Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Közben Gila a Lazioé hivatalosan is. A hírek szerint 6 millió euró volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szelso vedoket irtam, nem Marcelot.kiserik írta:Kiválasztottam egy időszakot, Mendy Real Madridban lehúzott összes meccsét és mellé tettem a posztján játszó cseréjét ebben az időszakban. Bakker, ezt ne keljen már magyarázni. 3 év azért elég nagy merítés. Persze idén Marcelo játszott 800 percet, azt is csak tiszteletből, adott 2 gp-t. Mendy 2800 percet, 2 gól 5 gp. Azért ez se olyan fényes.Realista24 írta:
Én is ki tudok választani ilyen időszakot, amiből Mendy jön ki jobban.
Pl. nézd meg az idei évet, amikor dupláztunk.
De ha már így nézed, akkor nettositsd a kapott gólokkal és mondd meg mi ér többet.
Egy jobban támadó atjarohaz Marcelo, vagy egy tamadast sokszor jól segítő de beton Mendy.
Ne kelljen már magyarázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kiválasztottam egy időszakot, Mendy Real Madridban lehúzott összes meccsét és mellé tettem a posztján játszó cseréjét ebben az időszakban. Bakker, ezt ne keljen már magyarázni. 3 év azért elég nagy merítés. Persze idén Marcelo játszott 800 percet, azt is csak tiszteletből, adott 2 gp-t. Mendy 2800 percet, 2 gól 5 gp. Azért ez se olyan fényes.Realista24 írta:Én is ki tudok választani ilyen időszakot, amiből Mendy jön ki jobban.kiserik írta:
3 év alatt:
Mendy 8500 perc, 5 gól, 9 gp
Vén lötyögve Marcelo kb 3800 perc 2 gól, 13 gp
Én sem tudok nála betonabb játékost, de előre kevés. Ha sok pénzért picit hátralépünk a védekezés részében és nagyot előre a támadás részében, akkor szerintem jobban járunk. Főleg, hogy van egy Alaba, Miguel, Fran 3-as szotyiert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Remélem ez a Mendys hír nem igaz.
Kell ő ennek a csapatnak.
Kell ő ennek a csapatnak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a colour code egész hasonló, főleg ha jr²Vini is játszani fog.sebydani írta: Mendy pedig beton, illik a többi védőnk mellé![]()
nem értem miért merül fel egyáltalán az eladása, kell az ember oda hátra, és még mindig ő az egyik legjobb a poszton.
ne csak statokkal próbáljtok meggyőzni, hanem a pályán letett munkával is. abban kiemelkedő
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is ki tudok választani ilyen időszakot, amiből Mendy jön ki jobban.kiserik írta:3 év alatt:Realista24 írta:
Az a pár, legalább annyi, mint a többi szélső védő esetében.
Európa egyik legjobbja a posztján, nem tudok nála betonabb játékost.
Én sem tudok nála betonabb játékost, de előre kevés. Ha sok pénzért picit hátralépünk a védekezés részében és nagyot előre a támadás részében, akkor szerintem jobban járunk. Főleg, hogy van egy Alaba, Miguel, Fran 3-as szotyiert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
3 év alatt:Realista24 írta:Az a pár, legalább annyi, mint a többi szélső védő esetében.kiserik írta:
A legnagyobb baj vele, hogy tényleg csak párszor. Ezzel a Vinivel, amelyik leköt folyamatosan 2-3 védőt a bal oldalon szórnia kellene a gólpontokat. Mindig is azt mondtam, hogy jó ajánlat esetén mehet. Jó ajánlat esetén.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem marad Mendy, én a két spanyoltól egyáltalán nem vagyok elájulva, sokat nem látok beléjük. Mendy pedig beton, illik a többi védőnk mellé

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ha bele is lehet kötni a csávónál valamibe (nem lehet
), mindennél többet ér, hogy 0-0-ról indul minden meccs ha játszik, nem egyből 1-2-gól oda, mint 2018 utáni Marcinál, vagy amikor tényleg szügyig ért a sz@r a Heinze/R.Bravo szintű arcoknál..
Lehet, h van olyan bh, akinek a mozgása nem fáj a szemnek, de a csávó egy fal, az ellen. gyak. el is felejtheti a saját jobbosát, ha játszik, ez brutál előny.. De egyébként ZZ rulettforog, kötényt oszt ki, mit csináljon még? Fején pörgesse a lasztit, miközben fel is mos a szertárban meccs közben?
maradjon..

Lehet, h van olyan bh, akinek a mozgása nem fáj a szemnek, de a csávó egy fal, az ellen. gyak. el is felejtheti a saját jobbosát, ha játszik, ez brutál előny.. De egyébként ZZ rulettforog, kötényt oszt ki, mit csináljon még? Fején pörgesse a lasztit, miközben fel is mos a szertárban meccs közben?
maradjon..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a pár, legalább annyi, mint a többi szélső védő esetében.kiserik írta:A legnagyobb baj vele, hogy tényleg csak párszor. Ezzel a Vinivel, amelyik leköt folyamatosan 2-3 védőt a bal oldalon szórnia kellene a gólpontokat. Mindig is azt mondtam, hogy jó ajánlat esetén mehet. Jó ajánlat esetén.Bencze írta: Mendy a faek kepessegeivel azert csak odarajzolta Benzema fejere a labdat parszor. Hulyeseg lenne eladni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A legnagyobb baj vele, hogy tényleg csak párszor. Ezzel a Vinivel, amelyik leköt folyamatosan 2-3 védőt a bal oldalon szórnia kellene a gólpontokat. Mindig is azt mondtam, hogy jó ajánlat esetén mehet. Jó ajánlat esetén.Bencze írta: Mendy a faek kepessegeivel azert csak odarajzolta Benzema fejere a labdat parszor. Hulyeseg lenne eladni.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
More sales are already in the works.
@marca
Don't do that. Don't give me hope.
@marca
Don't do that. Don't give me hope.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

szerintem kamu, carlo csipázza, kell majd ő ilyen erőltetett szezonban ami következik pláne hogy nincs olyan hónap hogy ne legyen 3-4 sérültünk folyamat...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Így van! Most szerintem úgysem kell annyira a pénz a sztárigazolás elmaradása miatt. Majd jövőre vagy max 2 év múlva eladják. Addig bőven jó lesz Alabával megosztva. Miguel pedig irány kölcsön, elsőre esetleg egy Valladolidba is akár. de folyamat játsszon az első osztályban.Bencze írta: Mendy a faek kepessegeivel azert csak odarajzolta Benzema fejere a labdat parszor. Hulyeseg lenne eladni.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mendy a faek kepessegeivel azert csak odarajzolta Benzema fejere a labdat parszor. Hulyeseg lenne eladni.
Arsenal is vicces, csupa másodvonalas arccal meg jövő nagy tehetségeivel majdnem 700 miller. 
Lipcse is 513 millióval.. 10 éve még nem is létezett az a csapat.
A nagy múltú AC Milan meg pl sehol.. szomorú, hogy mennyire lesüllyedtek szegények.

Lipcse is 513 millióval.. 10 éve még nem is létezett az a csapat.
A nagy múltú AC Milan meg pl sehol.. szomorú, hogy mennyire lesüllyedtek szegények.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A július 1-i igazolásokkal bővülő top 15 legértékesebb csapat a Transfermarkt szerint:
1 Manchester City €1.11bn
2 Paris Saint-Germain €895.95m
3 Liverpool FC €884.50m
4 Real Madrid €876.00m
5 Bayern Munich €859.10m
6 Tottenham Hotspur €758.80m
7 Chelsea FC €729.70m
8 Arsenal FC €698.20m
9 FC Barcelona €690.20m
10 Atlético de Madrid €680.60m
11 Manchester United €680.30m
12 Inter Milan €659.05m
13 RB Leipzig €516.18m
14 Leicester City €513.50m
15 Aston Villa €506.10m
Kb 4 helyet léptünk előre, de lehetett volna több is, ha pl. Courtois ára nem 5m-val csökkent volna stb...
A Citynek meg nem csoda, hogy ekkora előnye van, ha 80 milliós Titkokbekemek ülnek a padon. A Villa egyébként elég érdekes. Kíváncsi vagyok mire megy velük Gerrard.
Persze nem teljesen realisztikus az oldal, de talán ez áll a legközelebb a valósághoz.
1 Manchester City €1.11bn
2 Paris Saint-Germain €895.95m
3 Liverpool FC €884.50m
4 Real Madrid €876.00m
5 Bayern Munich €859.10m
6 Tottenham Hotspur €758.80m
7 Chelsea FC €729.70m
8 Arsenal FC €698.20m
9 FC Barcelona €690.20m
10 Atlético de Madrid €680.60m
11 Manchester United €680.30m
12 Inter Milan €659.05m
13 RB Leipzig €516.18m
14 Leicester City €513.50m
15 Aston Villa €506.10m
Kb 4 helyet léptünk előre, de lehetett volna több is, ha pl. Courtois ára nem 5m-val csökkent volna stb...
A Citynek meg nem csoda, hogy ekkora előnye van, ha 80 milliós Titkokbekemek ülnek a padon. A Villa egyébként elég érdekes. Kíváncsi vagyok mire megy velük Gerrard.
Persze nem teljesen realisztikus az oldal, de talán ez áll a legközelebb a valósághoz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Alaba nem birja mar a fel ala futkoraszast, nem véletlenül szoritotta ki a posztról davies a bajernben, aztan talaltak neki helyet kozepen...
Ugyanaz, mint marci, 10 evig nem lehet ezt birni, nem mindenki robertocarlos, danialves vagy cafu.
De az teny, hogy mendy gecilofasz tamadasban a faék finomsagu landaerinteseivel, es a gyökegyszeru beadom vhogy,de inkabb stabil visszapassz jatekaval, tragedia..
Ugyanaz, mint marci, 10 evig nem lehet ezt birni, nem mindenki robertocarlos, danialves vagy cafu.
De az teny, hogy mendy gecilofasz tamadasban a faék finomsagu landaerinteseivel, es a gyökegyszeru beadom vhogy,de inkabb stabil visszapassz jatekaval, tragedia..
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Regu sztem is telj. szellősen védekezik, semmivel nem volnánk előrébb. Végre megvan a vedelem mennyiség+minőségre (Dani, Nacho, Eder, Rüdi, Alaba, Mendy, MG), világi baromság volna variálni, a maradék mehet..Jim írta: szerintem Regu egy full középszer, kár lenne 30 milliót rákölteni
Fran is annak tűnik![]()
Miguelben több van, kölcsön sem kéne adni, használni Alaba cseréjének
eddig is jó volt a kisebb meccseken, amin kezdett![]()
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- ateeemadrid
En nem vagyok oda Mendyert, de Alabaval ketten pont jo duo lennenek, felesleges pont tőle megválni. Miguel menjen kolcsonbe, aztan ket ev mulva jo lesz.