyaralásról bazdki, csak hát a kényelem nagyúr ugyebár.hehetheoriginal írta: nagyon sokan követik a carpe diem felfogást manapság, meg hogy ha nem tudsz normalisan felretenni, takarekoskodni, mert kilátásod sincs pl egy ingatlanra, akkor már legalább élvezzuk az életet (a tele kocsmák, éttermek), a másik alternativa az öngyilok lenne, azt meg mint a mellékelt ábra mutatja, nem sokan választják.
azt is tegyük mellé, hogy még igy is, a mostani helyzetben is messze mostanság él a legjobban a sárgolyó népei, szóval van ennél még sokkal de sokkal sokkal lejjebb is itt a "virágzó" európai társadalmakban
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:18
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem